Ena19916
Početnik
- Poruka
- 25
Sve te provere koje postoje fizicke, muzicke i govorne, su smesne. Govorim o Uciteljskom fakultetu u Beogradu. Prvi razlog za to je sto kod nas na IV godini, postoje ljudi koji i dan danas ne znaju pola slova da izgovore kako treba, a da ne pricam o fizickim i muzickim (ne)sposobnostima. Ako si ikada radila fizicko u skoli, odnosno ako si imala normalnog profesora fizickog koji je radio svoj posao nece ti biti problem da prodjes ovu proveru.
Hvala
iako mi fizicko nikad nije bilo jaca strana a da ne govorim pevanju i sl 
volela bih da upisem uciteljski jer obozavam decu i mislim da je to najlepsi posao
samo me plase te ficicke i muzicke sposobnosti a i posle matematika,ako upisem :

, na veliku zalost. Kazes da nisi bas muzikalna, to i nije tako veliki problem, ali imaj na umu da ces u prvoj, trecoj i cetvrtoj, ako se opredelis za smer profesor razredne nastave(ucitelj) morati da sviras harmoniku, odnosno imaces ispite na tim godinama gde ces polagati sviranje na harmonici, sem ako nisi zavrsila nizu muzicku odsek klavir.
. Zato ti kazem, dobro razmisli sto se tice upisivanja fakulteta. Pozdrav
ne znam, srpski ili mozda neki romanski jezik
ali sto se uciteljskog tice tu ima sve ono sto meni ne ide
nikada nisam bila nesto spretna sto se fizickog tice
uopste nisam muzikalna
a mat mi slabo ide

ne poznajem nikog ko studira uciteljski pa mi je ovo prilika da saznam nesto o tome 

Pozdrav svima.
P Hvala jos jednom