Razlika u godinama

Tema je o matorim muškarcima koji piju život mladim devojkama.
Pokušajte da je podneste.

Posle otvorite i kukajte na žene koje...ne znam šta već...žele porodicu, traže stabilnost, nisu više lepe, vole tržne centre...
Ne to ti samo imas potrebu da trujes drugima srecu i na svakoj temi pljujes muskarce,naravno efekat below 0

Ne to ti samo imas potrebu da trujes drugima srecu i na svakoj temi pljujes muskarce,naravno efekat below 0
Ako je neko pošten prema toj devojci, a ne samo sebični matorac kojeg boli uvo za njene potrebe jer se on iživeo- neće se pronaći.
Za ove što su se pronašli me baš briga što im istina "truje sreću"
I oni su svojom glupošću drugima trovali sreću.

Ja maštam o trojci sa 19 godišnjakinjama. Hmm...čuj maštam 😂 Ima priča...
Ih sa 19 :D

1753647308179.png

Ako je neko pošten prema toj devojci, a ne samo sebični matorac kojeg boli uvo za njene potrebe jer se on iživeo- neće se pronaći.
Za ove što su se pronašli me baš briga što im istina "truje sreću"
I oni su svojom glupošću drugima trovali sreću.
Posteno treba da ih sklone sa vrsnjakovih kita, jer ce ih istrositi i na kraju ih nece ni matori hteti,onaj net fazon nisi pravi muskarac kad me neces sad s dvoje dece da nas izdrzavas.

Godinama nisam osetio, što sam osetio, prema ovoj maloj. Samo se desio klik. Emotivno me je privukla. Smirena, opuštena, skromna. To se teško nalazi u Beogradu, mora se priznati Svaki dan godinama prolazim, pored hiljade žene, i ništa do sad. Bila je nekako posebna. Uopšte je ne doživljavam, kao seksualni objekat, već kao biser. Da li to sa godinama...
Premlada je. A to nosi sa sobom mnoge razlike.
Ali razumem, lep je to osecaj.
Samo nemoj posle da bude…
IMG_5468.jpeg

Back