Razlika u godinama

Братоу

Све зависи колико је прешао и како је живео.

Велики број је полудео или је изгубио стрпљење.

А то "она 25, а он 40" не ради увек, а нарочито ако он нема од чега и ш'чиме.
Ne radi nista uvek. To nije poenta. I dobro je sto ne radi nista uvek.

Šta koga briga kolika je razlika?
Naravno da je bitno da su oboje punoletni i da nema zloupotrebe.
Ionako se ljudi retko pronađu i dobro uklope, pustite ljude da budu srećni.

Jedna prijateljica moje tetke je svojevremeno imala 17 godina mlađeg momka, bili su srećni... Do njene prerane smrti.

Bilo je raznih komentara ali hvala Bogu nisu obraćali pažnju na to i uživali su do poslednjeg daha.

Poslednja izmena:
Мрате

ако нема пара, нема ничега.
Pa ok, vecina tako razmislja kada su seksualno/ ljubavni odnosi u pitanju.
Ja na novac ne gledam kao sredstvo da fasciniram zene, vec kao neophodnost u mom zivotu.
A sto se tice zena, uvek sam davao prednost da budem iskljucivo sa onima koje me nisu gledale kroz materijalno postignice, ni kad ih nisam imao, niti kada sam ih imao. Ne seks, nego to, veza, prihvatiti nekoga u zivot.
Jer sta ce ti neko u toj formi ko je realno na pretplati. Dok ima para ima i muzike. A zetonjaru imas ispod nadvoznjaka. Povoljnije mnogo.

Pa ok, vecina tako razmislja kada su seksualno/ ljubavni odnosi u pitanju.
Ja na novac ne gledam kao sredstvo da fasciniram zene, vec kao neophodnost u mom zivotu.
A sto se tice zena, uvek sam davao prednost da budem iskljucivo sa onima koje me nisu gledale kroz materijalno postignice, ni kad ih nisam imao, niti kada sam ih imao. Ne seks, nego to, veza, prihvatiti nekoga u zivot.
Jer sta ce ti neko u toj formi ko je realno na pretplati. Dok ima para ima i muzike. A zetonjaru imas ispod nadvoznjaka. Povoljnije mnogo.
Сви гледају паре.

Изузеци не постоје.

Bratej svasta kazu na internetu a oduvek je bilo popularno pricati kako su zene sponze. Jbga, tuzno je to.
A dacu ti jednostavan argument protiv toga.
Ne kazem svi ili sve. Da, ima zena koje jure iskljucivo lovu. I na tebi je da li ces s njima ili ne.
A kod mnogih koje deluju iskljucivo je najcesce pitanje osecaja sigurnosti. A to je osecaj, unutrasnji, ne spoljasnji faktor. Svi smo mi svesni da zivot nosi nesigurnosti, pa i zrele i inteligentne zene.
A pored toga, svi mi trazimo realizaciju na emotivnom nivou. To nam je u prirodi. Sad, ne kazem kroz ezotericnu ljubav, brak ili nekakve suve i izdvojene iz celine njanjave emocije. Vec ceo paket.
Mnogi ljudi se boje te realizacije iz raznih razloga i onda po modelu postupaju. A model je, evo ti pare, evo ti kola, evo ti kuca hehe i td.
A mnoge zene ce jednostavno i da te testiraju. Da vide jesi li povodljiv da se latis novcanika na mig. Jer ako da, prestane da te postuje. Otud toliko muskaraca koji kme kme bu huu imam kola, galantan sam a opet su zene nemoguce.
Ima smisla?

Bratej svasta kazu na internetu a oduvek je bilo popularno pricati kako su zene sponze. Jbga, tuzno je to.
A dacu ti jednostavan argument protiv toga.
Ne kazem svi ili sve. Da, ima zena koje jure iskljucivo lovu. I na tebi je da li ces s njima ili ne.
A kod mnogih koje deluju iskljucivo je najcesce pitanje osecaja sigurnosti. A to je osecaj, unutrasnji, ne spoljasnji faktor. Svi smo mi svesni da zivot nosi nesigurnosti, pa i zrele i inteligentne zene.
A pored toga, svi mi trazimo realizaciju na emotivnom nivou. To nam je u prirodi. Sad, ne kazem kroz ezotericnu ljubav, brak ili nekakve suve i izdvojene iz celine njanjave emocije. Vec ceo paket.
Mnogi ljudi se boje te realizacije iz raznih razloga i onda po modelu postupaju. A model je, evo ti pare, evo ti kola, evo ti kuca hehe i td.
A mnoge zene ce jednostavno i da te testiraju. Da vide jesi li povodljiv da se latis novcanika na mig. Jer ako da, prestane da te postuje. Otud toliko muskaraca koji kme kme bu huu imam kola, galantan sam a opet su zene nemoguce.
Ima smisla?
Све се плаћа.

Ја до сада нисам срео човека који има скуп ауто и да га нико неће и да седи сам. То не постоји.

Можеш ти да идеш на те што не желе паре, али је то већ нешто друго, ако не и треће.

Нико неће пешке, нико неће са сиротињом.

Све се плаћа.

Ја до сада нисам срео човека који има скуп ауто и да га нико неће и да седи сам. То не постоји.

Можеш ти да идеш на те што не желе паре, али је то већ нешто друго, ако не и треће.

Нико неће пешке, нико неће са сиротињом.
Tuzbo bro.
Imas vreme gde zene vape za spajanjem, emocijama, da osete zivot. Razmisljati o zenama koje se pitaju ko kakva kola voze?

Све праве љубави су тужне.
Imas vreme gde zene vape za spajanjem, emocijama, da osete zivot.
И када им се то понуди оне кажу да их то не занима. То је све прича за будале. Њих занима нешто друго.
Razmisljati o zenama koje se pitaju ko kakva kola voze?
Ја не размишљам већ поуздано знам.

Оно о чему ја сада размишљам јесте где ићи на излет за викенд и колико далеко да возим у једном правцу.

Back