Судија Уставног суда Србије прави увод ствари које се тичу Републике Српске

@peti ligament

Ево благих речи из епархије Зворничко-тузланске, епископ Фотије, члан синода, духовни производ Иринеја Бачког

"У ово наше време Откровења,
млади се анархији
уместо смирењу уче,
бунт демонски прихватајући,
свој трон изнад тронова других
- изнад Божијег желе поставити,
јер они несмирењем
ум сатански задобише,
док се смирени вером
- Христу уподобише
и не траже ништа више,
јер они пронађоше бисер у пољу
- Христа Господа и Месију

Митрополит Фотије"

@peti ligament

Ево благих речи из епархије Зворничко-тузланске, епископ Фотије, члан синода, духовни производ Иринеја Бачког

"У ово наше време Откровења,
млади се анархији
уместо смирењу уче,
бунт демонски прихватајући,
ovo nije lijepo sto govori

свој трон изнад тронова других
- изнад Божијег желе поставити,
јер они несмирењем
ум сатански задобише,
sramotno
док се смирени вером
- Христу уподобише
и не траже ништа више,
јер они пронађоше бисер у пољу
- Христа Господа и Месију

Митрополит Фотије"
no nije on vecina popova i takvi kao on...

velika je SPC i pored ovih sns popova...

ovo nije lijepo sto govori

sramotno

no nije on vecina popova i takvi kao on...

velika je SPC i pored ovih sns popova...
Слажем се. И већ сам то рекао.
Већина свештеника није на овој линији Ћацијарха и Митрополита Ћачког, али ови епископи који држе власт (као и неки свештеници на престижним парохијама) јесу

Pa svi odlaze iz balkanskih država, zato sam i govorio o relativnom odnosu, tj. u BiH se procentualno rađa sve više srpske djece.

A šta ćemo sa ostalim članovima SNS-a?
Svim onim koji nemaju nikakve veze sa BiH, Krajinom, Crnom Gorom i...Kosovom?
Jer forsiraš priču da SNS nema glasove svuda po Srbiji, već samo gdje su izbjeglice i došljaci, pa onda maltretiraju Gedžu koji po cijeli dan samo Đilasa sanja, što u prevodu znači da su svi ološ, bez Srbi iz Srbije.
Tradicionalno takmičenje najboljih Srba.

A ako govorimo o čišćenju dvorišta, mora se znati šta ko smatra svojim dvorištem.
Ti si prihvatio da je tvoje dvorište ono u okviru NATO Srbije, tj. Srbija bez KiM, pa već sjutra možemo očekivati da se pravoslavni Kosovci malo snađu u svom dvorištu, nije na tebi da se cimaš oko njih.
Koliko daleko si spreman da prihvataš da ti drugi omeđava dvorište, vidjećemo.
Moje dvorište je svuda gdje su Srbi, tako sam naučen, ujedinjenje, ujedinjenje, ujedinjenje.

Pošto je tvoje viđenje prekodrinskih sunarodnika - mada sam ovo sunarodnika mogao staviti pod navodnicima, svakako ti je po svakom bitnom kriterijumu bliži poreski obveznik Srbije Zukorlić, nego poreski obveznik neke druge, susjedne države Petrović - doživjelo ogromne promjene, i tu bih mogao napraviti paralelu, kad već spominješ Crnu Goru.
Znaš, kod nas je dolazio raznorazni šljam iz Srbije, da nam objašnjava ko, kako i koliko voli Crnu Goru i, još bitnije, da nam objasni koliko je DPS blagoslov sa neba.
Bilo je tu glumaca, muzičara, intelektualaca ali i političara.
SNS političara, dakle predstavnici vlasti, predstavnici većinske Srbije.
Pa opet, nije mi ni na kraj pameti bilo da od Srba iz Srbije pravim neprijatelje, jer znam dobro koliko se narod i političari na ovim našim prostorima razlikuju.

A ti kao ti nisi tu toliko bitan, ali moraš priznati da mi mora biti zanimljivo da posmatram tvoju tranziciju iz pravoslavnog, ravnogorskog Srbina u neku verziju Nataše Kandić.
A ti kao ti nisi tu toliko bitan, ali moraš priznati da mi mora biti zanimljivo da posmatram tvoju tranziciju iz pravoslavnog, ravnogorskog Srbina u neku verziju Nataše Kandić.
U njegovom slučaju je pomenuta tranzicija već završena.

Back