E Sasa,Sasa...mnoge si "USRECIO'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao sto rekoh, budalastine, pisac teksta se inace super proveo na moru a isao je 10 nocenja , prevoz viza i osiguranje za 150 eura. nego covek umislio da je pisac pa dramatizuje , sve sto mu se desilo jeste da je cekao 3 sata u povratku. Treba da ga je sramota.
malo uputstvo citaocima - verujte iskljucivo licnim iskustvima ili zvanicnim internet stranicama. Sto se euro putovanja tice nemamo problem jer isti ljudi vec 5 godina putuju sa nama, ali za forume stvarno nemam reci-; uglavnom sitna i krupna krivicna dela. Iskljucujem se iz dalje price.Sasa Sreckovic europutovanja
U Aprilu sam putovao u Egipat preko Kon Tikija.
Iskreno razocaran sam u agenciju jer prilikom uplate aranzmana koriste neki izmisljeni kurs.
Racunali su pocetak aranzmana od trenutka kada se pojavimo svi na salteru Kon Tikija na aerodromu. Umesto 10 dana provedenih u Egiptu bilo je 9.
Ono sto mogu da pohvali je da im je vodic bio extra, covek je pokretna enciklopedija svaka mu cast.
Smestaj, hrana su bili na zadovoljavajucem nivou.
najgora turisticka agencija je cmc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isao bih na IOS ovog leta. U opticaju su dve turističke agencije koje vaze za povoljne MANGA TRIP iz Beograda i JUNGLE TRIBE takođe iz Bg-a. Da li je neko od vas putovao sa navedenim agencijama, kakvi su vam utisci,koja je povoljnija-pouzdanija? Unapred hvala na komentarima.
P.s. Ako neko putuje na IOS neka se javi!
da li je neko cuo za agenciju jumbo travel? sredjuju letove? da li ej to jedna od prvih low cost kompanija kod nas ili skupina prevaranata skrivenih iza table low cost kompanije?
http://www.aviokarte-online.com/index.php?action=home
Putujem sa Spirit travelom u Egipat, Hurgada, hotel Magawish 4*, da li je neko bio u tom hotelu, i sta mi mozete reci o agenciji?
Hvala
Dobri su mi ovi koji prvo uplate, pa se onda raspituju...
Inače, nije u pitanju nikakva VILA, nego obična KUĆA.
Ako se odnosi na Avru onda to svakako nije obična kuća već objekat sa sobama i apartmanima za izdavanje. Da li se to zove vila ili nekako drugačije nije bitno. Obična kuća svakako nije. Prolazio sam pored Avre prošle godine svaki dan dok sam bio na letovanju.
Ne znam zašto je ove godine toliko jeftinija od nekih drugih objekata. U stvari ne znam koliko je koštao smeštaj ni prošle godine u tom objektu.
Koliko se spolja može naslutiti, terasa je zajednička za sve studije i apartmane. Ima taj neki bazen koji su gosti koristili pa pretpostavljam da je tad voda bila čista. Nije baš blizu plaže ali se peške stiže za 10 minuta laganog hoda, u mirnom je kraju Pefkohorija a do masutisa i onog drugog marketa preko puta njega može pešice da se ide. Razdaljina oko 5 min hoda.
Kako je stanje bilo unutra stvarno ne znam. Ja sam samo prolazio pored Avre odlazeći na plažu i ovo je max što takvim zapažanjem može da se zaključi.
Malopre videh da na Google Earth ima placemark (ili kako se to već zove) baš za Avru i to ima dve slike. Koordinate su 39*59'16.93"N 23*36'31.53"E. Inače taj placemark je promašio zgradu jer je Avra objekat preko puta.