Udario sam devojku

Čoveče, kakve stvari sam samo na ovoj strani pročitala. Ne mogu da verujem.
Ljudi moji koliko mržnje i nerazumevanja. Alal svaka čast na nervima i želji da se objašnjavaš. Ja neke postove nisam mogla do kraja da pročitam.
Batine su pokazatelj slabosti onoga koji udara. Nije sposoban-sposobna da se na drugi način izbori za ono što želi. Mislim da sve koji nisu u stanju da se kontrolišu, već nasrću na druge, treba zatvoriti i baciti ključ.

pa mora da se kaze, ali ne znam koliko ima poente. ja sam jos uvek entuzijasticna i verujem da oni koji se klate na granici imaju sansu da se promene, neka rec dopre, a nekada jednostavno kad tupis dovoljan broj puta udje i u najtvrdje glave. ako nista treba pricati i pricati pa ce barem postojati opsti stav da to nije uredu (sto danas nije slucaj, vidis koliko njih nalazi opravdanje za samar), pa kad te komsiluk pogleda popreko sto lemas zenu, kad osetis pritisak spolja, mozda ce se takve stvari manje dogadjati, kad zena u takvoj situaciji oseca podrsku sredine i svesna je da ne mora to da trpi... a sve krece od ovakvog jednog malog samara kao elektrodinog...

a sinke, stvarno ne znam kako da krenem da rascerupavam tu tvoju logiku, nit joj vidim glavu nit rep, a opisana situacija: :shock::shock::shock: sta da ti kazem... ziveti u takvom strahu od zena... skoro paranoja... stekaj pare i ne tuci zene sta god ti rekle ili uradile, razvod je uvek dobra opcija, kakav je to brak u kome nema poverenja...

Mislim da je volim BU HU...
2d01305f2a2dda19e46b44b3c16add96.gif

Sledeci put udri svojom glavudzom u zid...

pa mora da se kaze, ali ne znam koliko ima poente. ja sam jos uvek entuzijasticna i verujem da oni koji se klate na granici imaju sansu da se promene, neka rec dopre, a nekada jednostavno kad tupis dovoljan broj puta udje i u najtvrdje glave. ako nista treba pricati i pricati pa ce barem postojati opsti stav da to nije uredu (sto danas nije slucaj, vidis koliko njih nalazi opravdanje za samar), pa kad te komsiluk pogleda popreko sto lemas zenu, kad osetis pritisak spolja, mozda ce se takve stvari manje dogadjati, kad zena u takvoj situaciji oseca podrsku sredine i svesna je da ne mora to da trpi... a sve krece od ovakvog jednog malog samara kao elektrodinog...

a sinke, stvarno ne znam kako da krenem da rascerupavam tu tvoju logiku, nit joj vidim glavu nit rep, a opisana situacija: :shock::shock::shock: sta da ti kazem... ziveti u takvom strahu od zena... skoro paranoja... stekaj pare i ne tuci zene sta god ti rekle ili uradile, razvod je uvek dobra opcija, kakav je to brak u kome nema poverenja...

Ja zene ne tucem niti imam nameru.
I tu ironiju ostavi za nekog drugog.:wink:

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?

NEMA SANSE DA TI OPROSTI,NI JA TI NE BI OPROSTILA-BEDO

kako uopste mozes da poredis roditelje sa policijom... ima razne dece ali ti dete vaspitavas od prvog dana tako da si sam kriv kakvo je ispalo i ako je doslo do toga da ga batinama kontrolises, vaspitavas ili sankcionises. i takvi roditelji jesu nesposobni. onog trenutka kada dignes ruku na dete pokazujes svoju nemoc. i ono to zna. i zavrsio si sa karijerom roditelja za sva vremena.

Uhvatis recimo dete od 14 godina da pusi, a pre toga si mu 100 puta objasnio da je to stetno. I sta treba da uradis? Da mu 101. put objasnavas to isto.
Ne, nego treba da ga oderes od batina, pa da mu vise nikada ne padne na pamet da to uradi, jer ako ga opet uhvatis ili ti se samo ucini da je pusilo, odraces ga jos zesce.

Uhvatis recimo dete od 14 godina da pusi, a pre toga si mu 100 puta objasnio da je to stetno. I sta treba da uradis? Da mu 101. put objasnavas to isto.
Ne, nego treba da ga oderes od batina, pa da mu vise nikada ne padne na pamet da to uradi, jer ako ga opet uhvatis ili ti se samo ucini da je pusilo, odraces ga jos zesce.
ooooooooooo
e ja bi izdavala dozvole za roditeljstvo...
a ti je ne bi dobio, pa taman me podmitio sa 100DM

Pa da, ako detetu 100 puta objasnis da je nesto stetno, onda si ti deo svog posla obavio, a ako ono sa 14 pocne da pusi, sa 16 ce zeleti da ostavi, a vec od 18, to ce biti samo problem tog deteta...
I da, ako nalupas dete od 6 godina, ono ce misliti da je nesto pogresno uradilo i da je zasluzilo batine. Brze ce zaboraviti. Ako nalupas dete od 14, nikad ti nece oprostiti, i prestace da te poshtuje.

meni nesto nije jasno sa ovom temom..mislim, zasto devojka ne zalepi samar tipu? zato sto zna da je on jaci. a zasto tip zalepi samar devojci? zato sto zna da je ona slabija PA MU SE MOZE. e a takav je kreten. the end.

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?
Ako si je malo...mora da je preterala...muško si...šta sad treba...pod suknju da joj se zavučeš...izdrži svoj stav...izvini joj se,obećaj da nećeš više ( i nemoj,naravno) i objasni joj šta je dovelo do te reakcije....žene ne vole da se pretvoriš u krpu...ali ne glumi ni dasu...desilo se ,neće više..ali da se i ona kontroliše...ili zbogom...:|
I to nešto mi se čini da je volim...raščisti prvo sa sobom...pa sa njom..

Back