Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
katarinat:ja sam u braku i mogu ti reci da je ljubav U braku ima vise oblika!definitivno nije ista kao u vezi!
ja verujem da svaki brak pocinje sa ljubavlju i da se to sve pretvara u naviku.....sinnke:Sta mislite da li u vecini brakova ima ljubavi ili je to cisto gemblanje?
ahhhhhhh lepotee..kako je divno ovo procitati posle svih onih gluposti..gurmanci:Dvanaest godina u braku, ljubavi mnogo i na pocetku i sada. Neko je pomenuo vise oblika ljubavi - slazem se. Ovo iskustvo ne mogu da uporedim ni sa jednim. Hvala mom divnom muzu sto se uz njega ovako osecam.
luckastalutkica:Mislim da kod vecine jeste gemblanje,ali nije cisto zato sto moras zavoleti nekoga sa kim zivis,bez obzira na sve.
sinnke:Ima ali koliko. Isto koliko dijamanata u kanalizaciji. Ako u krugu 5 km oko mene ima bar jedan takav brak, stavljam na panj najdrazi deo sebe.
Samantha Jouns:
ti si lud 100%
Samantha Jouns:hahahahhahaha
sta pitas kad znas![]()
sinnke:Ne nego zato sto se i meni svidja, pa sam mislio da sam jedini.
Samantha Jouns:jedini,,,..ma sta ti je ...nemoj se praviti naivan![]()
Vexi:dobro bi mi dosla neka mastovita devojka da mom vinu da malo nove arome.
Ja znam neke koji su svoju ljubav odmah okrenuli da decu,a bracni partner je izvisio,i znam neke koji kazu da je u braku sve drugacije ali da se vole,i ja im verujem.Svako ko je u braku on se voli sta god da prica.Ako neko kaze da ne voli svoju zenu ili svog muza,taj laze,to je isto kao kad bi neko rekao ja ne volim moje roditelje.Koliko god me blamirali i kretenisali se,i saplitali me,ja njih ipak volim.sinnke:Ima ali koliko. Isto koliko dijamanata u kanalizaciji. Ako u krugu 5 km oko mene ima bar jedan takav brak, stavljam na panj najdrazi deo sebe.
luckastalutkica:Ja znam neke koji su svoju ljubav odmah okrenuli da decu,a bracni partner je izvisio,i znam neke koji kazu da je u braku sve drugacije ali da se vole,i ja im verujem.Svako ko je u braku on se voli sta god da prica.Ako neko kaze da ne voli svoju zenu ili svog muza,taj laze,to je isto kao kad bi neko rekao ja ne volim moje roditelje.Koliko god me blamirali i kretenisali se,i saplitali me,ja njih ipak volim.
rep?! :shock:sinnke:I... stavljam na panj najdrazi deo sebe.