Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko bio skoro u Tunisu? Zanima me kakve su trenutno cijene izleta (Sahara, Tunis,Kartaga), je li bolje uplatiti u agenciji ili traziti ponude lokalnih mjestana, hotela....I kakve su cijene rent a car usluga?
pravi si detektiv
mene je zbunilo kada si napisala da se prelazi ulica da bi se doslo do plaze u hamametu.
pre 20 godina nije bilo te ulice![]()
На теми о Тунису...mi smo preksinoc promenili odluku nako visecasovnog citanja i gledanja raznih kritika i fotografija i zakljucli da waterfalls ima jako malu plazu i da je prilaz moru katastrofalan i odlucili se za jaz mirabel beach za koji kazu da ima fantasticnu pescanu plazu, sto je retkost za sharm. onda jos i dobijem poruku od mirke koja mi ucvrsti uverenje da smo dobro postupili
nemoj sad da se nadje neko da kaze nesto lose o ovom hotelu, ja nemam vise alternativa i uplacujem u ponedeljak![]()
Ти то уплаћујеш и Египат и Тунис? А шта ће остати онда за Америку и "shopping"?zvala, rekli su mi sve sto me zanimalo, i shvatila sam da taj hotel nudi 2 opcije, pa me posle zbunilo ovo sto je neko napisao na prethodnoj strani.
proverila u agenciji za privredne registre, narodnoj banci srbije, sve cisto
jos samo da uplatim, ali se bas dvoumim izmedju palm marine i hammameta, jer sam u portu bila prosle godine.
u sredu ili cetvrtak idem da uplatim, do tada imam jos vremena za guglanje i odluku
trojanka, samo ne idi u skanes, tamo sam bila u tom hotelu koji sam po sebi nije los, ali je lokacija ocajna i ima neka elektrana u blizini koja mocu ispusta neki otpad i smrdiiiiiiiii
inace, ponude ove agencije su vise nego povoljne, meni tu nesto sumnjivo
posebno ovaj last minute za jul, to nema nigde.
sad cu jos poceti da razmisljam da idem u tunis, ne u egipat![]()
meni sad nije jasno. na last minute ponudi pise da hotel el mouradi hammamet nudi i pp i all inclusive. ovde neki pisu da je all inclusive varijanta zapravo u hotelu sa 4* el mouradi menzah
hoce li neko da mi pojasni, ili sam pomesala loncice![]()
ja sam u hammametu bila pre 10 godina, tad jos yasmin hammamet nije bio izgradjen, ili bar ne skroz, jer smo prosli buseom tuda i neki hoteli jesu bili preko puta plaze.
meni ne smeta, a li mm movil kad je hotel bas na plazi, kao to mu je jedini uslov kad ide na more.
gledam da ga nagovorim ipak za hamamet jer je hotel na sjajnoj lokaciji, a poslednji put smo tamo bili pre 10 godina![]()
Kvinsi, danas sam otisla da uplatim onaj hotel i silno se razocarala, ceo jul je rasprodat.Ostali su neki bezvezni hoteli, na kraju smo prihvatili hotel sa 4* All, zove se El Mouradi Beach. Jako sam razocarana, jeste da je na plazi, ali nije u Jasminu, ni u Hammametu, nego nekoliko km dalje. Jedino sto je na samoj plazi. Inace, cena je vise nego povoljna, 12 dana (11 nocenja) - 400 €. Krecem 2. jula, vec smo uplatili i tek onda je moja sestra videla da joj je pasos istekao i sad hvatamo sve moguce veze da joj sredimo plavi pasos. Cekace nas do sutra i, ako ne uspemo, moracemo sve da odlozimo. Poludela sam!!!
![]()
Pa kako nije gledala pre nego sto se odlucila da putuje. Bezveze.
Neka kaze tamo da je hitan postupak, ja sam tako dobila crveni za par dana. Ne traze ti nikakav dokaz,samo treba da napises molbu da ti treba hitno. Navedite neki razlog bolestan rodjak u inostranstu ili nesto tako...U supu trazis da ides kod sefa i objasnis kakva je stvar u pitanju. Valjda za plavi ne prave toliki problem...
Ja idem u taj hotel, ali 6. jula i kad sam uplacivala nije bila opcija all.
Ako sredite pasos, vidimo se tamo![]()
Pronasli smo vezu, sutra ujutro nas ceka inspektor MUP-a, pa cemo srediti. Iskreno, volela bih da zakasnimo, ne ide mi se u tu nedodjiju, hocu hotel u gradu, a ne kilometrima daleko.
Inace, ona je takva. Ostavi torbicu sa platom na sedistu, u kolima, ne zakljuca vrata i tako celu noc stoji.I vlasnik agencije je obecao da ce, ako treba, priloziti neki papir. Sad ne znam da li da se pakujem ili ne.
![]()
Pakuj se momentalno
zvala agneciju i odahnula, za palm marinu jos uvek ima mesta, dok je el mouradi hammamet rasprodat do kraja jula.
jos samo da odlucim 12 ili 15 dana i napokon vise da uplatim![]()