Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.928
Druga je njihova tarifa.... eee...Pokušali su i neki drugi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druga je njihova tarifa.... eee...Pokušali su i neki drugi...
Nije mu dosta šta mu trenutno nudiš,oće još.Druga je njihova tarifa.... eee...
To je period imperije. A imperija je po definiciji takva država koju stvori jedan imperijalni narod, tako da ona obuhvata i druge narode.Gdje vam je bila ta država od 1918. do 2006.? Nestala, ha?![]()
Srbija je u procesu tranzicije u kraljevinu, sa dinastijom Karađorđević na čelu.Zašto Srbija koristi krunu na zastavi a nije kraljevina?
samo se ti namesti pa da on opravda Mačekove seljačke zborove, po definiciji zapečaćene kroatike, "spontane udruge protiv srpske buržoazije"To je period imperije. A imperija je po definiciji takva država koju stvori jedan imperijalni narod, tako da ona obuhvata i druge narode.
Ti si dobio tarifu..Nije mu dosta šta mu trenutno nudiš,oće još.![]()
Da se na glavu nasadi, ne može da opravda izdaju i verolomstvo Hrvata. Molili su Viteškog Kralja Ujedinitelja da im dođe da ih brani i integriše, onda su zabili nož u leđa. To je večita mrlja na njihovom mestu na kojem bi trebalo da bude obraz. Planine baljezganja o Mačeku i opravdanosti pobune, su tu da zatrpaju tu sramotu. Kao da im je Vučić ćaća.samo se ti namesti pa da on opravda Mačekove seljačke zborove, po definiciji zapečaćene kroatike, "spontane udruge protiv srpske buržoazije"
šteta, pa Mačekovi Zborovi kasnije imenovani kao Ustaše nešto i nisu baš klali "buržoaziju" tako da romansirana definicija - ne pije vodu
Sloveni, Srbi i Hrvati su bili državotvorni dakle niko nije bio "iznad" samo su Hrvat bili alavi sa "pošto litar srpske krvi"
Bar im se vaš Tadić "isprićavao" i za Jasenovac i za Bljesak i OlujuDa se na glavu nasadi, ne može da opravda izdaju i verolomstvo Hrvata. Molili su Viteškog Kralja Ujedinitelja da im dođe da ih brani i integriše, onda su zabili nož u leđa. To je večita mrlja na njihovom mestu na kojem bi trebalo da bude obraz. Planine baljezganja o Mačeku i opravdanosti pobune, su tu da zatrpaju tu sramotu. Kao da im je Vučić ćaća.![]()
Ugledu sendvicara i lizaca bulje svog dezurnog agenta iz Sluzbe.
Srbi na vlasti u Srbiji i Srpskoj su poznati po ugledu u tome.
Kada ih stranci vide, odmah pomisle: 'Ah da, to je ovaj lizac Sluzbine guze'.
Prvo si ti dobio tarifu.Ti si dobio tarifu..
I tebi kao da je Vučić nešto u rod!Bar im se vaš Tadić "isprićavao" i za Jasenovac i za Bljesak i Oluju![]()
A kad su se granice Jugoslavije mijenjale,onda je moglo?Granice BiH se znaju ,mozes trubiti koliko hoces nista se tu ne mijenja.
I tebi kao da je Vučić nešto u rod!
Naravno da to nije istina.
A izvinjavanje je osobina nas kulturnih demokrata, za razliku od vas sirovih šešeljokomunista.
Je li bi trebalo kao Mrgud iz 3 karte za Olivud: Nikad se u životu nikome nisam izvinjavao, niti ću!
![]()
a jel su se kulturni Hrvati izvinili Srbiji kakva god da je, m?I tebi kao da je Vučić nešto u rod!
A izvinjavanje je osobina nas kulturnih demokratna, za razliku od vas sirovih šešeljokomunista.
Je li bi trebalo kao Mrgud iz 3 karte za Olivud: Nikad se u životu nikome nisam izvinjavao, niti ću!
![]()
A u tom zecu leži grm. Izdao me pa me sad još i mrzi.Он је бивши жутаћ. Његова мржња је већа од љубави према Владаоцу
A kad su se granice Jugoslavije mijenjale,onda je moglo?
A slozicemo se da je Juga bila daleko jaca i ozbiljnija drzava od BiH.
Mislim da su razmenjana izvinjenja između Josipovića i Tadića u smislu ako je neki pripadnih našeg naroda naneo neko zlo pripadniku vašeg naroda, mi se ispričavamo.
Mnoge stvari ti izgleda ne znas,ali si zato samouvjerena za medalju.Ne znam šta je to?! Izmišljaš.
Izvinite se i za Jasenovac.I tebi kao da je Vučić nešto u rod!
A izvinjavanje je osobina nas kulturnih demokrata, za razliku od vas sirovih šešeljokomunista.
![]()
Ko kaže da moram sve da znam. Neke stvari i ljude je bolje i ne znati. Čuvati ugled, topla preporuka.Mnoge stvari ti izgleda ne znas,ali si zato samouvjerena za medalju.
Šta je povod takvom lupetanju, Simo i Stole?Izvinite se i za Jasenovac.
Mislim da su razmenjana izvinjenja između Josipovića i Tadića u smislu ako je neki pripadnih našeg naroda naneo neko zlo pripadniku vašeg naroda, mi se ispričavamo.