malèna
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Ja sam jednom sanjala san da sam na sudu i imam da vratim neke velike pare...
Nije nista bio cudan san nesto oko nekih papira i razgovaramo nesto i oni meni kazu kako sam zakasnila pola godine...itd
Ja se probudim i setim se da sam imala zakazano sudjenje nista veliko ali oko neke sitnice i da nisam taj dan sanjala zakasnila bih na to sudjenje,bas me san podsetio dobro da moram da idem...
Tek kada sam se probudila kao da mi je neko rekao da imam jos 2-3 dana, a potpuno sam za to bila zaboravila... :shock:
Nije nista bio cudan san nesto oko nekih papira i razgovaramo nesto i oni meni kazu kako sam zakasnila pola godine...itd
Ja se probudim i setim se da sam imala zakazano sudjenje nista veliko ali oko neke sitnice i da nisam taj dan sanjala zakasnila bih na to sudjenje,bas me san podsetio dobro da moram da idem...
Tek kada sam se probudila kao da mi je neko rekao da imam jos 2-3 dana, a potpuno sam za to bila zaboravila... :shock:
u svakom slučaju bio je to jako upečatljiv san, a osoba koju je vrag predstavljao definitivno
ops: jeste vražićak...

nedavno smo bili u novu kuci koju sam spominjala u prethodnom postu. cim smo dosli i ja sam iskoracila na tratinu, na tratini tocno ispred kuce (i ispred moje noge) vidjela neki papir. sagnula sam se da ga dignem i bacim i skuzila da je to Udova karta. ne kuzim se u tarot i ne znam jer li tarot ili neki drugi tip karte, ali tako izgleda. iza je bilo napisano : velike nevolje u kuci ili tako nesto. ja ne znam... ovo-ono mi je napisao da se za tatino zdravlje pobrinem. i to sam tek sad prije minutu skuzila jer nisam dugo dolazila na sajt.