la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, doplaticu danas.
Poludela sam, zamisli ukrali su nam jednu noc. Vracamo se u 05 ujutro, a da bismo sve postigli, treba da krenemo iz hotela, najkasnije, u 02 sata. Aerodrom je u Monastiru, a ne u gradu Tunisu.![]()
Dosta sam isčitala ovu temu al ne mogu baš celu...Pošto je nama Tunis jedna od dve moguće destinacije za letovanje ove godine zanima me kolike su vrućine u avgustu?Realno, ne ono meni je bilo toplo, meni nije...Tad ću biti u nekom petom mesecu trudnoće i ne smem da se zezam s tim.Ja sam mislila da je pakao a drugarica mi kaže da uopšte nije prevruće kao u agenciji im rekli da je ok u avgustu pošto oni vode dete od 4 god i jedno od godinu dana i bitno im je dal je vruće.Poenta je što ne želim da provedem sate u podnevnom delu dana u sobi jer je prevruće, onda neću ni da idem.Bili smo u Egiptu pre dve god isto u avgustu i bilo je baš vruće ali nama nije smetalo, do podne bili na plaži, pa u dva,tri bazena pa opet na plažu.Ali sad nećemo moći tako zbog trudnoće...I need help![]()
Mini ja sam bila u julu i sve vreme je temperatura vazduha bila 28C...da li je to standard ne znam, moje iskukstvo je takvo, sve vreme je pirkao vetric posebno uvece i bio je potreban kardigan, pasmina sta god preko ramena...
Dobro,a šta mislite o ekskurzijici u Saharu, da li ću uopšte ja moći da idem s obzirom na peti mesec trudnoće??Znam da traje dva dana al me malo frka pustinjske klime i ne znam koliko onaj džip trucka...A ne bih da to propustim nikako!Pa reko ako neću na to moći da idem bolje da odložim Tunis za drugi put...
Dobro,a šta mislite o ekskurzijici u Saharu, da li ću uopšte ja moći da idem s obzirom na peti mesec trudnoće??Znam da traje dva dana al me malo frka pustinjske klime i ne znam koliko onaj džip trucka...A ne bih da to propustim nikako!Pa reko ako neću na to moći da idem bolje da odložim Tunis za drugi put...
Pa dobro, vetrić i to ali to mi nije dovoljno...Koliko je stepeni tamo u avgustu?Jel kao u Egiptu?
...nije bas da se pravim pametna jer sam o Tunisu citala '05 godine kada sam ga i posetila ali meni se cini da je Sibi bu Said blizu grada Tunis, zar ne? Mislim da taj izlet ide Tunis, Kartagina, Sibi bu Said...jos ako se odsedne u Jasmin Hamametu i vise je nego zgodno posetiti nevedeno...mozda se varam...