racunovodjaovlasceni
Obećava
- Poruka
- 94
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze li neko da mi kaze da li je more u turskoj u maju za kupanje?
Prosle godine sam sa prijateljicom bila na letovanju u Turskoj u gradu Kusadasi.
Ja mogu preneti samo divne utiske.
Izabrali smo hotel sa 2*, meni nije bili jako vazno da to bude exluziva.Bitno mi je bilo da je uredno, da imam poverenja kada ostavim stvari, novac i licna dokumenta, sto se zaista i pokazalo da je tako.
Postoje vise plaza, ali smo uvek isle na jednu koja se zove Ladies Beach.
Plaza je uredna i cista, postoje kese za odlaganje smeca koje su razvrstane po vrsti, da li je papir, plastika ili ostalo.
Svakog dana se plaza sredjuje, nije se desilo da smo otisli a da je plaza bila prljava.
Provodila sam po ceo dan tamo i bilo je prelepo.
Voda je cista, kristalno cista,cak postoje i one male ribice koje vas"cvakaju" za noge, pete, prste, a kasnije sam cula da te ribice zive samo u cistim vodama i da su veoma lekovite.
Jedna gospodja iz BG mi je rekla da ona ide u BG na tretmane sa tim ribicama i da je jako dobro za stopala, hrane se izumrlim celijama koze.
Grad me odusevio, nocu pogotovo.
Prepun orijenta, od muzike, osvetlenja, hrane, shopinga, jeftinog za taj period.
Probala sam njihov cuveni ISKENDER, poznato jelo koje me je zaista odusevilo.
Hrana uopste nije skupa, jedno peceno pile u nasem novcu smo placale 350,00din.
Sto se tice ljudi, imala sam sasvim drugu sliku o njima, naravno na osnovu tudjih prica, ali sam se uverila u sasvim suprotno.
Gostoljubivi,kulturni, nasmejani...sve ce uciniti da im dodjete ponovo.
Domacin hotela je posebna prica, uvek nasmejan, prica sve jezike sveta, tako mi se cinilo i posle vec dva dana imala sam osecaj kao da smo svi jedna velika porodica.
Moj boravak je trajao u periodu od 11-22 septembra.
Vreme je bilo prelepo, temperatura dnevna od 25-32 stepena,more divno i toplo, ni jedan dan nismo imali kise.
Isli smo autobusom, preko agencije" Argus" i put je trajao 24h.
Zvuci ludo s obzirom na trajanje putovanja, ali je bus bio tako dobar da nemam ni jednu zamerku.
Zaista jedan divan godisnji odmor.
U povratku sam se salila sa prijateljicom, rekla sam joj kada me budu pitali kako je bilo, kazacu, toliko lepo da sam pocela da stedim za sledecu godinu
cim sam sela u autobus
U mojim albumima postojii i album sa tog letovanja, deo fotografija, kojima sam htela da prenesem lepe utiske.![]()
POMAGAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Side,Alanja i Antalaija.Isli bismo avionom muz,malo dete i ja.
Cula sam sve najlepse o Alanji.O Antaliji niko ne pise,kao ni o Sideu.Gledala sam slike,more je svuda predivno.Side mi izgleda kao jako mirno mesto,bas za odmor,a i cene su najnize.Kako je u Antaliji,jel neko zna??
P.S.Bila sam u Kusadasiju pre nekoliko godina i odusevljena sam Turskom,Stambol mi je neostvareni san !
HVALA !!!![]()
U Alanji, na Kleopatrinoj plaži, nije pesak, nego onaj sitan šljunak.
]neka vas ovaj sitan sljunak ne zbuni -[/B] Kleopatra plaza u Alanji jedna je od najlepsih u Turskoj. Siroka i velika, nacickana lezaljkama sa mekanom podlogom i brojnim sportskim terenima, muzikom i barovima. Da ne pominjem da se u jednom delu plaze mozete kupati sa dzinovskim kornjacama.
- - - - - - - - - -
Elem, ja imam jedno pitanje.
Ove godine prvi put putujem u Kusadasi, krajem juna, pa me zanima da li je voda topla? Konkretno, smesteni smo na plazi Lejdis.
I uopste neki utisak kakav vam ostavlja?
Hvala unapred
*(ne zurim sa odgovorom ko god vidi ovo kad god i zna nesto, neka pise![]()
Zna li neko kakav je hotel Club Meri, Oludeniz?
Jos neki hotel u Alanji koji je ok i koji ima ok plazu?
Taj tvoj mi je malo preskup stim sto cemo samo sigurno morati organizovat prijevoz od Antalije do Alanje...
šta čekaš
možda ću vam kuckati malo ako me ne bude mrzelo kad se vrnem sa info ture![]()