Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam i ja skoro zmije....
jedna me je jurila kroz razne ulice i skakala na mene, a ja bila s drugaricom, medjutim nju nije ni takla....Nikako nisam mogla da pobegnem. Onda sam usla u neko dvoriste, gde su bili neki ljudi, meni nepoznati i zmija je pobegla...ali bilo je strasno!!!

Mislim da imas problem u odnosu s ljudima, koji su u tvom snu predstavljeni zmijama. Pretpostavljam da to moze da znaci da treba da budes oprezna u drustvu ili mozda si samoj sebi to predstavila kao opasnost. Mozda agorafobija?

ZvezdanKa:
Sanjala sam i ja skoro zmije....
jedna me je jurila kroz razne ulice i skakala na mene, a ja bila s drugaricom, medjutim nju nije ni takla....Nikako nisam mogla da pobegnem. Onda sam usla u neko dvoriste, gde su bili neki ljudi, meni nepoznati i zmija je pobegla...ali bilo je strasno!!!

Mislim da imas problem u odnosu s ljudima, koji su u tvom snu predstavljeni zmijama. Pretpostavljam da to moze da znaci da treba da budes oprezna u drustvu ili mozda si samoj sebi to predstavila kao opasnost. Mozda agorafobija?

u pravu si imam trenutno jako veliki problem sa ljudima koji me okruzuju posto sam promenila zemlju i grad i dosla u ne poznato malo mi je teze da se prilagodim posto sam stranac a ovde me terorisu...hvala ti puno na skretanju paznje ne bi nikada pomislila da to zmije oznacavaju.... a sta bi bila onda ona sama buba na listu?

Draga moja....ja nisam tumac snova, ja to vise po Jungu...
Ne znam sta je buba. Ako se plasis buba, moguce je da ta buba predstavlja nesto konkretno iz tvog zivota od cega si bezala, a moras da se suocis sa time. Sama sebi mozes najbolje protumaciti snove.... A to da te terorisu, sigurno si samo utripovala...ljudi su samo ljudi, a za tebe su zmije!!
Polako, resice se to... Svi zele u inostranstvo, ne moze biti tako lose...Malo tolerancije i vere u ljude ti nedostaje!!!

Estrella:
Sanjam vratila sam se bivsem a grlim poznanika koji mi se svidja, na njemu je nak kao putna torba i ide negdje..i kako se grlim sa poznanikom kontam dal mi nece bivsi ljubomoran biti il slicno..sta bi moglo to znaciti??
znaci da ces se smuvati sa nekim ako to vec nisi i da ces zaista razmisljati da li ce ti bivsi biti ljubomoran tj. takve ti se misli i motaju po glavi...:)

HELENA33:
znaci da ces se smuvati sa nekim ako to vec nisi i da ces zaista razmisljati da li ce ti bivsi biti ljubomoran tj. takve ti se misli i motaju po glavi...:)
nisam se smuvala jos, al nadam se uskoro :D..mada bivsi nezivi u istom gradu ko ja tako da nebi ni znao da imam nekog, i onda nerazmisljam dal bi bio ljubomoran ili ne

divlja:
Sanjala sam prelep zamak, koji je u vlasnistvu nekih mojih prijatelja, ali je zapusten, ali lepo zapusten, cela suma raste u njemu i suncevi zraci prolaze unutra, ali je u podrum ulozeno mnogo novca i adaptiran je u gajbu. Oko zamka planine i polja, oko njega kao seosko dvoriste. I ja se kao razmisljam da hocu da ga kupim i tu dolazim kad hocu da se izolujem i da pisem? Ima li neko neku ideju sta bi to moglo da znaci? :-)
"kuca" je tvoja unutrasnjost ili tvoj zivot... njena unutrasnjost pokazuje dakle tvoju... podrum oslikava tvoje vrednosti koje su potisnute negde duboko u tebi... otprilike ja bih ovaj san prevela kao tvoju zelju da jos vise pobegnes od onoga sto te okruzuje... :-)

j.sander:
Sanjala sam nebo puno zvezda,i videla tri zvezde padalice,koje su padale jedna za drugom... a ja sam sva tri puta zamislila istu zelju,drugacije formulisanu-zelju koju i u javi zamisljam! Volela bih da mi neko to protumaci.........
to znaci da si toliko opsednuta tom zeljom da je i sanjas... :D

HELENA33:
"kuca" je tvoja unutrasnjost ili tvoj zivot... njena unutrasnjost pokazuje dakle tvoju... podrum oslikava tvoje vrednosti koje su potisnute negde duboko u tebi... otprilike ja bih ovaj san prevela kao tvoju zelju da jos vise pobegnes od onoga sto te okruzuje... :-)

Hvala.:wink:
A zamak je kuca, jel' tako? :)

ZvezdanKa:
Draga moja....ja nisam tumac snova, ja to vise po Jungu...
Ne znam sta je buba. Ako se plasis buba, moguce je da ta buba predstavlja nesto konkretno iz tvog zivota od cega si bezala, a moras da se suocis sa time. Sama sebi mozes najbolje protumaciti snove.... A to da te terorisu, sigurno si samo utripovala...ljudi su samo ljudi, a za tebe su zmije!!
Polako, resice se to... Svi zele u inostranstvo, ne moze biti tako lose...Malo tolerancije i vere u ljude ti nedostaje!!!

ne znam gde da nadjem vise tolerancije od ove koju sam sprovela,mozda mi ne dostaje tolerancije od drugih ka meni i razumevanje....
Svi zele u inostranstvo,

a ja zelim kuci :)

divlja:
A sta je suma u zamku i suncevi zraci? :-)
Ma sad sam preterano okrenuta ka spoljasnjem svetu, pa mi nedostaje vreme za pisanje i neke druge intimne stvari. :-)
rekla sam ti vec... tvoja unutrasnjost ili ono sto prozivljavas... posto kazes da si trenutno previse okrenuta ljudima onda suma oslikava tvoj nacin zivota a suncevi zraci su retki trenuci koji te cine srecnom...

Helena kad vec tumacis, ja sam skoro isto sanjala padaju zvezde, a ja gledma kroz prozor nemogu se sad da se setim dal je ila neka bozija kuca, al uglavnom padaju 3 zvezde ja zamisljam zelje tre, zdravlje svim mojima, ja da donijem posao i da me ozeni jedan momak..sta to moze biti..

Estrella:
Helena kad vec tumacis, ja sam skoro isto sanjala padaju zvezde, a ja gledma kroz prozor nemogu se sad da se setim dal je ila neka bozija kuca, al uglavnom padaju 3 zvezde ja zamisljam zelje tre, zdravlje svim mojima, ja da donijem posao i da me ozeni jedan momak..sta to moze biti..
vec sam dala moje pojasnjenje tog sna na prethodnoj stranici estrella...

uh... cipele imaju jako znacenje samo koje???
ja bih to protumacila ovako... tesno ti je u tvojoj kozi... nisi zadovoljna... ali, cini mi se da one imaju veze sa putovanjima... ranije sam ih cesto sanjala ali nisam obracala paznju na ono sto mi se desavalo nakon takvih snova... sigurno je samo da sam u to vreme bila jako mnogo u "pokretu"...:)

HELENA33:
uh... cipele imaju jako znacenje samo koje???
ja bih to protumacila ovako... tesno ti je u tvojoj kozi... nisi zadovoljna... ali, cini mi se da one imaju veze sa putovanjima... ranije sam ih cesto sanjala ali nisam obracala paznju na ono sto mi se desavalo nakon takvih snova... sigurno je samo da sam u to vreme bila jako mnogo u "pokretu"...:)
mozda je bas ono sto si rekla tesno mi u kozi..nista se nedesava interesantno u zadnje vreme pa mi sve i dojadilo malo

sanjala sam jako ružan stan i cijelo jutro sam pod njegovim lošim uticaje..
uglanom san je živa jeza..nevjerovatan i sram je to ovdje napisati..zato molim da mi se javi netko tko se razumije u tumačenje snova da mu pošaljem privatnu poruku..bila bih jako zahvalna,ako je moguće..

Ja sanjala vec dve noci zaredom jako intenzivne snove....
U prvom snu sam se istetovirala...ja trazila mali tatoo na ledjima, a kad sam p[ogledala meni su cela ledja i du*e bili istetovirani zvezdama...
Sledece noci sam sanjala ruzeve za usne....

Potreba za prikrivanjem ili sta?

ZvezdanKa:
Ja sanjala vec dve noci zaredom jako intenzivne snove....
U prvom snu sam se istetovirala...ja trazila mali tatoo na ledjima, a kad sam p[ogledala meni su cela ledja i du*e bili istetovirani zvezdama...
Sledece noci sam sanjala ruzeve za usne....

Potreba za prikrivanjem ili sta?
zasto nik zvezdanka?

Novi san. :-)
Sanjam opet sam na nekakvom putu (to non-stop sanjam) i dolazim do prelepog mesta, kao neka poljana, sa puno cveca (kao raj) i ja odusevljena krecem da fotografisem. Istakle su se zute i crvene lale, i savrsene crvene ruze koje su na pojedinim mestima bile uredjene savrseno, kao da ih je ljudska ruka sredjivala u nekom vrtu. Ja se pitam, kako je moguca tolika lepota? :-P

Back