Udario sam devojku

U ***! Pa ja bih ti predlozila da pocnes da ides na jogu.Znam da glupo zvuci ali,veruj mi,pomocice ti.A ona ce ti oprostiti samo ako je neki izgubljen slucaj,glupaca.Ja ti ne bi oprostila.Nadam se da ces uspeti da resis taj svoj problem sa besom.Srecno! I nemoj da joj trazis da ti se vrati,ne bi bilo bas fer.

postavlja se pitanje da li su takvi roditelji sposobni za roditeljstvo? kakvom ponasanju ucis dete tukuci ga? da li je to ljubav ako nemas dovoljno snage da resis situaciju na drugi nacin nego pribegavas nasilju?

Dobro, ne tuku svi roditelji decu, ali ima onih koji tuku. Toga je od uvek bilo i bice.
Ne mislim da takvi roditelji nisu sposobni za roditeljstvo.
Psiholozi kazu da decu ne treba tuci, ali ima i razlicite dece.
Batine nisu iskljucena kao sredstvo za vaspitavanje i prevaspitavanje. Zato i policija koristi vaspitnu palicu ili popularnije pendrek.

U ***! Pa ja bih ti predlozila da pocnes da ides na jogu.Znam da glupo zvuci ali,veruj mi,pomocice ti.A ona ce ti oprostiti samo ako je neki izgubljen slucaj,glupaca.Ja ti ne bi oprostila.Nadam se da ces uspeti da resis taj svoj problem sa besom.Srecno! I nemoj da joj trazis da ti se vrati,ne bi bilo bas fer.

Kakva bre joga, idi leci se sta sam bre ja inidijanac. Vratila mi se i bolje da je tako bio sam bas nervozan. sad je dojaja nije nikad tako umiljata bila, de ce bre ona da nadje muskarca kao sto sam ja da toliko ugadja. sve dobije ali brate ima da slusa.

Kakva bre joga, idi leci se sta sam bre ja inidijanac. Vratila mi se i bolje da je tako bio sam bas nervozan. sad je dojaja nije nikad tako umiljata bila, de ce bre ona da nadje muskarca kao sto sam ja da toliko ugadja. sve dobije ali brate ima da slusa.

Svaka cast. Cim ti se vratila, bila je kriva. Mozda je bila zasluzila i vise batina, a ne samo jedan samar,ali ti imas samokontrolu. Sad ce biti bolja i pazice da te ne iznervira.
Neka vam je sa srecom!

Svaka cast. Cim ti se vratila, bila je kriva. Mozda je bila zasluzila i vise batina, a ne samo jedan samar,ali ti imas samokontrolu. Sad ce biti bolja i pazice da te ne iznervira.
Neka vam je sa srecom!

Jeste u pravu si, zasluzila da je izlomim bre. Meka srca sam pa sam je samo jednom zabo u nos ali brate necu to vise da uradim mnogo je dobra i ume da slusa bar u poslednje vreme

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?
Na lecenje odmah...
Samo ludaci biju slabiji pol..
Dacu ti opomenu na ovakav topik,nisi bas sav svoj...

Chitala sam sad tu neke komentare...pa znaju zenske nekad biti quchke i iskoristiti to shto su slabiji pol...Prvo te isprovocira, pa ochekuje da je necesh udariti, a ako se nadje laksha ruka pa uchini to, onda ce ga ceo svet osudjivati kako je digao ruku na zensko.Mislim ne treba mushkarci da tuku zene, ali ni zene ne treba da ih provociraju...:|

Chitala sam sad tu neke komentare...pa znaju zenske nekad biti quchke i iskoristiti to shto su slabiji pol...Prvo te isprovocira, pa ochekuje da je necesh udariti, a ako se nadje laksha ruka pa uchini to, onda ce ga ceo svet osudjivati kako je digao ruku na zensko.Mislim ne treba mushkarci da tuku zene, ali ni zene ne treba da ih provociraju...:|
To nije niti slično niti isto...
Žene provociraju sa razlogom..
Vrlina muškarca je da izađe na kraj sa ženom koja provocira
bez šamara iliti udaraca..

Ima i toga..zena kuka kao tukao je muz..tvoj problem..sto ga nisi ostavila odmah..

Samo cu ti jedno reci:
ti si kao muskarac NULA,muskarac koji tuce svoju devojku/zenu je psihicki nestabilna osoba.
A ti malo razmisli o tome.
P.S. Ona je bre zivo bice nije pas pa da ti njom kontrolises! I po mojim shvatanjima,udarices je ti ponovo.

Back