Ja sam na Halkidikiju dobijao 600 + plaćen stan + svi izleti kompletno moji + provizije...grčko veče, iznajmljivanje motora...., ali moram odmah da kažem da je to retko dobra ponuda. Ne mislim na platu, nego da ti agencija prepusti celu zaradu od izleta, broda....Ovo za motore i kola je standardno, tu ne mogu da te prate, i to svakako pripada tebi.Plus beneficija, da prvo piće ne plaćaš nikada i nigde, a sve ostalo, pa i hranu ti svugde naplaćuju po nabavnoj ceni...računaj 60 posto iz cenovnika.
Nije loše, ali nije ni spektakularno. Ipak te cimaju dan i noć. Moraš uvek rano da ustaneš, dođu ti u ponoć da traže da im promeneš pregorelu sijalicu, da voziš dete kod lekara baš u trenutku kad si ugovorio sa nekom devojkom....Posao taman vredi tih para, ni manje ni više, sve dok ti ne dosadi, ili dok ne nađeš nešto bolje.
Vredi i zato što na taj način najbrže naučiš Grčki, jer moraš, nemaš izbora, a inače bi u Srbiji debelo platio kurs, i žuljao stolicu, a NEMA ŠANSE da ga svariš za manje od dve godine, ako nisi ovde.
Eto.....