Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trojanka, fala ti ko sestri
ja vec tripujem da ce da me smeste u neke kontejnere za pomocno osoblje![]()
Hvala.blago vama, a ja tek za mesec i po, a vi vec uzivate, zavidim vam....
@dolcevita, uprkos svemu i pesku i osoblju i francuzima, kompletan utisak je?
i jesi li bila u pustinji, kako je to izgledalo?
@trojanka
uzivaj i za nas malo :-) i mi cemo za tebe, samo posle...
Nemojte samo u Carhtage da idete. Tamo ima samo hotel i nista drugo. Bas sam juce slusala u busu dok smo se vracali iz Sahare, ljudi se zale. Nema cak ni jedna jedina prdavnica.
А за то место... не постоји српски назив?!Nemojte samo u Carhtage da idete...
NeceBices u nekom lepom hotelu.
Ako planiras u pustinju, reci da bih ti dala jedan vrlo vazan savet da te ne bi zajebali ko mene
Hvala.
Znaci dolcevita odsela u ostavi za metle
Jel to bese ono last minut![]()
Malo si se za'ebao, kad sam digla dreku, mogla sam da biram izmedju 3 sobe i izabrala sam najbolju. Pogledaj na slici, bili smo u glavnoj zgradi, prvi sprat, 4. balkon, pogled na bazen. Soba je veoma velika i komforna, a kupatilo je kao manja soba.
...vid'o...je l' tamo mashesh forumashima...?![]()
Pa dobra je za posetu.....koga zanima istorija....ima dosta toga da se vidi.
Masem vam iz bazena...
Ma, stigla sam, ali utisci bas nisu neki. Hotel je odlican, ako nekoga interesuje totalni odmor, ako zeli da se izlezava, jede i spava. Beskrajno je dosadno.![]()
...hebbiga...nisi uspela u Yasmin Hammamet...no, mogla si da djirash onim otvorenim bus-vozziccem...ili taxi-jem koji je dJabe...![]()
...hebbiga...nisi uspela u Yasmin Hammamet...no, mogla si da djirash onim otvorenim bus-vozziccem...ili taxi-jem koji je dJabe...![]()
А за то место... не постоји српски назив?!![]()
Malo si se za'ebao, kad sam digla dreku, mogla sam da biram izmedju 3 sobe i izabrala sam najbolju. Pogledaj na slici, bili smo u glavnoj zgradi, prvi sprat, 4. balkon, pogled na bazen. Soba je veoma velika i komforna, a kupatilo je kao manja soba.
Evo malo istorije za debelog.![]()
idemo u pustinju, mada sam ja vec bila jednom pre deset godina, a sada vodimo dete. svi saveti su dobrodosli i zanima me cena izleta.![]()
А за то место... не постоји српски назив?!![]()
Cena je sledeca:
sam izlet - 155 dinara
dzipovi- 40 dinara
kamile- 15 dinara
U cenu je uracunato- prevoz busom, mi smo isli mini busom koji nije bas udoban, rucak u nekom restoranu uz put, vecera i nocenje u hotelu, dorucak, rucak u Berberskom hotelu, ulaz u muzej i ulaz u El Dzem.
Pica nisu uracunata u cenu.
Nas je vodila Dragana i dobar je vodic.
Cena je sledeca:
sam izlet - 155 dinara
dzipovi- 40 dinara
kamile- 15 dinara
U cenu je uracunato- prevoz busom, mi smo isli mini busom koji nije bas udoban, rucak u nekom restoranu uz put, vecera i nocenje u hotelu, dorucak, rucak u Berberskom hotelu, ulaz u muzej i ulaz u El Dzem.
Pica nisu uracunata u cenu.
Nas je vodila Dragana i dobar je vodic.
Svasta se vidi, lepa je ekskurzija nema sta.
Jedino sto su nas prevarili za dipove. Ne mogu da vam objasnim kako sam se ja razocarala i kako sam se bezveze osecala.
Naravno kada su vam pricali za dzipove, slusali ste opise adrenalinske voznje, po dinama, off road.
To smo i mi ocekivali,cela nasa grupa.
Tog dana su, na ekskurziju isli i Hrvati, dva velika autobusa.
Stigli smo do mesta gde nas cekaju dzipovi i lepo smo se rasporedili i krenuli. Posle nekih
2 km Hrvatski dipovi skrecu sa druma i nastavljaju off road. I mi sad cekamo, aj sad ce,sad ce...
E pa toga nije ni bilo. Posto smo mi morali da ispunimo kvotu da ne bi drugi vodic isao sam. Niko n as nije pitao, ne bi ni znali da smo prevareni da nisu dvoje iz nase grupe slucajno usli u pogresan dzip.
Mi smo se 3 sata vozili po putu i opasno se smorili.
Posetili smo 2 planinske oaze Chebiku i Temerzu.
Lepo je, ne kazem da nije ali nije to ono sto smo ocekivali. Mi smo najvise zbog tih dzipova u pustinji i kamile krenuli. Veliko razocaranje.
Znaci ako se prijavite za Saharu odmah rascistite DA LI IDETE NA OFF ROAD VOZNJU ILI CETE BITI ZRTVOVANI ZA PENZIONERSKU VOZNJU.
Eto da znate.
Inace je ekskurzija strava.
1 euro je valjda nesto manje od dve tuniske dindze.