Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Golden Lotus 4*-Kemer
gradski hotel u samom Kemeru, do centra i marine ima par minuta šetnje, dobra lokacija
hotel je lep, lepe sobe, dobra usluga, a u prilog tome govore i klijenti koji se vraćaju u ovaj hotel
preporuka za mlađe ljude ili parove koji žele da budu u gradu
budući da je to gradski hotel, nije tip resort hotela kao prethodni pa samim tim nema nekih većih propratnih sadržaja, a nema ni animaciju
što i nije potrebno jer ste u gradu u zabava je tu na dohvat ruke :)
na plaži je, od iste ga deli šetalište
plaža je uža, šljunkovita(ima i dok na kojem ima ležaljki i suncobrana, ali tu se dodatno plaćaju, dok su na plaži free)...kad kažem šljunkovita to znači baš krupan šljunak, ima kamenčića i oblutaka, ali takva je plaža na tom potezu u gradu...u celom Kemeru je takva plaža

dsc03309kopija.jpg

dsc03319kopija.jpg

dsc03320kopija.jpg

Majče, a Rixos Sungate??!

na žalost, ove godine ga nismo posetili jer smo ga morali preskočiti budući da je bio popunjen kada smo mi bili pa sobe ne bismo mogli videti...a komplex je jako velik i oduzeo bi nam puno vremena
ali on je jedan od top hotela u Kemeru :)
od svih hotela iz Rixos lanca, ovaj u Kemeru je najjači
nešto konkretno te interesuje..?

Mi smo se ove godine konacno odlucili za hotel Adam & Eve, meni se cini fenomenalan

Ako je neko bio molim da napise svoje utiske, svaki komentar je doborodosao

Kazu da svkai gosti imaju svog andjela, koji ih saceka na recepciji kada se prijavljuju, da li je to istina? I kakva je plaza, more, bazene? Da li je usluga dobra ? Ima li organizovanih zurki?

E ovako na mukama sam, htela bih na brzinu da se odlučim i da za par dana krenem sa porodicom u Tursku, kolima. Marmaris ili Ičmeler. Molim vas za savet. S obzirom da su mi deca velika 14 i 18. Računaju se u kao odrasli. Pa bi mi više odgovarali neki manji porodični hotelčići. Ako je neko bio u takvom i zadovoljan je nek mi bači ideju.

Ovo je naše poslednje veče u Rixos Sungate-u , u Kemeru...Mnogo evra ali vredi svaki cent...Ogroman resort, na sreću sa celinama tako da ono-zaboravio sam nešto u sobi-ne važi...Mi smo imali Terrace family lake house-sa sve private bazenom...Everything was superb...Pakujemo se a za neki dan sledi i kompletan izveštaj-ako baš nekog interesuje!:bye:

P.S. Majče, kaži gazdi da ga uvrsti u ponudu!

Od 1 do 10 Rixos Sungate je 6 , Cornelia Diamond 8 , Gloria Serenity je cista 10-ka. Svi od navedenih hotela su dobri i necete pogresiti. Jedini hotel koji ne bih preporucio je Rixos Premium. Uzasan je sastav ljudi. Prljavi Arapi i nabedjeni bahati Rusi , a muzika na vecernjim zabavama je kao u onoj animaciji kada vanzemaljci dolaze da uniste grand ako znate na sta mislim.

Turska je divna zemlja za obilazak jer stvarno ima bogatu i dugu istoriju p anije smao morska destinacija, Kao ni Grcka, a ja volim takve zemlje, gde mozete i da vidite, uzivate ali i naucite. To je jedan od onih zemalja za koju ne znate oddakle poceti. Da li od Istanbula, o kome se moze govoriti danima, ili ici u Kapadokiju pa leteti balonima iznad neverovatnog predela, ili u Pamukale na kupanjac, ili Efes, ili Troju.... ma,... A o moru i da ne govorim. Cak imaju i ostrva, za koja mnogi ne znaju jer su najpoznatija grcka, naravno, ali Bozcada je fenomenalna, pa je preporucujem. Nije dozvoljen saobracaj pa kocije... Mmmmm.... Ja, licno volim Tursku i zao mi je sto su se izdesavala neke ruzne stvai tamo, ali to i nije tema vec neki od razloga zasto bi trebalo posetit ovu zemlju koje recimo mozete naci i u ovom tekstu http://biljanalukovic.wordpress.com/2013/07/08/pet-razloga-zasto-posetiti-tursku/ a ja vam samo mogu dodati i gostoprimljivost, ali i soping!!!! Nije Turska vise sinonim za jefiinot, naprotiv. Malo cenjkanja na Kapaliju i dozivljaj za celi dan! :) Licno cu ici ponovo jer znam da ce mi sigurno bti super. Sto i vama zelim.
pozz :)

Rezervisali smo ga .. od 14.-24.08 :)
Jedva cekam.. nisam nikad bila u Turskoj na moru :)

Prije 2 tjedna vratili se iz Spanjolske,tamo promrzle,sad se idmeo ugrijati u Tursku :D

Nadam se da vam soba gleda na more jer, ako gleda na Ataturkov bulevar, spavanje samo uz zatvorena vrata. Grad živi 24 sata. Mi smo samo jednu noć provele tako, ali već sutradan smo dobile sobu koja gleda direkt na Kleopatrinu plažu. Čuju se šum mora i cvrčci.

19.08. putujemo u Antaliju (Lara), hotel Ramada resort. Tek je proletos poceo sa radom, pa jos nema mnogo komentara. Na Trip advisoru je dobro ocenjen, ali bih volela neki "nas" komentar. Takodje, prvi put u Antaliji (prosle godine Alanja), pa bih molila one koji su bili za savete sta videti :)
Inace, putujem sa dvoje dece 12 i 13 godina.

Moja preporuka za Tursku je definintvno Alanja! Obisla sam celu Antalijsku regiju i sve je prelepo ali po mom misljenju Alanja je nabolji izbor jer je najsadrzajnija. Grad je pravi turisticki i sve je podredjeno turistima. Sadrzajan je ali ne i preveliki kao npr. Antalija. Ono na sta je vazno obratiti paznju je izbor hotela jer je losa kategorizacija i broj zvezdica ne znaci kvalitet. Najbolje je pogledati po forumima preporuke, i takodje birati hotele koji su na Kleopatrinoj plazi i blizu centra. Kejkubatova strana je takodje ok sto se tice hotela i blizine centru ali je plaza dosta losija, odnosno ulaz u vodu je stenovit. Po pitanju izleta ponuda je bas velika i trebao bi vam duug odmor da obidjete sve! Po meni je hamam neizostavan, kao i Kapadokija i Pamukkale, nesto sto je jedinstveno i sto ne treba propustiti videti kad ste u Turskoj. Ja volim istoriju pa sam uzivala u obilasku Aspendosa i Sidea kao i Demre Mire u kojoj je ziveo i umro Sveti Nikola. xxx
Nadam se da sam malo pomogla onima koji jos uvek ne znaju gdje na odmor :)

Poslednja izmena od moderatora:
e ljudi zna li neko da li mogu da zamenim u Tursoj dolare za lire tj nemoram da menjam ovde dolare u euro pa tamo euro u lire,mogu odmah tamo dolare za lire?

Back