- Poruka
- 7.375
Svima vama iz DS-a i G-17 koji ste se omrsili o državnu i narodnu grbači ne da će vam biti mala Srbija nego će vam biti velika mišija rupa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima vama iz DS-a i G-17 koji ste se omrsili o državnu i narodnu grbači ne da će vam biti mala Srbija nego će vam biti velika mišija rupa.

To mozes da uradis tvom kucnom ljubimcu.....![]()
![]()
![]()
![]()
Nije sadasnja vlast vec samo DSS i ne ako glasaju na izborima na njih vec ako glasaju za onaj cirkuski ustav za koji su glasali SRS i DS
onda ćestitam, napreduješ
a to isto iz "glave" onog MIZANTROPA, "poznavaoca" krivičnog prava ili si to sam smislio
ako je ovo drugoonda ćestitam, napreduješ
sledeća lekcija; "gde zeka pije vodu"
samo polako!
prvo razmisli
Nemogu da razumem da toliko cuvas te lopove osim ako se i sama nisi dobro omastila!!!
A sto se tice mog pravopisa to me bas nesto i neintirigira.Ako ti se nesvidja nemoj da citas.Bas se nesto i netrudim da tipkam pazljivo.

ja ne štitim kriminalce i zato sam protiv Tome Nikolića
jasno :?
ps. za pravopis ti ništa nisam rekla
Sinoc Dusan Petrovic na Vucicevo pitanje ...jel zna ko su braca Suvajdzic,kao iz topa kaze...NE ZNAM!A onda Vucic kaze da su mu bili obezbedjenje i soferi dok je bio predsednik opstine Sabac,da ih je stitio dok su se bavili kriminalom....da je jedan od njih izresetan na ulici u mafijaskom obracunu....DULE 15% kaze..ZNAM IH SAMO IZ VIDJENJA I PO "IMENU"!?!?:shock::shock::shock:
DULE 15% SE ODJEDNOM NAPRASNO SETIO!!!!:shock::shock:![]()

Sinoc Dusan Petrovic na Vucicevo pitanje ...jel zna ko su braca Suvajdzic,kao iz topa kaze...NE ZNAM!A onda Vucic kaze da su mu bili obezbedjenje i soferi dok je bio predsednik opstine Sabac,da ih je stitio dok su se bavili kriminalom....da je jedan od njih izresetan na ulici u mafijaskom obracunu....DULE 15% kaze..ZNAM IH SAMO IZ VIDJENJA I PO "IMENU"!?!?:shock::shock::shock:
DULE 15% SE ODJEDNOM NAPRASNO SETIO!!!!:shock::shock:![]()

a sto ga zovu Dule 15%?
da nije mozda zato sto 15% zarade daje u dobrotvorne svrhe?![]()

Kad Duki pogleda onako urokljivo, pamti za ceo život![]()

To je zato sto u ocima ima "KANDZIJE"!Kad Duki pogleda onako urokljivo, pamti za ceo život![]()

a sto ga zovu Dule 15%?
da nije mozda zato sto 15% zarade daje u dobrotvorne svrhe?![]()

logicno je da su robijasi za SRS i Nikolica , jer im je sadasnja vlast jos za prosle izbore obecala amnestiju ako glasaju za njih - sto su naravno slagali .
E posto niko ne voli lazove i prevarante, cak ni zatvorenici, oni su svi glasali za radikale
a sad im je toma obecao da ce ih pustiti???
a gde nestade jerry-jev post u kojem je pisalo da se slaže da se toma nalupetao, ali da za pobedu mora svasta da se obećava:-D
tako je obecao im je ministar ispred DSS-a a vi ste ih otkacili za to kad ste preuzeli ministarstvo pravde od DSS-a . Posle nemoj da se pitas sto vas mrze zatvorenici. Pa lazete brate mnogo.

Ali neverovatno, teče priča k'o med kako je on za nezavisno sudstvo, šta će njemu i stranci sudije, to ne sme tako da bude....ali ustvari prvo on da proveri presude, "da se ubedi" da je sve OK, pa kome 2, kome popravni, a onda će da bude za nezavisnost sudstva![]()

Da, to je bilo odlično.
Eto, zato čovek prvo mora da završi školu, da nauči da razmišlja, pa tek onda da se kandiduje za predsednika.

Pa zatvorenici i treba da mrze vlast. To je normalno, Jarry.![]()