UBICE, KRIMINALCI, OLOŠ: Svim srcem!

ološ i šljam je u zatvoru, njih 80% je glasalo za tvog ljubljenog, e sad....
što si ti zajedno sa njima u toj gomili ja zaista nisam kriv:-D

Како, бре, ви активисти ДС-а не разумете да је ово што радите потпуно контрапродуктивно. Ево, мало пре објавили дефинитивне резултате, па *** Николић има 200 000 гласова више у старту, како то мислите да надокнадите??? Оваквим темама? Тешко!

Neboj se,neće tebi niko ništa osim ako nisi zavlačio rukicu u državnu kasu,ako se nisi bavio reketom,ako nisi "privatizovao" društvena preduzeća sa mitom od 40-80%,ako nisi prodavao državnu zemlju prve kategorije kao šestu.........ma ima toga koliko hoćeš,mrzi me da tipkam.

misliš. kao ono. kad su radikali prodavali plodnu sremsku zemlju kao "škart" "škartovima" ??

ili kad su , ti isti prodavali lokale u Zemunu a kupci novac uplaćivali na račun toaletpapir novina "VELIKA SRBIJA??

i kome je čudno što ste najveću pobedu ostvarili iu zatvorima 8)

bagra se uvek "namiriše" a ima tu i neke simbolike :idea:
sa tomom i radikalima biće nam zatvor cela Srbija:cry::cry::cry:

jel grobar stvarno ostao na prvoj godini?
možda je dao neki ispit?
icon10.gif
pa to se ne zna tacno akademska karijera Tomislava Nikolica je ostala obavijena velom tajne i misterije ,zna se samo da je izjavio da nije zavrsio fakultet "jer nije tada valjao zakon" :lol:

Како, бре, ви активисти ДС-а не разумете да је ово што радите потпуно контрапродуктивно. Ево, мало пре објавили дефинитивне резултате, па *** Николић има 200 000 гласова више у старту, како то мислите да надокнадите??? Оваквим темама? Тешко!

Ma sta ce oni jadni, to je jace od njih. Mogli su da vladaju 100 godina, ali podvale, lazi, kradje, otimacine, podsmevanja, izrugavanja su ih doveli do toga da ce sada da ljusnu s vlasti i da ih cekaju celije gde ce pridruziti tim istim glasacima kojima se sada smeju.

ja nisam aktivista ds, nikad nisam bio, niti ću biti, kako ti to nije jasno?

ovo što si napisao je sve što imaš na kažeš na temu robijaša & tome?:-D

logicno je da su robijasi za SRS i Nikolica , jer im je sadasnja vlast jos za prosle izbore obecala amnestiju ako glasaju za njih - sto su naravno slagali .

E posto niko ne voli lazove i prevarante, cak ni zatvorenici, oni su svi glasali za radikale
Nije sadasnja vlast vec samo DSS i ne ako glasaju na izborima na njih vec ako glasaju za onaj cirkuski ustav za koji su glasali SRS i DS

e kad bi vi znali šta je amnestija, a šta pomilovanje i nadležnosti za iste onda bi tek nešto kontali, ovako mrsomudite, a nemate pojma o čemu pričate:roll:

ja znam da ste vi njima obecavali smanjenje kazni pa ste ih prevarili, zatim su zatvorenici digli pobunu u par zatvora koja je u krvi ugusena. sad se pitate sto nece tadica? pa ne vole prevarante jebga....

Back