Udario sam devojku

:-D:-D:-D

Evo, iskreno, ja ti nikada ne bih oprostila. Ali ne zbog mog nekog ponosa, vec zbog velike mogucnosti da se to desi opet. Mislim, ako si je udario zbog tamo neke svadje, sta ces da joj uradis kada ti kaze da vise ne zeli da bude sa tobom ili nesto vec? Zakopas je u dvoristu?

hihihi ne odseće jojj glavu i stavi je u teglu od paprika:D:D:D
ovaj...ne znam šta da ti kažem,...da mene moj momak udari ma ubila bi boga u njemu...bolje mu je da ne pokušava:P

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?
Je l' to onaj princip ''ko se bije, taj se voli''?:shock:

joj, kad se setim toga: 'ko se bije taj se voli'... a posle, kad im krivo sto se peva to, onda dodaju: 'takva ljubav ne postoji'... he... samo, ja nisam bio takav nikad... kakve sam jake fore imao... kredom napisem 'rile + Jel_ _ _'... a one ne znaju ko je to napisao... i ne znaju za koga je to napisano... kako sam samo lomio zenska srca tad... i one najtvrdje su krisom gledale u te natpise... i uzdisale...

Jao NovaIsta.
I sama znaš da verbalno mogu da se izgovore grozne uvrede.
I sama znaš da ima ljudi koji u tome nemaju granice.
Da li bi ti sebi dozvolila, ili da li bi bilo koja normalna žena sebi dozvolila da najstrašnije izvređa svog momka ili muža pred gomilom ljudi, ili pred nekim ko njemu nešto znači (brat, sestra, otac, majka itd) na primer.
Verujem da ne bi.
Jednostavno, u takvim situacijama, neki muškarci ne mogu da se uzdrže. Džaba ti što oni znaju da to nije u redu, džaba što to društvo osuđuje, jednostavno, ljudi polude...
Ne govorim ovde o muževima ili momcima nasilnicima koje žena -uvek isprovocira- i koji će uvek da nađu neki besmislen razlog da nekoga maltretiraju.

Osuđujem to i ja, nisam uradio nikada, ali sam par puta bio skoro pa na ivici.
I radilo se o u mozak bolesnoj babi sa kojom sam pokušao da razgovaram kao sa čovekom.
Ali, neki ljudi i žene pokušaj da normalno razgovaraš tumače kao slabost i prestanu da imaju meru.
Završilo se na verbalnom, ali malo je falilo da se završi drugačije.

Jao NovaIsta.
I sama znaš da verbalno mogu da se izgovore grozne uvrede.
I sama znaš da ima ljudi koji u tome nemaju granice.
Da li bi ti sebi dozvolila, ili da li bi bilo koja normalna žena sebi dozvolila da najstrašnije izvređa svog momka ili muža pred gomilom ljudi, ili pred nekim ko njemu nešto znači (brat, sestra, otac, majka itd) na primer.
Verujem da ne bi.
Jednostavno, u takvim situacijama, neki muškarci ne mogu da se uzdrže. Džaba ti što oni znaju da to nije u redu, džaba što to društvo osuđuje, jednostavno, ljudi polude...
Ne govorim ovde o muževima ili momcima nasilnicima koje žena -uvek isprovocira- i koji će uvek da nađu neki besmislen razlog da nekoga maltretiraju.

Osuđujem to i ja, nisam uradio nikada, ali sam par puta bio skoro pa na ivici.
I radilo se o u mozak bolesnoj babi sa kojom sam pokušao da razgovaram kao sa čovekom.
Ali, neki ljudi i žene pokušaj da normalno razgovaraš tumače kao slabost i prestanu da imaju meru.
Završilo se na verbalnom, ali malo je falilo da se završi drugačije.

razumem o cemu pricas. svi smo mi ljudi. ali, ako on ne moze da se uzdrzi da je ne udari, onda mozes da shvatis da i ona ne moze da se uzdrzi od tih groznih verbalnih uvreda. znaci, verovatno rade po istom principu. ako ja na pr. svasta kazem svom decku, bilo bi sasvim za ocekivati da i on meni kaze svasta. ali ako me udari jer sam ja samo rekla nesto, onda neka ocekuje da nece docekati sledeci dan. cisto da bude merenje istim principom. aj sad, el sam u pravu? jesam, ovo pisem tvojom logikom, protiv koje nemam nista, samo sma je malo dopunila.

Pa nije ti ista logika.
Neki muškarci funkcionišu po principu da izbegavaju sukob i da se ne svađaju.
Dakle, nije neophodno da ti tvoj dečko na uvrede odgovori uvredama i gromoglasno.
Može da pokuša da smiri situaciju, da smiri tebe, ali ako je situacija takva da ga tvoja reakcija mnogo nervira i da su oko njega ljudi pred kojima iz sto hiljada razloga ne želi da ga vređaš....sve je moguće.
Pametni ljudi paze šta pričaju i kad se svađaju, imaju uvek svest o tome šta kome i u kojoj situaciji kažu i ne tuku jedni druge.
Niko normalan neće drugu osobu svojim ponašanjem dovesti u stanje da joj pukne film.
Jer za fizički napad se može i u zatvor.
Pa ko voli, nek izvoli.

Pa nije ti ista logika.
Neki muškarci funkcionišu po principu da izbegavaju sukob i da se ne svađaju.
Dakle, nije neophodno da ti tvoj dečko na uvrede odgovori uvredama i gromoglasno.
Može da pokuša da smiri situaciju, da smiri tebe, ali ako je situacija takva da ga tvoja reakcija mnogo nervira i da su oko njega ljudi pred kojima iz sto hiljada razloga ne želi da ga vređaš....sve je moguće.
Pametni ljudi paze šta pričaju i kad se svađaju, imaju uvek svest o tome šta kome i u kojoj situaciji kažu i ne tuku jedni druge.Niko normalan neće drugu osobu svojim ponašanjem dovesti u stanje da joj pukne film.
Jer za fizički napad se može i u zatvor.
Pa ko voli, nek izvoli.

pa to je logika o kojoj pricam. o tome i ja pricam. ali ako musko za opravdanje sto je udario ribu navede da ga je ona iznervirala, isto tako devojka moze da kaze da ga je vredjala jer je on nju iznervirao. s tim sto fraktura lobanje ima malo drugacije posledice..

E, nadam se da će se i drugi uključiti u našu malu diskusiju.
Vidiš, ono oko čega se ti i ja razlikujemo je što ti misliš da reči nemaju tu težinu da bi se na njih, ma kakve bile reagovalo tako što ćeš nekoga, u ovom slučaju ženu, udariti.
Ja mislim da imaju. Posebno u zavisnosti od toga na koji način su izrečene, na koju temu i u kakvoj situaciji.
Recimo, čime god da te je momak iznervirao, mislim da je ludost da ga na primer na slavi, gde mu je cela porodica grozno izvređaš i kažeš mu da mu je majka veštica, brat debil, sestra qrva, a otac lopov.
I pri tome ga još pljuneš :)
I kad on, na primer, tebe u besu udari, ti kažeš: Stoko, idiote, bolesniku jedan, šta sam ti uradila, to su samo reči...
Mislim...jesu reči ali takve reči u takvoj situaciji teško da bi iko rekao i očekivao da svi samo podignu glave od tanjira i nastave dalje.

Ili, moja situacija recimo. Pokušavam ženi da objasnim da ubuduće vezuje psa jer mi je skočio na dete, oborio ga i uplašio. Klinac je imao manje od dve godine. Pas mu nije ništa uradio, prosto ga je preplašio tako da ne mogu da ga smirim. Njoj to nije ništa, a meni jeste. Bespotrebna trauma za malo dete i moja muka što ga gledam u takvom stanju.
Na sve to, što sam ja rekao bez uvreda, ona mene krene da vređa najstrašnije. Na to samo kažem da se to ne ponovi ubuduće i da psa vezuje u dvorištu ili da ga bar kontroliše. Ne....još veća dreka i uvrede. Rekoh, ok, ako mi pas povredi dete sledeći put, zadaviću ga. I tu ona kaže neku groznu kletvu na račun moje porodice i deteta od koje mi pripadne muka....i tako....malo je falilo da je baš zgazim.
Volim pse i shvatam da ih neko drugi voli, ali i taj neko mora da shvati šta je sve meni prošlo kroz glavu.
Eto, neko drugi bi možda to podneo drugačije, ja prosto ne mogu...reči imaju težinu i svejedno mi je da lih govori muško ili žensko.

Tebi treba moj Igor da te preslusa da li se voli onaj ko se bije a da li mrzi onaj ko bije. :D To je lekcija "Devojke izlaze u grad da nadju decka a momci izlaze u grad da se napiju." To je moja izjava, tu smo lekciju ucili on i ja, danima smo je rastavljali analizom i opet sintenzinovali, ja sam izvodila analizu a on sintezu. :lol:
ej ti TOP-e kada dodjem na Zlatibor zovem te da te prevaspitam !!! Ti si bre sluchaj !!!

E, nadam se da će se i drugi uključiti u našu malu diskusiju.
Vidiš, ono oko čega se ti i ja razlikujemo je što ti misliš da reči nemaju tu težinu da bi se na njih, ma kakve bile reagovalo tako što ćeš nekoga, u ovom slučaju ženu, udariti.
Ja mislim da imaju. Posebno u zavisnosti od toga na koji način su izrečene, na koju temu i u kakvoj situaciji.
Recimo, čime god da te je momak iznervirao, mislim da je ludost da ga na primer na slavi, gde mu je cela porodica grozno izvređaš i kažeš mu da mu je majka veštica, brat debil, sestra qrva, a otac lopov.
I pri tome ga još pljuneš :)
I kad on, na primer, tebe u besu udari, ti kažeš: Stoko, idiote, bolesniku jedan, šta sam ti uradila, to su samo reči...
Mislim...jesu reči ali takve reči u takvoj situaciji teško da bi iko rekao i očekivao da svi samo podignu glave od tanjira i nastave dalje.

Ili, moja situacija recimo. Pokušavam ženi da objasnim da ubuduće vezuje psa jer mi je skočio na dete, oborio ga i uplašio. Klinac je imao manje od dve godine. Pas mu nije ništa uradio, prosto ga je preplašio tako da ne mogu da ga smirim. Njoj to nije ništa, a meni jeste. Bespotrebna trauma za malo dete i moja muka što ga gledam u takvom stanju.
Na sve to, što sam ja rekao bez uvreda, ona mene krene da vređa najstrašnije. Na to samo kažem da se to ne ponovi ubuduće i da psa vezuje u dvorištu ili da ga bar kontroliše. Ne....još veća dreka i uvrede. Rekoh, ok, ako mi pas povredi dete sledeći put, zadaviću ga. I tu ona kaže neku groznu kletvu na račun moje porodice i deteta od koje mi pripadne muka....i tako....malo je falilo da je baš zgazim.
Volim pse i shvatam da ih neko drugi voli, ali i taj neko mora da shvati šta je sve meni prošlo kroz glavu.
Eto, neko drugi bi možda to podneo drugačije, ja prosto ne mogu...reči imaju težinu i svejedno mi je da lih govori muško ili žensko.

ma to je neka vestica grozna bre, uzas kakvih ljudi ima:shock:.
nego, znas li ti da muskarci tuku zene i zato sto mu je sipala pice u pogresnu casu? znas li to? njega iznervira pogresna casa i on je istuce. jedan u mojoj familiji je tukao svoju zenu za sve i svasta. lupao joj glavom o zid itd. zena je dobila ogroman tumor na mozgu i posle umrla, ostalo je njeno dvoje male dece sa ludakom koga "nesto uvek iznervira". razumes? ne moze niko da mi prica da ima bilo koje opravdanje da istuce nekoga ko je slabiji i ko NE MOZE FIZICKI DA SE OBRACUNAVA SA NJIM. jel imas cerku ili samo sina? svejedno. ako se neko duplo vece dete ili starije dete IZNERVIRA na tvog sina i izlema ga, a tvoj sin duplo slabiji.....mislim, lyon, iskreno, udariti zenu, slabiju, nizu, tanju, krhkiju.....koliko god da dajes neke situacije kao primer, ipak, dozvoli mi, NE POSTOJI NIJEDNO OPRAVDANJE ZA NASILJE NAD SLABIJIM.

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?[/quote

Cini ti se da je volis? Znaci ne znas ni sam..Mozda ti i jeste zao ali ako te nisu naucili zena se ne udara..i tvoja devojka da je pametna ne bi trebala da ti oprosti jer ako si jednom digao ruku na nju ..opet ces..da ne kazem ono ..pravi muskarac ne udara zenu i bla bla. ali na kraju je tako..pitaj ove starije i iskusnije

Ne širi sad temu NovaIsta time što pogrešno generalizuješ.
Lepo sam rekao da ne mislim na situacije gde su muškarci nasilnici i žene tuku jer su smradovi i to tako što u tome uživaju i za to nađu najmanji razlog.
Ja ti govorim o afektima u koje valjda zapadne svaki čovek. Samo su okidači za to različiti.
Tačno, ne postoji opravdanje za nasilje nad slabijim.
Ako si već slabiji, ne moraš đavola vući za rep kao u primeru koji sam ti hipotetički dao na onoj slavi :)
I od mene, toliko.

Ne širi sad temu NovaIsta time što pogrešno generalizuješ.
Lepo sam rekao da ne mislim na situacije gde su muškarci nasilnici i žene tuku jer su smradovi i to tako što u tome uživaju i za to nađu najmanji razlog.
Ja ti govorim o afektima u koje valjda zapadne svaki čovek. Samo su okidači za to različiti.
Tačno, ne postoji opravdanje za nasilje nad slabijim.
Ako si već slabiji, ne moraš đavola vući za rep kao u primeru koji sam ti hipotetički dao na onoj slavi :)
I od mene, toliko.

onda, dozvoli, i svaka zena moze da zapadne u afekte i da histerise. KVIT

Back