Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i plus si puna parahulahopka:bas pizdim na brak,svi se nesto smore tamo,u tom braku,pa deca,pa obaveze,pa nema kinte,pa na kraju nije im ni do karanja...Ma znas sta,bolje qurva,nego nejebana u braku.....
?:da da, ali mozes samo s jednim...tj onda ne misle
a sta te briga sta misle??? malogradjanka
Supertajni:A ko je od vas u braku??? Mislim da bi bio kompetentan da prica o tome.......
Vragolasta Amfibija:sto s jednim??????
akcenat je na" do iznemoglosti"
sinnke:To su sve popovi izmislili. Naravno da se treba gemblati pre braka. Ako se ne gemblas pre braka onda neznas da li ti ta osoba odgovara u seksu. Nekad su ljudi kao sto i znate tek u braku probali. Jesu ti brakovi duze trajali, ali su bili ti ljudi i vise isfrustrirani. Ali u njihovom slucaju su to mogli istrpiti zato sto su krace ziveli od nas. Ranije je zivotni vek bio kraci A i vise se radilo pa su imali manje snage za torbanje.
sinnke:Ali pranje sudja i zenske poslove, to musko ne treba raditi jel postaje papucar , a kad to postanes automatski si i u seksu losiji. .
Vragolasta Amfibija:...i plus si puna para
?:ok ali ako zhena stalno pere sudove (plus 8h na poslu) onda ce se smoriti, pocece da te mrzi shto stalno gledas tv dok ona riba tiganje, manje ce biti lepa, bice smornija u krevetu, tebi ce biti dosadno, naci cesh ljubavnicu, zapostavices je, bice dzangrizavija, naci ce shvalera, dobice aids, i eto i tebi aids! eto! pa ti zhvaci kokice dok ona usisava!
ok usisivach mozhe u mushke shake
ma ok podla rada...ona da riba, a ti da zavrcesh osigurache! Jashta! i da popravljash slavinu
Vragolasta Amfibija:evo ok je bio ali nije mogo do iznemoglosti zena mu ni je dala,sad ce da me stavi na ignore listu.
Samantha Jouns:Nekada sam znala sta je to brak i kako izgleda,...ali u danasnje vreme nemozes da ga definises kada te neko pita...jer se polako svi brakovi razvode,...ili svi imaju nekoga sa strane a po meni vec to nije brakm, uglavnom danas Brak vise nije to sto je nekada bio.
I kad bi me neko pitao za brak mislim da bi jakooo morala da razmislim i pogotovo sa kim.
esperanca137:Brak - nikad cula za tu recodoh da pogledam u Vujakliju
pa cu se vrnem da malo raspravljam o tome sa vami
![]()
![]()
![]()
esperanca137:aahaaaaaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaaaa
Odavno se nisam tako smejala.Ko bre da se venca? :shock: Nisam jos srela takvog koji ce mene da zauzda i prevari da se udam.![]()
Nego Otah,gde si bre covece,nema te sto godina.![]()
![]()
zvezdica2910:Ali to je sada i pitanje sudbine...naici na pravog , odnosno pravu...