Tunis

Ne zaboravi da je dozvoljena težina prtljaga u avionu 20 kg. Tolerišu kilo-dve ali putnica ispred mene je imala problem sa 34 kg. Tražili joj da doplati (a nije baš malo). Na kraju su je pustili jer je iskukala da je sve pare potrošila. Tek da imaš i ovo u vidu !

Jaooo, a moj kofer je tezak i kad je prazan!!! Valjda cu se uklopiti. :confused:

Ja sam u odlasku imao 18.1 kg a u povratku 21.5 kg i nisu mi pravili problem ali za ovu curu sa 34 kg su drndali tunižani samo-tako. Očekivali su da ih časti, onako diskretno..... Bio sam odmah iza nje i sve gledao !

Ako se leti jatom- oni su imali promociju 30 kg dozvoljenog prtljaga. E sad ne znam da li to jos uvek vazi i da li je samo za evropske letove.
Ljudi, pa sta vi stavite u kofer kad je tako tezak:lol:
Ja kad sam se selila na godinu dana. imala sam 18 kg. I to uglavnom zimske stvari. Ali ja teske stvari- cizme,koznu jaknu,kaput, itd stavim u rucini prtljag, a to niko ne meri;)
Ja sam bas uzbudjena sto idem, jeeeeeeeee jos par dana:p

Sta li je dolcevita uradila, dal je otputovala?

Nisam, mada vrse pritisak na mene da idemo sutra, sto je rizicno zbog pasosa.
Sutra izlaze nove ponude Last Minute, pa cu da vidim ima li nesto interesantno Ako nista, idemo u El Mouradi Gammarth 5*, Carthage. Odustala sam i od El Mouradi Beacha. Ne mogu da prezalim onaj prvi hotel u Jasminu. Eto, ceracemo se jos! ;)

ja sutra posle posla uplacujem, ovih dana nikako nisam stigla, a rekli su mi dnas da za 27.7 jos nije frka za palm marinu. znaci, sutra novi last minute, mozda iskrsne nesto sto ce opet da me baci u razmisljanje:lol:

ja sutra posle posla uplacujem, ovih dana nikako nisam stigla, a rekli su mi dnas da za 27.7 jos nije frka za palm marinu. znaci, sutra novi last minute, mozda iskrsne nesto sto ce opet da me baci u razmisljanje:lol:

Sad sam zvala agenciju, novi Last minute je tek 9. jula. Definitivno idem u El Mouradi Gammarth 5*, Carthage. Sad sam rezervisala. Dosta mi je svega.

Poslednja izmena:

Mozda nije frka za Palm Marinu, ali je za avion. Ja sam morala da biram: ili 7 ili 14 dana. Povratak je bio kritican.

pa ovako hrana je bila ok. salate,riba,pomfrit.
prljavo jeste to mi je malo smetalo al aj nema veze.
mnogo su napadni,neke nase drzavljane su i psivali i to na srpskom...:roll:
inace ovi mladji Tunižani su mi bili gotivni i mene i drugaricu zvali na pice i tako..
hotel mi se svidja i spolja i iznutra...
morale smo da platimo 20 evra za sobu sa pogledom na more...

nazalost,neki decko se i udavio tamo pa smo gledali ozivljavanje na plazi...:(
uzas je to gledati a svi se okupili....

i tako..uglavnom lepo je bilo...:heart:

nije zbog prezdrevanja, odnosno hrane genrealno, ali se all inclusive isplati, jer ne moras da kpujes vodu po prodavnicama i svercujes u sobi, sva pica su ti uvek dostupna, i na plazi i u barovima, a na takve sitnice uvek ode dosta para. ja uvek biram all inclusive, iako ne jedem sva tri obroka, a znam da moje dete jednom hoce ovaj sok, pa mu se onda ne svidja, pa hoce koka kolu, pa bi onda mozda i nesto jeo, itd. sa decom je ai pravi izbor:D

U pravu si, doplaticu danas.
Poludela sam, zamisli... ukrali su nam jednu noc. Vracamo se u 05 ujutro, a da bismo sve postigli, treba da krenemo iz hotela, najkasnije, u 02 sata. Aerodrom je u Monastiru, a ne u gradu Tunisu. :besna:

Poslednja izmena:

Back