To su oni navodno kontra rezima,a u stvari kontra srpskog naroda?
tacno
evo vidlasi da mi prakticno nemamo opoziciju. 12 godina vlast kao laje kako je recimo djilas lopov koji je ukrao 619 miliona E. pa ako je ukrao kako je na slobodi majku mu za tolike pare ???
dakle, sve je to mantra. vlast tj rezim u srbiji i opozicija su JEDAN ISTI SISTEM!
taj sistem je anti srpski od 45te... od 48 me kad smo sutali protiv rusije taj sistem i nase sluzbe su direktno pod zapdnim sluzabama
i sve se radi na srpsko jdestrukciji stose i pokzalao
dakle sistem je POZICIJA PLUS OPOZICIJA
jer oni jedni druge ne hapse kada se promenu na vlasti kako ni 2000te tako ni 2008me pa 2012 te!
zato je vlasti u sbriji bitno da studentima u blokadi po svaku cenu nametne opoziciju u srbiji kako sutra kad padne vlast ista ta opzocija ih ne bi gonila krivicno kao ni oni djilasa, pogotovo tadica jeremica koji su iydali srbiju i napravili briselski sporazum 2010 godine kada su u okviru tog sporazuma ZAHTEVALI OD UN da se promeni rezolucija 12 44 u tacko koja osporava nezavisnost siftara na kosovu pa je ta tacka izbacena tj tacka koja je govorilada je kosovo neotudjivi deo srbije...
sve je to ejdno te isto i zbog toga SUSTUDENTI REKLI DA NA NJIHOVJ LSITI SE NECE MOCI NACI NIKO OD OPOZICIJE!
pa sad imas situaciju kako svi u opoziciji pljuu studente, jovanovic, enstorovic, ponos...
progledaj sestro srpkinjo! otvori oci...
e tako kao sto postoje pozicija i oppozicija koj isu toboz protivnici a u stvari jedan isti sistem, e tako imas i botove sns i toboz njihove protivnike tj kontra botove
kad im je zajednicki cilj onda istu mantru pricaju i HVALE ISTOG DUSMANA SRBIJE KAO RECIMO EU koju hvalisa ovde kontra bot koji je toboz protivnik rezima u srbiji...
a hvalisa eu koja FORSIRA PROJEKAT JADAR KAO STARTESKI PROJEKAT ZA EU JER SU TE SIROVINE NEOPHODNE ZA OPSTANAK I NAPREDAK NJIHOVE PRIVREDE... e sad sto taj projekat znaci smrt po srpski narod i prirodu u srbiji bas ih briga
e vidis taj projekat njihov hvali i vlast u srvbiji ali istu tu eu hvale i kontra botovi poput njega ....
dakle hvalisa EU koja hcoe da kopa u sbriji daleko od njih, da bi zaradjivala preko ansih leseva...
pa to samo lud srbin moze da podrzi, lud i placenik!
ogroman deo naroda u srbiji se digao protiv toga...
progledaj sestro srpkinjo!