U kojoj zemlji bi se rodili?

Da mogu da biram opet bi se rodio ovde uprkos svemu i to verovatno u istoj bolnici na KBC Zvezdara , ipak ja sam ponosni Beogradjanin , Novobeogradjanin , Srbin i Jugosloven ; )

A sad gde bi ziveo i gde cu mozda ziveti jednog dana je vec nesto drugo , rekao bi Brazil mada s obzirom da volim i sneg i zimu verovatno bi malo tokom zime putovao na Sibir kad se uzelim snega i zimske idile ; )

У Средњој Земљи :D јер где год да изабереш, бориш се против неког Мордора :lol:

Упркос свом еврофанатизму, бирам Србију :heart: Јер нико нема што Србин имаде, на Чемпионшип Срби воле да се кладе :lol:

Каква спрдња овде постоји, па то нема нигде.Па како да бираш ондак нешто друго :(

juzna afrika,al da budem belac,ako to ne moze (jer prosecan juznoafrikanac nije belac),onda brazil,ali drzava parana,ili rio grande de sul (obe su na jugu zemlje,80% posto stanovnistva su nemackog,poljskog ili nekog drugog istocno-evropskog porekla,prelepa je priroda i ekonomski su jako razvijene),ako ni takvo preciziranje ne moze (s obzirom da prosecan brazilac zivi 100km od mora,u nekoj nepreglednoj betonskoj sumi na obodu sao paola,ne bih bas hteo da budem prosecan brazilac) biram australiju ili novi zeland,mozda pre australiju,posto sam cuo da na novom zelandu stvarno imas neki osecaj da si bas na kraju sveta i da je taj osecaj pomalo deprimirajuci.

mada,ne fali ni srbiji ne znam sta sad,odem na zlatibor i k'o car

Poslednja izmena:
juzna afrika,al da budem belac,ako to ne moze (jer prosecan juznoafrikanac nije belac),onda brazil,ali drzava parana,ili rio grande de sul (obe su na jugu zemlje,80% posto stanovnistva su nemackog,poljskog ili nekog drugog istocno-evropskog porekla,prelepa je priroda i ekonomski su jako razvijene),ako ni takvo preciziranje ne moze (s obzirom da prosecan brazilac zivi 100km od mora,u nekoj nepreglednoj betonskoj sumi na obodu sao paola,ne bih bas hteo da budem prosecan brazilac) biram australiju ili novi zeland,mozda pre australiju,posto sam cuo da na novom zelandu stvarno imas neki osecaj da si bas na kraju sveta i da je taj osecaj pomalo deprimirajuci.

Kao da sam ja napisao post.
I meni se bas te drzave najvise svidjaju. :ok:

Back