VoSlavu
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Ništa nije završeno, sad će tražiti da priznamo Kosova republjik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hadzic je drzavljanin Hrvatske, sta mi imamo sa tim.Neka ga isporuce Hrvatskoj.
![]()
eee sad ce u srbiji da procvetaju ruze....BDP ce da skoci bar 10%,izviz 40%,industriska proizvodnja 300%.za 3 dana ulazimo u EU....
.....Ljubosava,ne gresi dusu,leba ti..vrati traktor i delove..
Da, svi problemi reseni ... Hadzic i Mladic su bili uzrok svega
Od sutra svi plate od 2000 Evra plus novi Mercedes kao bonus

drago mi je da republika srbija svakim danom pokazuje da pripada civiliziranim državama koje su spremene obračunat se sa največim zločincima![]()
.....Ljubosava,ne gresi dusu,leba ti..vrati traktor i delove..
..Ljubosava bre...prijavljuj ti svoje,a ja cu svoje...
Hrvatska se srami takvih kao što si ti.
Vas treba u haag da bi svi normalni hrvati mogli da žive.
vi nacionalisti ste bruka i teret Hrvatske.
Samo polako, i naša hrvatska postaje normalna država, ulaskom u EU neće biti mesta za krvoloke kao što si ti.
drago mi je da republika srbija svakim danom pokazuje da pripada civiliziranim državama koje su spremene obračunat se sa največim zločincima![]()

Kolega, hoće l' biti nekog mitinga, protesta u Srbiji? Šta misliš?
Iz iskustva znamo da je do sada svaki sledeći bio slabiji... Ovog možda ni biti neće...![]()
Pustiše Srbi, pustiše srpski rodoljubi svoje negdašnje vođe niz mutni Dunav, al' uzvodno...
Pa ko će poželeti da vam bude novi pastir, o Srbi?![]()

Rodiće ga zemlja Srbija.
Pre ili kasnije.
Lično se nadam da će čekanje biti u razumnim granicama.
Ti brini kako da oživiš Ibrahima Rugovu.
Ili Mahmuta Bakalija.
Pokušaj pogrevanjem.....!

Б.Т. је опет слагао. Уместо у 11:00ч. на конференцију за штампу дошао у 10:10 ч.
У 11:24ч. завршио је ту конференцију.

Pa ko će poželeti da vam bude novi pastir, o Srbi?
![]()