UBICE, KRIMINALCI, OLOŠ: Svim srcem!

:roll::roll::roll:
a to isto iz "glave" onog MIZANTROPA, "poznavaoca" krivičnog prava ili si to sam smislio
ako je ovo drugo :lol: onda ćestitam, napreduješ
sledeća lekcija; "gde zeka pije vodu"
samo polako!
prvo razmisli

Nemogu da razumem da toliko cuvas te lopove osim ako se i sama nisi dobro omastila!!!

A sto se tice mog pravopisa to me bas nesto i neintirigira.Ako ti se nesvidja nemoj da citas.Bas se nesto i netrudim da tipkam pazljivo.

Sinoc Dusan Petrovic na Vucicevo pitanje ...jel zna ko su braca Suvajdzic,kao iz topa kaze...NE ZNAM!A onda Vucic kaze da su mu bili obezbedjenje i soferi dok je bio predsednik opstine Sabac,da ih je stitio dok su se bavili kriminalom....da je jedan od njih izresetan na ulici u mafijaskom obracunu....DULE 15% kaze..ZNAM IH SAMO IZ VIDJENJA I PO "IMENU"!?!?:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:
DULE 15% SE ODJEDNOM NAPRASNO SETIO!!!!:shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Sinoc Dusan Petrovic na Vucicevo pitanje ...jel zna ko su braca Suvajdzic,kao iz topa kaze...NE ZNAM!A onda Vucic kaze da su mu bili obezbedjenje i soferi dok je bio predsednik opstine Sabac,da ih je stitio dok su se bavili kriminalom....da je jedan od njih izresetan na ulici u mafijaskom obracunu....DULE 15% kaze..ZNAM IH SAMO IZ VIDJENJA I PO "IMENU"!?!?:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Kad Duki pogleda onako urokljivo, pamti za ceo život :lol:

a sto ga zovu Dule 15%? :mrgreen:

da nije mozda zato sto 15% zarade daje u dobrotvorne svrhe? :lol:

I kada covek pomisli da ne mogu (odvojeno "ne" od "mogu") da se srozaju jos vise, oni uspeju u tome...bas me zanima koja je sledeca tema za pljuvanje, upljuvali ste forum da se coveku zgadi zivot.
Razumem ja da je dosadno na u92 ali nisu za to krivi normalni koji dolaze ovde.
I kada se samo setim da sam mislio da je ovde tretman ostar...cccc.
Javno se izvinjavam jominiju i iron-u i gde cuju i gde ne cuju...

a gde nestade jerry-jev post u kojem je pisalo da se slaže da se toma nalupetao, ali da za pobedu mora svasta da se obećava:-D

jeste se malo nalupetao, al jebga svaki ce glas odlucivati pa ono trazi sto siri blok i obecava svasta. samo da mu se ne obije o glavu kao vama demokratama kad zasedne na vlast posle 3. februara.

no ipak se slazem sa tomom da milanovic ne bi trebao da bude u zatvoru.

Ali neverovatno, teče priča k'o med kako je on za nezavisno sudstvo, šta će njemu i stranci sudije, to ne sme tako da bude....ali ustvari prvo on da proveri presude, "da se ubedi" da je sve OK, pa kome 2, kome popravni, a onda će da bude za nezavisnost sudstva :roll:

Da, to je bilo odlično. :lol:

Eto, zato čovek prvo mora da završi školu, da nauči da razmišlja, pa tek onda da se kandiduje za predsednika.

Back