TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[hocete li vi da skinete ove budalastine sa sajta ili ne. od 10000 turista pojavi se jedan lazov i vi na sva zvona, cak nemam ni pravo odgovora. imacete ozbiljnih problema sa sudom ako mi ovo ne skinete. kako vas nije sramota , koji ste vi urednici koji ne proveravaju ovakve gluposti . vi ste stvarno budale neke. sasa sreckovic europutovanja 0638988438

Sta ti tu penis druze ako dobro radis nece ti posao unistiti post nekog anonimnog forumasa.

[hocete li vi da skinete ove budalastine sa sajta ili ne. od 10000 turista pojavi se jedan lazov i vi na sva zvona, cak nemam ni pravo odgovora. imacete ozbiljnih problema sa sudom ako mi ovo ne skinete. kako vas nije sramota , koji ste vi urednici koji ne proveravaju ovakve gluposti . vi ste stvarno budale neke. sasa sreckovic europutovanja 0638988438

Hvala na telefonu...zvaću te noću kad mi bude dosadno da ti dahćem na slušalicu .....
Da nisi prevarant, ne bi te niko ni blatio.

Alanya IMA aerodrom, zove se Gazipasa,

.ako si vec uzeo wikipediu pa procitao da Alanja ima aerodrom...trebao si zavrsiti citanje do kraja pa otvoriti...Gazipasa je poznat aerodrom samo po tome sto za 10 godina koliko postoji, nikada nije proradio....Tako da se vratimo na ovu tvoju izjavu da aerodrom u Alanji nece dozvoliti JAT-u da sleti....

Poslednja izmena od moderatora:
Možeš samo da mi pljuneš pod prozor. Ja radim u turizmu i BIO sam na tom aerodromu.

Pokusaj da se malo kontrolises, bio si ali peske ili kao sto cu i ja biti sledece nedelje na istom aerodromu (Toliko o mojoj neobavestenosti da li Alanja ima aerodrom.Ponavljam, bez upotrebe wikipedie aerodrom nikada nije proradio ui nikada nije dobio licencu.
Proradice sledece godine najverovatnije, pa odgodi svoj post za sledece leto, mozda tad'bude aktuelan.Pratim tvoj rad iako retko ucestvujem i vidm da si u turizmu od 85-te.I, nema potrebe da svaku svoju tezu branis time...Nece biti manje pogresna....

Kao prvo, niko ti ne brani da odgovoriš na nečiji post ili komentar, ali najpre si trebao DOBRO da pročitaš obaveštenje koje ti se pojavljuje nakon slanja prve 3 poruke!

Drugo, forumi spadaju u mesta javnog online okupljanja, gde svako od korisnika ima pravo da kaže i iznese u javnost ono što misli o nekome ili nečemu, bilo to pozitivno ili negativno, svidelo se nekome ili ne, naravno poštujući Pravilnik foruma. To se odnosi i na tebe - namerno neću da ti persiram, jer mi godine to ne dozvoljavaju, a bogami i zbog tog "kočijaškog" rečnika koji upotrebljavaš, što je samo još jedna potvrda... kakav gazda, takva i firma!. Ili da citiram @sch-a...
...Jedno da se razumemo..... fića je fića, i ZAUVEK će to ostati, a Mercedes...
A što se tiče pretnje sudom... e tu bogme nema šale. Evo već počeo hladan znoj da nam izbija
smiley_emoticons_scared.gif
i moraćemo, od sada pa nadalje, da budemo veoma oprezni šta pričamo.
smiley_emoticons_box.gif
smiley_emoticons_lachtot.gif

pokusaj preko bankarskih kredita ,potrosackih na godinu dana

a dali neko zna koliko se placa predstavnik na stacionaru u grckoj za 12 tura :-) hvala

Pa uglavnom se gleda duzina tvog boravka tamo,Koliko ostajes mesec,dva,celu sezonu?Dobijes platu+ % od ekskurzija.E sad plate krecu od mizernih recimo 300e mesecno pa na gore,zavisi od agencije,uglavnom kod boljih oko 600e mada je nemoguce izracunati prosek.
Placanja po turi se po pravilu vrse kada si pratilac grupe.

Ja sam na Halkidikiju dobijao 600 + plaćen stan + svi izleti kompletno moji + provizije...grčko veče, iznajmljivanje motora...., ali moram odmah da kažem da je to retko dobra ponuda. Ne mislim na platu, nego da ti agencija prepusti celu zaradu od izleta, broda....Ovo za motore i kola je standardno, tu ne mogu da te prate, i to svakako pripada tebi.Plus beneficija, da prvo piće ne plaćaš nikada i nigde, a sve ostalo, pa i hranu ti svugde naplaćuju po nabavnoj ceni...računaj 60 posto iz cenovnika.

Nije loše, ali nije ni spektakularno. Ipak te cimaju dan i noć. Moraš uvek rano da ustaneš, dođu ti u ponoć da traže da im promeneš pregorelu sijalicu, da voziš dete kod lekara baš u trenutku kad si ugovorio sa nekom devojkom....Posao taman vredi tih para, ni manje ni više, sve dok ti ne dosadi, ili dok ne nađeš nešto bolje.
Vredi i zato što na taj način najbrže naučiš Grčki, jer moraš, nemaš izbora, a inače bi u Srbiji debelo platio kurs, i žuljao stolicu, a NEMA ŠANSE da ga svariš za manje od dve godine, ako nisi ovde.

Eto.....

A jel ste vi vlasnik agencije što je nedavno izgubila licencu? :hahaha:

http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?nav_id=361688

--------------------------------
21. maj 2009.
Četiri agencije izgubile dozvolu

Novosadski "Grand TT", "Strela" iz Uba, kao i beogradske "Europutovanja" i "TT Travel Maršićanin Gordana i drugi", izgubile su licencu da se bave organizovanjem putovanja.

Beogradska agencija "Europutovanja" na sam dan putovanja za Halkidiki nije obezbedila autobuski prevoz za 137 putnika, a "TT Travel Maršićanin Gordana" je izgubila licencu jer nema polisu osiguranja i rukovodioca poslovnice sa najmanje jednom godinom staža.
---------------------------------

... Novosadski "Grand TT", "Strela" iz Uba, kao i beogradske "Europutovanja" i "TT Travel Maršićanin Gordana i drugi", izgubile su licencu da se bave organizovanjem putovanja ... Beogradska agencija "Europutovanja" na sam dan putovanja za Halkidiki nije obezbedila autobuski prevoz za 137 putnika...
Daklem, toliko o ozbiljnosti same "hotline" agencije i njenog vlasnika. :thumbdown:

Da....to je ohrabrujuće...ali je problem što su samo izgubili pravo da ORGANIZUJU samostalno, ali postoji rešenje za te prevarante. Oni otvore drugu firmu, zadrže prostorije, i onda ''KAO'' prodaju aranžmane te firme.
Ili još jednostavnije, ....preprodaju aranžmane Kon Tikija ...itd....za proviziju.
Naši zakoni imaju milion rupa, i samo ohrabruju prevarante.

P.S. pozovite ''velikog gazdu'' s vremena na vreme na broj koji je ostavio. Najviše voli između 3 i 6 ujutro....

kao sto rekoh, budalastine, pisac teksta se inace super proveo na moru a isao je 10 nocenja , prevoz viza i osiguranje za 150 eura. nego covek umislio da je pisac pa dramatizuje , sve sto mu se desilo jeste da je cekao 3 sata u povratku. Treba da ga je sramota.
malo uputstvo citaocima - verujte iskljucivo licnim iskustvima ili zvanicnim internet stranicama. Sto se euro putovanja tice nemamo problem jer isti ljudi vec 5 godina putuju sa nama, ali za forume stvarno nemam reci-; uglavnom sitna i krupna krivicna dela. Iskljucujem se iz dalje price.Sasa Sreckovic europutovanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back