A zasto navijate za mafijase i ubice?

Jeste , Komunisti su provodili Inkviziciju, spaljivali ljude na lomacama, zene proglasavali vjesticama, , pobili stotine hiljada, milione domorodaca Juzne, Srednje, Sjeverne Amerike, Afrike, Azije, u Ausvicu, Treblinki, Jasenovcu i drugim stotinama nacistickih logora tokom 2 svjetskog rata, i Komunisti ubijali Srbe, Hrvate a ne kvislinge i ratne zlocince koji su se saginjali Hitleru, Musoliniju, madjarskim, bugarskim itd fasitima.:D

Slobu Komunistom moze nazvati samo mediokriotetski neoCetnik, Slobu ciji ministar informisanja je bio Vucic a koalicioni partner cetnicki vojvoda Seselj, i samo mentalna nejac ne shvata da je Srbija preko 3 decenije pod sapom nacional kriminalaca, istih onih koji su izgubili od Komunista rat 1945,a period od 1945 do 1990 je za Srbiju na planu kulture, prosvete, ekonomije, pravne drzave itd vrhunac istorijski!

Isti taj zapad, Cercil, Ruszvelt su podrzali Tita i Partizane kao dio svjetske pobjednicke antifasisticke koalicije!
U nedostatku argumenta svaki mediokritet od komuniste krene o istoriji od praistorije na ovamo i nabraja sve zive ratove i osvajanja a pritom taj isti komunista ne zna ni da organizuje proizvodnju hrane da mu narod ne crkne o gladi. Sloba nije bio komunista? Kakav vic? Šeselj nije udbaški kadar? Ti Nemci su se odrekli nacističkog nasledja dok su komunisti njihovi drugari i dalje na pogresnoj strani istorije. Mislim oko 20 miliona mrtvih u SSSR-u, Glad u Ukrajini Holodomor, preko 50 miliona mrtvih u Kini. Redovi za hranu u istočnom bloku, gulazi i radni logori su velika dostignuća crvene bande. Od desetina zemalja na svetu taj idiotski komunizam nije uspeo ni u jednom selu a kamoli u celom društvu. Zlo koje odnelo više života nego nacisti i imperijalisti zajedno. Tekovine komunizma Staljin i Mao dvojica najvećih sociopata prošlog veka. Za njih je i austrijski brkati degenerik malo dete. I jedini na svetu koji su zajedno sa nacistima napadali druge zemlje su komunisti.

U nedostatku argumenta svaki mediokritet od komuniste krene o istoriji od praistorije na ovamo i nabraja sve zive ratove i osvajanja a pritom taj isti komunista ne zna ni da organizuje proizvodnju hrane da mu narod ne crkne o gladi. Sloba nije bio komunista? Kakav vic? Šeselj nije udbaški kadar? Ti Nemci su se odrekli nacističkog nasledja dok su komunisti njihovi drugari i dalje na pogresnoj strani istorije. Mislim oko 20 miliona mrtvih u SSSR-u, Glad u Ukrajini Holodomor, preko 50 miliona mrtvih u Kini. Redovi za hranu u istočnom bloku, gulazi i radni logori su velika dostignuća crvene bande. Od desetina zemalja na svetu taj idiotski komunizam nije uspeo ni u jednom selu a kamoli u celom društvu. Zlo koje odnelo više života nego nacisti i imperijalisti zajedno. Tekovine komunizma Staljin i Mao dvojica najvećih sociopata prošlog veka. Za njih je i austrijski brkati degenerik malo dete. I jedini na svetu koji su zajedno sa nacistima napadali druge zemlje su komunisti.
Tebi ne treba nista reci , sve znas...

To obicno nije znak stvarnog znanja nego ubedjenja....
Tako svako troluje, neko vise neko manje, ti trolujues ovo tvoje, onda ce drugi da troluju svoje i na kraju cemo dobiti da niko ne veruje nista jer sve je laz, samo svako svoje...

I onda ti u ime svih Srba zahvaljujem sto kao i vecina ostalih produbljujes tu naviku i strategiju Srba zarad licnog zadovoljstva da budes u pravu pred sobom..

Tako cemo i mi da budemo svako u pravu za svoje misljenje i agonija Srba se nastavlja....svi znaju najbolje, to je ono po cemu smo poznati..

Da ne zaboravim najvaznije...Najvaznije sto niko od Srba nece postovati nista...osim svojeg....a to znaci nista....

Za razliku od francuza koji se ubise da sacuvaju Nostradamusove kosti , Robenspijera, sta god je deo bilo kog Francuskog perioda, bilo popljuvanog od sledeceg ili nepopljuvanog....

Mislim da slicno do WW2 vazi i za nemacku...

U nedostatku argumenta svaki mediokritet od komuniste krene o istoriji od praistorije na ovamo i nabraja sve zive ratove i osvajanja a pritom taj isti komunista ne zna ni da organizuje proizvodnju hrane da mu narod ne crkne o gladi. Sloba nije bio komunista? Kakav vic? Šeselj nije udbaški kadar? Ti Nemci su se odrekli nacističkog nasledja dok su komunisti njihovi drugari i dalje na pogresnoj strani istorije. Mislim oko 20 miliona mrtvih u SSSR-u, Glad u Ukrajini Holodomor, preko 50 miliona mrtvih u Kini. Redovi za hranu u istočnom bloku, gulazi i radni logori su velika dostignuća crvene bande. Od desetina zemalja na svetu taj idiotski komunizam nije uspeo ni u jednom selu a kamoli u celom društvu. Zlo koje odnelo više života nego nacisti i imperijalisti zajedno. Tekovine komunizma Staljin i Mao dvojica najvećih sociopata prošlog veka. Za njih je i austrijski brkati degenerik malo dete.
E Cuj Komunisti nisu znali da organizuju proizvodnu hrane, Juga sama sebe hranila, treba li kartu tvornica jugoslovenskih, proizvodjaca hrane da ti stavljam,a vidimo danas gdje je Mova Kina sa K Partijom na celu, a prije 50 godina Kinezi dolazili i ucili od nas,a gdje je Srbija u kojoj preko 3 decenije nema samoupravnog socijalizma.Kina je jedna od 2 najjace ekonomije svijeta, i Juga je izvozila svoje brojne brandove na svjetsko trziste.

U SFRJ je na sceni bio jednopartijski sistem, u Usa imas cak 2 stranke, obje finanisra krupni kapital, tako da je isto ko pobijedi, diktatura Kapitala, u Jugi i Kini je Partija kontrolisala Kapital, u Jugi su radnici bili vlasnici sredstava za proizvodnju, demokratski birani radnicki avjeti koji su se birali tajno, nisu tajkuni nacional kriminalni bili u mogucnosti da opusu preduzeca i da se bogate na racuin radnika kao danas na ex Ju prostoru.

U SFRJ ni nigdje na planeti Komunizam nikada nije ni zazivjeo, da jeste imali bi bukvalni raj na zemlji, u SSSRu je bila diktatura proleterijata, drzava kontrolisala sve, ogromna birokratija koja je uslovila i klasne razlike, u SFRJ je bio samoupravni socijalizam, za radnike najhumaniji sistem u istoriji planete zemlje,a ti pojma nemas!

Тема узалудна .

Ово питање упућено СНС ботовима је бесмислено, јер они нису ту да воде дијалог, већ да бране линију странке, за новац.

Ако је упућено људима који подржавају СНС из убеђења — може имати ефекта ако имају БАР МАЛО ПРОСТОРА ЗА КРИТИЧКО МИШЉЕЊЕ

За ботове - узалудно.
A ti sto rade za Solaka i N1 za sta oni rade ?

Tadic kaze da je lustraciju jako tesko izvesti.
Njemu se na tome zamera a kaze da nije mogao sam imati parlamentarnu vecinu tada bez drugih stranaka.

Lepi Bora je najviše arčio energiju na kako je sve lepo i kako strašno mnogo radi, nije ovaj (žv)alavi majmun ni u tome originalan, samo je nenormalan i sve odvrnuo na 11. Istina i da to nije trebalo da bude Borin problem, to je moralo da krene od šestog oktobra sabajle i da traje do poslednje bitange. Al već tad su neki bili dovoljno slobodni da guslaju kako neće da se svete jer demokratija. To nam nauk za ovaj put.
Nego, jako se nešto ovde razgoropadili oko koja imperija punija mafijaša i ubica, neko neupućen bi pomislio da nema domaćih mafijaša i ubica. Dal moguće da to neko beži od teme zbog sendviča? Neki navijači?:think:

Tebi ne treba nista reci , sve znas...

To obicno nije znak stvarnog znanja nego ubedjenja....
Tako svako troluje, neko vise neko manje, ti trolujues ovo tvoje, onda ce drugi da troluju svoje i na kraju cemo dobiti da niko ne veruje nista jer sve je laz, samo svako svoje...

I onda ti u ime svih Srba zahvaljujem sto kao i vecina ostalih produbljujes tu naviku i strategiju Srba zarad licnog zadovoljstva da budes u pravu pred sobom..

Tako cemo i mi da budemo svako u pravu za svoje misljenje i agonija Srba se nastavlja....svi znaju najbolje, to je ono po cemu smo poznati..
Kao Srbin nemam šta da se ujedinjujem i pričam sa ljudima koji bi i u 21 veku da traže novog titu i da mu ljube sliku. Ja znanja dovoljno imam da se ne ložim na ideologije koje su davno propale. Nemam šta ja iz bilo kakvih patriotskih razloga da se ližem sa komunistima, fašistima, nacistima i stranačkim podguznim muvama. Ja ne učestvujem u tome kao i fala bogu niko moj tako da nemam odgovornost za katastrofalne rezultate tih ideologija i njihovih delovanja. Upravo zato što ne učestvujem u tome imam puno pravo da takve idiotluke kritikujem jer istim tim glupostima nisam dao doprinos. Ovde troluju samo ljudi koji imaju kompleks da prate vodju i da budu ovce u krdu jer kao individue ne vrede ništa. Kome treba partija da mu obezbedi hleba taj upravo ne bi trebao da ima mišljenje nego malo da savije glavu i posrami se.

E Cuj Komunisti nisu znali da organizuju proizvodnu hrane, Juga sama sebe hranila, treba li kartu tvornica jugoslovenskih, proizvodjaca hrane da ti stavljam,a vidimo danas gdje je Mova Kina sa K Partijom na celu, a prije 50 godina Kinezi dolazili i ucili od nas,a gdje je Srbija u kojoj preko 3 decenije nema samoupravnog socijalizma.Kina je jedna od 2 najjace ekonomije svijeta, i Juga je izvozila svoje brojne brandove na svjetsko trziste.

U SFRJ je na sceni bio jednopartijski sistem, u Usa imas cak 2 stranke, obje finanisra krupni kapital, tako da je isto ko pobijedi, diktatura Kapitala, u Jugi i Kini je Partija kontrolisala Kapital, u Jugi su radnici bili vlasnici sredstava za proizvodnju, demokratski birani radnicki avjeti koji su se birali tajno, nisu tajkuni nacional kriminalni bili u mogucnosti da opusu preduzeca i da se bogate na racuin radnika kao danas na ex Ju prostoru.

U SFRJ ni nigdje na planeti Komunizam nikada nije ni zazivjeo, da jeste imali bi bukvalni raj na zemlji, u SSSRu je bila diktatura proleterijata, drzava kontrolisala sve, ogromna birokratija koja je uslovila i klasne razlike, u SFRJ je bio samoupravni socijalizam, za radnike najhumaniji sistem u istoriji planete zemlje,a ti pojma nemas!
Ajde kupi kartu za Jugoslaviju i spavaj na klupi i na ignor. Nema svrhe sa vama pričati dok ne izumrete jer ste indoktrinirani od rodjenja. Niste sami krivi što ste postali takvi ali ste krivi što niste sami radili na sebi.

Mislim da ne mogu da se porede komunizam u Jugoslaviji, cija je ekonomija bila naslonjena na zapad, kredite, izvoz u zapadne zemlje, i komunizam u SSSR i Aziji. Ne postoji jedna univerzalna istina koji sistem je bolji, naravno da nije dobro sto su kod nas komunisti pobili veliki broj neduznih, ali opet je ta Jugoslavija bila civilizacijski vrhunac na ovim prostorima. Ovo danas je smejurija od drzave, svaka od ex-Yu kurcevih kolonija...

Ajde kupi kartu za Jugoslaviju i spavaj na klupi i na ignor. Nema svrhe sa vama pričati dok ne izumrete jer ste indoktrinirani od rodjenja. Niste sami krivi što ste postali takvi ali ste krivi što niste sami radili na sebi.
Nema svrhe biti posten, realan i pravedan, bolje lagati samoga sebe kako ne valja Komunizam, koji nije zazivjeo nigdje, i kako ti je danas u zemlji siromastva, korupcija i kriminala uklopljenoj u neoliberalni kapitalisticki poredak super.

Napisao sam maloprije, od tlacenog roba opasniji je sretan rob.I nema destruktivnijeg stvorenja od glupa covjeka.

Naravno da postoji istina, ali ne moze se Srbima istina reci , Srbima treba da svi ispadnu pametni i da se svadjaju a mozda i pokolju , i onda ko je najjaci taj je u pravu..

Hiljadu puta vidjeno i jos hiljadu puta ce biti vidjeno i ponovljeno..

Tako da ne treba mnogo tu da se ljudi nerviraju i zivciraju , nedokazanost i svadja su nas orginalni genotip....

Ja bih se iznenadio da se to ne javlja ovako cesto kao sto se javlja....jer onda to nisu ni seljoberi ni Srbi , a to vec zvuci nemoguce....

Sta kazu turisti o Srbima, ne Srbima u oci , nego ovako nama koji smo dobri sa njima....samo ih hvali i bice ti dobro , bolje nego da bilo sta drugo uradis, da se pozalis, ima da se pokajes, da objasnjavas da zahtevas, dobices samo prst u dupe...
Naravno ne tim recima....

Kao Srbin nemam šta da se ujedinjujem i pričam sa ljudima koji bi i u 21 veku da traže novog titu i da mu ljube sliku. Ja znanja dovoljno imam da se ne ložim na ideologije koje su davno propale. Nemam šta ja iz bilo kakvih patriotskih razloga da se ližem sa komunistima, fašistima, nacistima i stranačkim podguznim muvama. Ja ne učestvujem u tome kao i fala bogu niko moj tako da nemam odgovornost za katastrofalne rezultate tih ideologija i njihovih delovanja. Upravo zato što ne učestvujem u tome imam puno pravo da takve idiotluke kritikujem jer istim tim glupostima nisam dao doprinos. Ovde troluju samo ljudi koji imaju kompleks da prate vodju i da budu ovce u krdu jer kao individue ne vrede ništa. Kome treba partija da mu obezbedi hleba taj upravo ne bi trebao da ima mišljenje nego malo da savije glavu i posrami se.
Ljubiti sliku Tita je cast, covjeka kojem je sahrana bila najveca smotra svjetskih drzavnika u istoriji covjecanstva, strasnije je prodati dostojanstvo radi soka i sendvica uceniku cetnickog Vojvode Seselja, Aleku Musliju,a to sto si umislio da u Srbiji na vlasti 3 decenije egzistiraju i Komunisti, samo dodatno govori o tvojoj inteligenciji.

Sta kazu turisti o Srbima, ne Srbima u oci , nego ovako nama koji smo dobri sa njima....samo ih hvali i bice ti dobro , bolje nego da bilo sta drugo uradis, da se pozalis, ima da se pokajes, da objasnjavas da zahtevas, dobices samo prst u dupe...
Naravno ne tim recima....
Ziva istina...sta Srbi prvo rade kad se ostvari neki veliki sportski rezultat? Traze da procitaju sta stranci kazu na to, pa se slade. Najgledaniji klipovi su kad dolaze stranci pa hvale neki grad, Srbe, hranu, mentalitet...izgleda da Srbi imaju kompleks nize vrednosti, pa im je vazno to tudje misljenje. Ali prvenstveno od zapadnih drzava, bas ih briga sta o njima misle Indusi, Iracani itd.

Nema svrhe biti posten, realan i pravedan, bolje lagati samoga sebe kako ne valja Komunizam, koji nije zazivjeo nigdje, i kako ti je danas u zemlji siromastva, korupcija i kriminala uklopljenoj u neoliberalni kapitalisticki poredak super.

Napisao sam maloprije, od tlacenog roba opasniji je sretan rob.I nema destruktivnijeg stvorenja od glupa covjeka.
Jeste stvarno je debilno kad vidiš morone koji idu na sletove, parade i slave što u društvu nema merila rada nego se čeka partija da određuje šta i kako. On je slobodan čovek a živi pod diktatom partije?🤣🤣🤣 To nema ni u crtanom filmu. Ideologija koja nije uspela nigde u svetu da stvori normalno društvo već samo vojno-policijske diktature i koja je ostavila toliko masovnih grobnica i gledala kako da nadmaši sve zločince iz prošlosti ili sadasnjosti. Nema većih debila od partijskih vojnika. Zalagati se za jednoumlje u društvu je prvi znak da je čovek glup i nesposoban da nešto pokuša sam. Da zapad nije dao bespovratnu pomoć i to i finansijsku i materijalnu kao i sve moguće patente u toj šugavoj Jugoslaviji bi narod crkavao. Inače izum titovih komunista je da se nezaposlenost rešava iseljavanjem i privremenim radom u inostranstvu pa evo i današnja vlast prikazuje tako ekonomske rezultate i kako nezaposlenost ne raste a nikako da neko pomene egzodus koji traje 80 godina? Koliko Srba i ostalih naroda Jugoslavije živelo van prostora iste pre 1945 a koliko se iselilo do 1990? Koliko se i sad naroda seli zbog komunističkih potomaka koji vladaju i uništavaju sve i dan danas? Sistem vam je funkcionisao dok je zapad davao pare. Kad je zapad zavrnuo slavinu komunisti iz CK krenuli da zavadjuju glup narod i teraju u rat dok oni kradu i otimaju. To ti je rezultat te prekrasne ideologije. I dan danas ta deca komunizma vladaju i prave poslove preko drzave gde muzu narodni novac. Rezultati se vide a samo glupi i ometeni u razvoju nisu sposobni da shvate ništa nego teraju po starom pa makar i 100 puta glavu razbili.

Jeste stvarno je debilno kad vidiš morone koji idu na sletove, parade i slave što u društvu nema merila rada nego se čeka partija da određuje šta i kako. On je slobodan čovek a živi pod diktatom partije?🤣🤣🤣 To nema ni u crtanom filmu. Ideologija koja nije uspela nigde u svetu da stvori normalno društvo već samo vojno-policijske diktature i koja je ostavila toliko masovnih grobnica i gledala kako da nadmaši sve zločince iz prošlosti ili sadasnjosti. Nema većih debila od partijskih vojnika. Zalagati se za jednoumlje u društvu je prvi znak da je čovek glup i nesposoban da nešto pokuša sam. Da zapad nije dao bespovratnu pomoć i to i finansijsku i materijalnu kao i sve moguće patente u toj šugavoj Jugoslaviji bi narod crkavao. Inače izum titovih komunista je da se nezaposlenost rešava iseljavanjem i privremenim radom u inostranstvu pa evo i današnja vlast prikazuje tako ekonomske rezultate i kako nezaposlenost ne raste a nikako da neko pomene egzodus koji traje 80 godina? Koliko Srba i ostalih naroda Jugoslavije živelo van prostora iste pre 1945 a koliko se iselilo do 1990? Koliko se i sad naroda seli zbog komunističkih potomaka koji vladaju i uništavaju sve i dan danas? Sistem vam je funkcionisao dok je zapad davao pare. Kad je zapad zavrnuo slavinu komunisti iz CK krenuli da zavadjuju glup narod i teraju u rat dok oni kradu i otimaju. To ti je rezultat te prekrasne ideologije. I dan danas ta deca komunizma vladaju i prave poslove preko drzave gde muzu narodni novac. Rezultati se vide a samo glupi i ometeni u razvoju nisu sposobni da shvate ništa nego teraju po starom pa makar i 100 puta glavu razbili.
Debilno je ne poznavati istoriju a pametovati o njoj, ne poznavati istinu i sustinu a praviti se znalac. :mazi:
Citava Evropa zapadna je nakon 2 svjetskog rata obnovljena britanskim i posebmno americkim novcem, jer je Usa bila najmanje izlozena ratnim dejstvima, Marsalovim planom,a u Titovu cast su organozovane parade, vojni sletovi svugdje na planeti, narocito u Washingtonu, i gradjani SFRJ nisu bili nikakvi partijski vojnici , to sto pises su budalastine.Srbija u kojoj danas zivis je 20 puta siromasnija nego sto je bila u sklopu SFRJ, citava skoro privreda je opljackana, Vojvodina koja bi mogla da hrani citavu Evropu je pusta, prazna, seoske zadruge vise ne postoje, srpski seljak baca paradajiz jer ne moze da ga plasira na domace trziste, posto se uvozi jefttiniji.
Kojih komunistickih potomaka, onih sto su kokarde od opste amnestije iz 1944 kokarde zamijenili petokrakama, kada su vidjeli da gube rat, njihovih potomaka koji su u situaciji jednopartijskog uredjenja jedino u Partiji mogli graditi svoje karijere, iako su bili nacionalisti, oportunisti, vlastoljupci, kriminalci, i zato su na kraju i unusitili tu Jugoslaviju, da vam danas vlada dusevno oboljeli diktator, ucenik ratnog zlocinca Seselja, koji je ko fol bio clan Partije, a gdje je to drugo mogao politicki da egzistira ako je na sceni bilo jednopartijski sistem? To su ti " Komunisti" koji nemaju vezue sa Komunizmom, poput Vucicevog potrcka Dacica, jos veceg nacional kriminalca od njega.Sta cu ja sa tobom pricati, tebi je intelekt na razini djece koja pohadjaju nastavu za specijelne potrebe!

Pravljene vojne parade i sletovi :hahaha:

Pravljene vojne parade i sletovi :hahaha:

Tvom debilizmu nema kraja iako je komunizmu i Jugoslaviji kraj odsvirao odavno. Svi su drugi krivi što komunisti napravili sranje kme kme samo znate da kukate na sopstvenu glupost, kradju i pokrvarenost. Dok je Tito pušio tompuse narod u jugoslaviji ispušio odavno. Na kakve se gluposti vi ložite.🤣🤣🤣🤣 Srbiju su ovakvom komunisti napravili. Tvoj Vučko je imao taticu komunistu koji je bio direktor zavoda za izradu novčanica na Topčideru. Taj tvoj Šeselj je samo u komunizmu mogao da nikne. Nedostaju vam sletovi za titov rodjendan pa sad kao debili blokirate ulice protiv blokada jer vam partija tako rekla. 🤣🤣🤣 . Zapad kad vam dao nogu u dupe odmah ste posvađali narod da bi skrenuli paznju sa vašeg profiterstva i kradje. Najgora vrsta kapitalista i lopova u svetu nastala od komunističkog kadra. Država vam nije nadzivela prosečni životni vek čoveka jer vam je sistem bio debilan, zao i nesposoban. Pa duže traje jedan Američki ili švapski auto nego vama država.🤣🤣🤣🤣 Botuješ i pod starost da bi imao za hleba. Baš si se ostvario kao pravi pravcati komunista.🤣🤣🤣 aj po farmerke u Trst.🤣🤣🤣🤣

Tvom debilizmu nema kraja iako je komunizmu i Jugoslaviji kraj odsvirao odavno. Svi su drugi krivi što komunisti napravili sranje kme kme samo znate da kukate na sopstvenu glupost, kradju i pokrvarenost. Dok je Tito pušio tompuse narod u jugoslaviji ispušio odavno. Na kakve se gluposti vi ložite.🤣🤣🤣🤣 Srbiju su ovakvom komunisti napravili. Tvoj Vučko je imao taticu komunistu koji je bio direktor zavoda za izradu novčanica na Topčideru. Taj tvoj Šeselj je samo u komunizmu mogao da nikne. Nedostaju vam sletovi za titov rodjendan pa sad kao debili blokirate ulice protiv blokada jer vam partija tako rekla. 🤣🤣🤣 . Zapad kad vam dao nogu u dupe odmah ste posvađali narod da bi skrenuli paznju sa vašeg profiterstva i kradje. Najgora vrsta kapitalista i lopova u svetu nastala od komunističkog kadra. Država vam nije nadzivela prosečni životni vek čoveka jer vam je sistem bio debilan, zao i nesposoban. Pa duže traje jedan Američki ili švapski auto nego vama država.🤣🤣🤣🤣 Botuješ i pod starost da bi imao za hleba. Baš si se ostvario kao pravi pravcati komunista.🤣🤣🤣 aj po farmerke u Trst.🤣🤣🤣🤣
Komunizam mjedenicaru nikada nigdje nije zazivjeo, to sto tvrdis da jeste govori samo i jedino o tvom nepoznavanju te ekonomske misli, genijalnog Marxa :mrgreen:
Narod na ovom prostoru je poceo da " pusi" tek nakon raspada Jugoslavije, a u Srbiji jos od onih sankcija " balkanskom kasapinu" Milosevicu, kada vam je inflacija skocila 27000 puta:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Kada ste bili u redovima za gorivo, hljeb, mlijeko nakon sto je " Sloba Srbin" poceo da odradjuje zamisli Sanua i " Memoranduma" o velikoj Srbiji, sto je ideologija Cetnika a ne Komunista,a to sto su Seselj i mnogi drugi nacionalisti koji su u protekle 3 decenije ojadili Srbiju, bili nekada clanovi K Partije, ne blati komunisticku misao, nego njih kao ljudske ljige koji su lagali i sami sebe i druge u jednom vremenskom intervalu da su Komunisti.
Jugoslovenska radna snaga je komicaru proizvodila svapska auta, francuska, valstita, kamione, kombije, motore, sta danas proizvodite kako ste sluge zapadnog neoliberalnog kapitalizma postali, proizvodite plantaze marihuane na Jovanjici :hahaha:

• "Zastava" je proizvela oko 200.000 automobila, od čega su 90% napravili domaći kooperanti. Danas je kod "Fiata” obrnuto, 90% je iz uvoza
  • Sarajevski TAS (legendrani Golf) proizveo je 40.000 Volkswagena, ali i "buba" uz pomoć tadašnjeg UNIS-a. U Vogošći (Sarajevo) je osim TAS-a postojao i PRETIS, lider namjenske industrije u Jugoslaviji, gdje se proizvodilo streljivo.
  • Novo Mesto u Sloveiji - 30.000 Renaulta
  • Cimos je proizvodio Citroen
  • U Prištini se proizvodio, vjerovali ili ne, Peugeot!
  • IDA iz Kikinde "napravila" 10.000 Opela... u njenoj livnici su se pravile karoserije za Mercedes, BMW...
  • FAP iz Priboja i TAM iz Maribora proizvodili su teške kamione i šlepere, a "Zastava" lake transportere...
  • "Ikarbus" je proizvodio autobuse i minibuseve TAM
  • Tomos iz Kopra je proizvodio mopede i vanbrodske motore... njihova "penta" je bila najbolji motor na svijetu
  • Tvornicu Lada u Rusiji i -125 pz- u Poljskoj pustili su u pogon, u suradnji sa Fiatom, Zastavini stručnjaci.

Sta danas izvozite sem obrazovane omladine, na zapad, koji vam ne dozvoljava da postanete normalno drustvo, jer ste danas tako mali nista, beznacajni, Ursula van der Leyen Vucica naziva " Dragi Aleksandre", poalji nam jos radnika da peru Njemacke, Holandske guz.ice babama i djedovima :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zasto navijate za mafijase i ubice kada biju i prebijaju narod?

Pitanje za SNS botove.
Pa nećemo valjda za skakavce - blokadere ?

Što razbijaju traktore, prozore, vrata, izloge. Što nam blokiraju saobraćajnice i ne daju nam da prođemo.

Da podržim nekog ko je demolirao traktor, poljoprivrednu mašinu koja nekog tamo mučenika hlebom hrani, da ga dovedem na vlast eeeeejjjjj , da takvom dam vlast u ruke ? ? ? :nono3:

Back