Udario sam devojku

Svadba...
Prva brachna noc...
Prvo brachno jutro...
PLJUS .. opali mladozenja shamar mladi , ni dobro jutro nije rekao...
Ona ga gleda sa petoprstom na licu unezvereno..a on joj kaze..: Da se zna ko je gazda u kuci!!! :lol: :lol:

Tri puta sam osobama , što muškim što ženskim udario šamar, i ni jedna nije gledala posle toga....
Čitao ovaj tekst i rekoh to se drugima dešava i onda juče otkači se ruka.
Ali nije to što se otkači , već što sam stigao dva puta i levom i desnom dok nije osoba pala....

Nemojte da budete šovinisti , muškarci ne podnose ništa bolje šamare od žena.....

Hahahahah.
Kako volim vas koji se pravite da ste iznad svega i da ste nevidjeni gentlemani, koji nikad, ah nikad u zivotu ne bi digli ruku na zensko. Prosto, nema te situacije, nema tih reci koje bi vas na to navele.
Vi bi se samo nasmejali uglom usana i jos je poljubili sto je bila tako slatka da vam recimo opsuje majku, zenu, dete itd itd.
I ne znam sto se uvek zamislja da je ta zena neka mlada, zgodna, lepa, pametna. Kad bih rekao da je ona neka debela, dlakava, matora zena iz komsiluka koja vam zbog necega sto uradi vase dete psuje i kune familiju i tada bi ste se nasmejali uglom usana, poljubili je i rekli joj kako je slatka.

Dobro, priznajem ti da si ti pravo musko a da sam ja zdapi koja tuce zene a pred muskarcima koji su profesionalne ubice nema muda.
Ti verovatno imas, jer ti si pravo musko.

cekaj tebe je dovoljno opsovati i odmah kreces da lemas... a bas sam htela da pitam da mi neko opise situaciju, sta to zensko ili vec musko, svejedno, treba da kaze i uradi da bi je/ga udario...

a sto se predhodnog posta i tvog odgovora meni tice: nije poenta da niko ne reaguje besom, nego sta sa tim besom dalje radi- zapitas se odakle to sve potice ili raspicis tabanje po navodnom uzroku ili bezis iz situacije koja do besa dovodi. kada nadjes koren reakcije najcesce se poprilicno stvari resavaju... i ne znam sto se toliko uzbudjujes ako neko ne kapira sta pricas, lepo dani ne moras da objasnjavas, a meni pokusaj, ali ni to ne moras... zato spusti loptu.

Ti bas ostro reagujes, na odredjene komentre na ovoj temi. Sto mi govori da tebe ili decko mlati ili pre da si ti njega maltretirala, a on te je nakon toga ostavio pa ti je sad muka, jer nemas se na kome prazniti.

reagujem na stvari za koje mislim da su jako pogresne. ne niko me nije lemao. mozda bas zbog toga reagujem na ovakve stvari:roll: . ne ide ti dedukcija bas najbolje, a i sta ti u mom postu dozivljavas kao praznjenje? mislim da je ovo ozbiljna tema i da ovakva ponasanja treba lepo proanalizirati, pa ako se i jedna osoba (potencijalni batinas) zapita i dobro razmisli o sebi, ima poente kucati.

Muskarci imaju relativno slabe zivce, brzo planu!
Ali zene nekada zaista pretjeraju, neke vise vole da zvocaju nego vazduh da udisu!
Mene je sestra, svojim ponasanjem, uspjela dovesti u to stanje da je udarim, ali ozbiljno udarim, i da sam muskarac u toj situaciji se ne bih iskontrolisala, tj.cinjenica da je slabiji pol me ne bi zaustavila.
Ali mene muskarac da udari, a da pri tom nije moj otac........ne znam kako bih reagovala, ne znam ni kao bih da dovela u to stanje!
zvocanje je razlog da te neko lema? ili da ti lemas nekoga?
ok je da te otac tuce ali drugi muskarac ne sme?

jel' vama ovo ok rezonovanje?????

po tom principu, ako se slabo kontrolisem, a moj bes je toliki da umesto lemanja imam poriv da ubijem nekoga- to je ok, jer boze moj sam-a je trazio-la:roll:?????

Dobro, ne tuku svi roditelji decu, ali ima onih koji tuku. Toga je od uvek bilo i bice.
Ne mislim da takvi roditelji nisu sposobni za roditeljstvo.
Psiholozi kazu da decu ne treba tuci, ali ima i razlicite dece.
Batine nisu iskljucena kao sredstvo za vaspitavanje i prevaspitavanje. Zato i policija koristi vaspitnu palicu ili popularnije pendrek.
kako uopste mozes da poredis roditelje sa policijom... ima razne dece ali ti dete vaspitavas od prvog dana tako da si sam kriv kakvo je ispalo i ako je doslo do toga da ga batinama kontrolises, vaspitavas ili sankcionises. i takvi roditelji jesu nesposobni. onog trenutka kada dignes ruku na dete pokazujes svoju nemoc. i ono to zna. i zavrsio si sa karijerom roditelja za sva vremena.
Kakva bre joga, idi leci se sta sam bre ja inidijanac. Vratila mi se i bolje da je tako bio sam bas nervozan. sad je dojaja nije nikad tako umiljata bila, de ce bre ona da nadje muskarca kao sto sam ja da toliko ugadja. sve dobije ali brate ima da slusa.

jako mi je zao i nje i tebe... da ti se nije vratila, to bi mozda bio jedini nacin da ispravno razmislis o svom postupku. a sada zbog njene greske ti mislis da si muskarcina bez premca... nisi i to treba svako da ti kaze, mozda ti dodje do mozga. TI SI SLABIC. NE MORAS TO DA BUDES. SAM BIRAS DA SE PONASAS KAO SLABIC. UKLJUCI MOZAK COVECE! NIJE OK TUCI BILO KOGA A POSEBNO NE NJU!!!

Svaka cast. Cim ti se vratila, bila je kriva. Mozda je bila zasluzila i vise batina, a ne samo jedan samar,ali ti imas samokontrolu. Sad ce biti bolja i pazice da te ne iznervira.
Neka vam je sa srecom!
ako ti ovo ozbiljno mislis gornji pasus je i za tebe!

Jeste u pravu si, zasluzila da je izlomim bre. Meka srca sam pa sam je samo jednom zabo u nos ali brate necu to vise da uradim mnogo je dobra i ume da slusa bar u poslednje vreme
o boze... da li si ti normalan... zamisli da se neko ponasa tako prema tvojoj majci, sestri ili cerki? jel' bi i to podrzao?
Chitala sam sad tu neke komentare...pa znaju zenske nekad biti quchke i iskoristiti to shto su slabiji pol...Prvo te isprovocira, pa ochekuje da je necesh udariti, a ako se nadje laksha ruka pa uchini to, onda ce ga ceo svet osudjivati kako je digao ruku na zensko.Mislim ne treba mushkarci da tuku zene, ali ni zene ne treba da ih provociraju...:|

ne opravdavaj nasilje! ako mislis da muskarci ne treba da tuku zene onda ne satj na stranu nasilnika i ne olaksavaj mu:roll::roll::roll:

reagujem na stvari za koje mislim da su jako pogresne. ne niko me nije lemao. mozda bas zbog toga reagujem na ovakve stvari:roll: . ne ide ti dedukcija bas najbolje, a i sta ti u mom postu dozivljavas kao praznjenje? mislim da je ovo ozbiljna tema i da ovakva ponasanja treba lepo proanalizirati, pa ako se i jedna osoba (potencijalni batinas) zapita i dobro razmisli o sebi, ima poente kucati.

Pa u takve situacije dodju samo volovi, ili muskarci-debili, koji previse veruju zenama. Kad do batinanja dodje u braku to je logicnije, nego u vezi. Veza sama po sebi nema ama bas nikakav znacaj. Dok brak ima, pa evo primer. On na njen nagovor udje u kredit, blokira se otplacuje, zaduzi se - tada ga ona ima u sahu i on ne moze nista. Svaki dan mu pocne kenjat i srat po glavi jer vidi da moze, on je opominje, a ona ako je glupa ne shvata to ozbiljno, on razmislja sta da napravi, zna ako ode da nema kud jer je sve na nju potrosio sto znaci mora da je trpi a to vise ne moze. Sta je resenje, razmislja on? Ubiti se, jer vise nikako ne moze izdrzati njeno cangrljanje. Sta ce biti posle toga kad se on ubije? Ona ce uzivati i bolece je ****, bice spokojna jer ga je uspela syebat, onda on poteze pistolj, ubija rospiju i sebe.

Sta je pouka.
Ma koliko god voleli zenu uvek budite spremni na najgore. Svaki iole pametna muskarac treba imati u mraku nesto novaca za koje samo on zna, kad dodje do takvih stvari da moze pobeci od nje i poceti svoj zivot iznova.

Čoveče, kakve stvari sam samo na ovoj strani pročitala. Ne mogu da verujem.
Ljudi moji koliko mržnje i nerazumevanja. Alal svaka čast na nervima i želji da se objašnjavaš. Ja neke postove nisam mogla do kraja da pročitam.
Batine su pokazatelj slabosti onoga koji udara. Nije sposoban-sposobna da se na drugi način izbori za ono što želi. Mislim da sve koji nisu u stanju da se kontrolišu, već nasrću na druge, treba zatvoriti i baciti ključ.

Čoveče, kakve stvari sam samo na ovoj strani pročitala. Ne mogu da verujem.
Ljudi moji koliko mržnje i nerazumevanja. Alal svaka čast na nervima i želji da se objašnjavaš. Ja neke postove nisam mogla do kraja da pročitam.
Batine su pokazatelj slabosti onoga koji udara. Nije sposoban-sposobna da se na drugi način izbori za ono što želi. Mislim da sve koji nisu u stanju da se kontrolišu, već nasrću na druge, treba zatvoriti i baciti ključ.

a ti sto zatvaras si ispravna. To nije bes, samo ispoljen na drugi nacin?

Pa zatvaranjem štitiš svet od takvih. Nema osobe bez besa. Ja kada poludim, u ovim godinama, udarim rukom o nešto a ne o nekoga. Kada sam bila klinka onda sam se tukla, ali isključivo sa sestrom. Mada, samo ona i ume tako da me iznervira da izgubim kompas.

Pa zatvaranjem štitiš svet od takvih. Nema osobe bez besa. Ja kada poludim, u ovim godinama, udarim rukom o nešto a ne o nekoga. Kada sam bila klinka onda sam se tukla, ali isključivo sa sestrom. Mada, samo ona i ume tako da me iznervira da izgubim kompas.

Bas tako! Niko kao sestra ne zna izbaciti iz takta! Mene do ludila dovede, da je to decko, drug, rijesila bih to lako, po kratkom postupku, ali sestra.............uffffff

Ti se muvas sa doktorima:smile:, kazi sta protiv glavobolje da uradim, ubi me veceras

Back