ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.838
ovde poneki da li stvarno mislite da su žuti protiv dotičnog? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne botujem, odakle Vam to poštovani Pesho? Nazivati stvari pravim imenem nije botovanje. Stidite se sedih vlaha.
I oni, ali Đilas je najveći krivac jer on upravlja njima i naređuje im da maltretiraju pošten narod.Ma jok ,nego ustaše blokaderi.
Nije vaša stvar kako se ja češljam, poštovani Rastislave.ma jok ne znam odakle im toveć samo tako se češljaš
![]()
Sram te bilo! Tako se ne priča sa jednom damom! Zovem miliciju.ćaci te po ruci pipo![]()
Tamari za utjehu: Ne uda se svaka počešljana!I oni, ali Đilas je najveći krivac jer on upravlja njima i naređuje im da maltretiraju pošten narod.
Nije vaša stvar kako se ja češljam, poštovani Rastislave.
Sram te bilo! Tako se ne priča sa jednom damom! Zovem miliciju.
Ja sam već udana i sretno razvedena, ne planiram da se opet udajem, sem za 4 ipo godine.Tamari za utjehu: Ne uda se svaka počešljana!![]()
Ајде Дуле, олади.Ja sam već udana i sretno razvedena, ne planiram da se opet udajem, sem za 4 ipo godine.
Kakav Vas dule spopao, poštovana likantropijo? Plašim se da ste me pomešali sas nekim.Ајде Дуле, олади.
Nije još nedelja al nema veze kao da jesteu nekoj daljoj budućnosti o ovom fenomenu ko zna u kom smislu će se pričati e sada kako bi vi ukratko napisali neku verziju kao bajke o ćacilendu?![]()
Pogledajte prilog 1722384
bio jednom jedan ćacilend sa beličastim šatorima i u njemu su se dešavale čudne stvari...
Samo je dokaz da je pametniji brzi od svih.Ćacilend je dokaz da Vučić mrzi Beograd: Ovakvu sramotu prestonici Srbije niko nije priredio
https://nova.rs/vesti/politika/caci...sramotu-prestonici-srbije-niko-nije-priredio/