Razlika u godinama

Koliko je njoj a koliko je tebi bilo godina?
Slicno iskustvo, ja imao 27, ona 17, neke dve godine smo bili zajedno i mislim da nam je bilo lepo dok je trajalo. Rastali smo se korektno, nismo najbolji prijatelji, niti smo u nekom kontaktu (ne zivimo vise u istom mestu), ali se pozdravimo kada se eventualno sretnemo. Ona se porodicno ostvarila za razliku od mene...

Ja uvek kazem ko sta voli nek izvoli, ali verovatno u vecini slucajeva moze da se primeni jedno ili vise od navedenog.
Secam se kad je drugarica bila sa starijim likom, to je bas delovalo au...sta znam kad imas 25 ~ 35 nije neka razlika, ono formirane licnosti...al kad imas 18, kao sto si rekla i 25 je puno
Verovatno ima izuzetaka u vidu "srodnih duša" ako takav dualni entitet uopšte postoji.
(zamisli da ti za srodnu dušu zapadne žena od 60 godina 😱 A ti 35)

O cemu neko ko ima npr 35 godina ima da prica sa devojkom od 18? To mi nije jasno, totalno drugaciji period zovota, onzeresovanja itd, a da ne pricamo o nekome ko ima 40, 45
Brate, da sada sednem s nekom moje godiste i krenem da razglabam o nekim ozbiljnim temama bez imalo duha u njima, vec onako gledas tu osobu i mislis se koliko je jbno prazna s tom svom pragmatikom, pitanje zrelosti joj je kozmeticko ptanje, i onda bapne neki patolsoki emocionalni ispad koji veze nema sa istinskim emotivnim razmenama, skapiras da to nema veze sa zreloscu, niti nekom formiranom licnoscu, vec zabludom. Zabludom o sebi, zabludom o svetu, zabludom o muskarcima, ljubav? ludilo.
I takve osobe, koje nikad ne vrse introspekciju na pravi nacin, kamoli da deluju, upravo i prolaze tako. Za njih se lepe upravo ti sto reckaju, hrane ego, fazon ova je nemoguca ili neki foler tezak i tako u krug. I to je jedan svet za sebe. One ne znaju drugo. Moral? Penje se na glavu.Jedno prica, drugo misli, trece radi. Razvucice neciji slucaj razlike u godinama u esktreme: strasno! ona 18 a on 65, nema izmedju, nema dalje. A njih dvoje recimo, ona 25 on 40.
Ima i mladih zena takvih. A ima i muskaraca.
To su ti nesto poput ovih jalovih nabedjenih knjizevnika, sto nikad ne napisu nesto da zaista vredi ali zato idu okolo i ispravljaju gramaticke greske po internetu.:D

Verovatno ima izuzetaka u vidu "srodnih duša" ako takav dualni entitet uopšte postoji.
(zamisli da ti za srodnu dušu zapadne žena od 60 godina 😱 A ti 35)
nemam jos 35 ;) ima izuzetaka sigurno, al je retko.
pa da to je puno, mada razmisljao sam, cak i sad u ovim godinama, npr zapadne mi kao srodna dusa zena od 45, koliko bi to trebalo...
ona ce za 10 god imati 55 🥴 moze vec baba da bude. Ne znam

pa da to je puno, mada razmisljao sam, cak i sad u ovim godinama, npr zapadne mi kao srodna dusa zena od 45, koliko bi to trebalo...
Brate mili, sta slušaš te trovače? Da li stvarno trebaju neke traumatizovane isfrustrirane babetiname sa foruma da ti određuju šta tebi treba ili ne treba u životu? 🤔

Dobro sad, ne mora da znaci da su sve zene u 50im matore i zbabosane.
Ima itekako onih koje se dobro drze, elegantno odevaju, vode racuna o izgledu i samim tim privlacno izgledaju.

Dobro sad, ne mora da znaci da su sve zene u 50im matore i zbabosane.
Ima itekako onih koje se dobro drze, elegantno odevaju, vode racuna o izgledu i samim tim privlacno izgledaju.
nisam mislio na izgeld, vec na to da bih ja jos uvek bio relativno mlad, a ona vec u ozbiljnim godinama. Mislim znam primer, u bivsem komsiluku, ona je mnogo atarija od njega, on je kad aam ja bio malac bio mlad covek, ona zena, sad je ona baka on mozda ima 50. I super im je, al ja ne mislim da mi treba mama u vezi, ne znam

@Lovac Luka ulovio vuka Zamisli tek da ti zapadne ova nesreća? 😱
😂😂😂 ostario bih preko noci, uh preku narav ima
Brate mili, sta slušaš te trovače? Da li stvarno trebaju neke traumatizovane isfrustrirane babetiname sa foruma da ti određuju šta tebi treba ili ne treba u životu? 🤔
Ma opusteno, sta fali, svako iznosi svoje misljenje. Nema potrebe da vredjas.

Zamisli kad bi na mene uticalo sta neko pise na internetu, a rodjena majka nije uspela da me vaspita, jer sam vazda sve radio na svoju ruku.

Ti oženjen?

nisam mislio na izgeld, vec na to da bih ja jos uvek bio relativno mlad, a ona vec u ozbiljnim godinama. Mislim znam primer, u bivsem komsiluku, ona je mnogo atarija od njega, on je kad aam ja bio malac bio mlad covek, ona zena, sad je ona baka on mozda ima 50. I super im je, al ja ne mislim da mi treba mama u vezi, ne znam
Ako ti ne treba mama, onda biraj mladje cure, pa ti budi njoj tatica... ;)
Salu na stranu, zato je izvesna prednost na strani veza/kombinacija u kojima je muskarac (znatno) stariji, to se nekako prirodnije uklapa.

Kad ne mogu da shvate smisao složene rečenice, da vode malo zahtevnije razgovore, isprate pravilno tok fabule itd, to nije ništa pohvalno, nikakav mladalački duh, već su već znaci poludemencije. Usled ko zna čega sve, možda i korišćenja raznih supstanci.

A i kad se godinama ne neguje emocionalno socijalni razvoj nego se konstantno svodi na nivo 19, 20 godina, onda ih Bog časti tako što ih mentalno degradira još niže, na nivo 12, 13 godina.

Ti si radije za dobru supu od matore koke? ;)
Bitno je samo da nije parizer...

Doduse, iako me piletina i dalje generalno vise privlaci, sve cesce razmisljam kako bi bilo lepo izaci na jedno vece sa nekom lepom i sredjenom zenom u drugoj polovini 50ih (znaci da je starija 10-15 godina od mene, ali da super izgleda za svoje godine, recimo ex-denserka Sladja Delibasic ili tv voditeljka Milica Gacin) na neko lepo i tiho mesto na veceru, neobavezno caskanje i na kraju naravno akcijanje u krevetu... :per:

Ti si radije za dobru supu od matore koke? ;)
Bitno je samo da nije parizer...

Doduse, iako me piletina i dalje generalno vise privlaci, sve cesce razmisljam kako bi bilo lepo izaci na jedno vece sa nekom lepom i sredjenom zenom u drugoj polovini 50ih (znaci da je starija 10-15 godina od mene, ali da super izgleda za svoje godine, recimo ex-denserka Sladja Delibasic ili tv voditeljka Milica Gacin) na neko lepo i tiho mesto na veceru, neobavezno caskanje i na kraju naravno akcijanje u krevetu... :per:
parizer obizavam, jbg bio dete u bombardovanju, parizer bio premija xD

Podrzavam te u namerama

Оно што сам ја приметио гледајући око себе јесте да жене крију старије "партнере" од својих вршњака, родитеља, породице и неке познате јавности. Не иду са њима заједно на рођендане, не иду на места где се окупљају са својим познаницима и пријатељима, породице не знају да постоје. Обично путују негде где их не знају или где су мале шансе да неког сретну. Ретко се шетају заједно градом.

Не приказују их ни на друштвеним мрежама.

Вршњаци се јавно појављују, али и то има своју границу, јер када пређу неке године и то се крије или се приказује одабранима.

Изузетак код млађих вршњака је када је девојка са неким ко је проблематичан и ко не жели да се јавно приказује.

Brate, da sada sednem s nekom moje godiste i krenem da razglabam o nekim ozbiljnim temama bez imalo duha u njima, vec onako gledas tu osobu i mislis se koliko je jbno prazna s tom svom pragmatikom, pitanje zrelosti joj je kozmeticko ptanje, i onda bapne neki patolsoki emocionalni ispad koji veze nema sa istinskim emotivnim razmenama, skapiras da to nema veze sa zreloscu, niti nekom formiranom licnoscu, vec zabludom. Zabludom o sebi, zabludom o svetu, zabludom o muskarcima, ljubav? ludilo.
I takve osobe, koje nikad ne vrse introspekciju na pravi nacin, kamoli da deluju, upravo i prolaze tako. Za njih se lepe upravo ti sto reckaju, hrane ego, fazon ova je nemoguca ili neki foler tezak i tako u krug. I to je jedan svet za sebe. One ne znaju drugo. Moral? Penje se na glavu.Jedno prica, drugo misli, trece radi. Razvucice neciji slucaj razlike u godinama u esktreme: strasno! ona 18 a on 65, nema izmedju, nema dalje. A njih dvoje recimo, ona 25 on 40.
Ima i mladih zena takvih. A ima i muskaraca.
To su ti nesto poput ovih jalovih nabedjenih knjizevnika, sto nikad ne napisu nesto da zaista vredi ali zato idu okolo i ispravljaju gramaticke greske po internetu.:D
Братоу

Све зависи колико је прешао и како је живео.

Велики број је полудео или је изгубио стрпљење.

А то "она 25, а он 40" не ради увек, а нарочито ако он нема од чега и ш'чиме.

Back