kremen:bok!nedavno sam sanjala san koji mi je bitan jer se spremamo na kupnju nekretnine.
sanjala sam se da mi je u sobu izvana uslo mnogo zmija (zeleno-smedjih, dugackih oko metar) i da mi se skrivaju ispod kreveta i ormara. ja se spremam ici spavati i stvaraju mi neugodu. nije me toliko strah, koliko neugodno. trazim tatu da ih ubije, ali on kaze da mi nece nista i da odem u krevet. na kraju, gledam i nema u sobi vise ni jedne. zmije su mi, kao, dopuzale u sobu izvana, ispod starog oraha.
moja mama je sanjala taj dan da je goni covjek sa duplim nozem i da je sve mracno i gnjusno... puno nekakvih zatocenih ljudi.
moj tata je sanjao da je dosao u hotelsku sobu, ostavio kofer ispred kupatila, ali, kako nije zakljucao ulazna vrata, netko ju je drpio torbu.
a nakon nekoliko dana mama mi je sanjala da ona i ja hodamo po bistoj, velikoj vodenoj povrsini.
pitanje: nekoliko dana nakon sna isli smo vidjeti kucu na selu koju bismo kupili. meni se tamo nesto bas i ne svidja... ispred kuce raste golemi orah i parcela je podjeljena potokom na dva dijela.
iako sam pogledala u sanjaricu i vidjela da ovi snovi nemaju negativnog znacenja, zanima me vase misljenje. hvala i pozdrav!
Hm,bojim se samo da se zdravlje tvoga oca uskoro ne pogorsha-pazi na njega i njegovo zdravlje 8)