pa mora da se kaze, ali ne znam koliko ima poente. ja sam jos uvek entuzijasticna i verujem da oni koji se klate na granici imaju sansu da se promene, neka rec dopre, a nekada jednostavno kad tupis dovoljan broj puta udje i u najtvrdje glave. ako nista treba pricati i pricati pa ce barem postojati opsti stav da to nije uredu (sto danas nije slucaj, vidis koliko njih nalazi opravdanje za samar), pa kad te komsiluk pogleda popreko sto lemas zenu, kad osetis pritisak spolja, mozda ce se takve stvari manje dogadjati, kad zena u takvoj situaciji oseca podrsku sredine i svesna je da ne mora to da trpi... a sve krece od ovakvog jednog malog samara kao elektrodinog...
a sinke, stvarno ne znam kako da krenem da rascerupavam tu tvoju logiku, nit joj vidim glavu nit rep, a opisana situacija: :shock::shock::shock: sta da ti kazem... ziveti u takvom strahu od zena... skoro paranoja... stekaj pare i ne tuci zene sta god ti rekle ili uradile, razvod je uvek dobra opcija, kakav je to brak u kome nema poverenja...