Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije bas uvek.Desi se da reziser i dozvoli da traka dodje do kraja.Mozda je u pitanju kompenzacija za one lose snove i kosmare gde se covek zahvali sto se probudio i sto nije stvarno.

Ne mogu :D mislim mogu ali se ne secam toliko dobro :) uglavnom je bio neki decko...mislim...mi imamo platonsku ljubav ali ta ljubav je nemoguca... potpuno neostvarljiva mislim on je tu vidjam ga skoro svaki dan ali ...:) jednostavno je nemoguca :D i tako bilo je romantike cak smo se i rastali na kraju sna poljubac u obraz..ii budim se...i onda :D a onda :rida: :) i tako :D

Poslednja izmena:
Sta zelena boja predstavlja u snovima? Nocas sam sanjala kako kupujem neku lepu sarenu haljinu zelene boje, haljina je duga do zemlje, ima otvorena ledja i prelepo mi stoji....:) i neke zelene cipele su bile valjda :D
U sanovnicima uglavnom pise nesto pozitivno i vezano za dobitak, ali zanima me i vase misljenje :) Bila bi bas srecna kad bi mi se nesto pozitivno desilo u pitanju posla, karijere ili finansija a moze i u ljubavi :D!!!
Pozzz

Blago tebi.

Ja svoje predobro pamtim.

Preksinoć sam imala pravi mini horor u glavi :lol:

Sanjala sam da se nalazim u svom komšiluku i nalazila sam se momkom koji je, samo u snu, živeo zgradu pored. Nalazili smo se na raskrnici pored moje zgrade ali iz nekog razloga smo odlučili da ipak ne odemo do grada nego smo krenuli kući a on me je pratio jedan deo puta..ne znam zašto, ja sam se uputila stazicom ka zgradi iza moje gde se inače nalazi jedna klupa.
Na klupi su sedela tri čoveka, nagađam muškarca zbog visine i tela ali sva trojica su na glavama imali obične papirne kese sa prorezima za oč i neke dugačke mantile, ili jakne.i. Zvuči smešno ali nije bilo ni najmanje, prizor je bio strašno disturbing jer je dan bio tako vedar, sunčan i moj komšpiluk je inače zelen i vrlo prijatan i u meni je odmah probudio nelagodu ali moj momak, dobroćudan kakav inače jeste kao da nije ništa primetio.
Rastali smo se negde malo ispred te klupe i ja sam osetila dok sam prolazila kraj njih da nas oboje posmatraju i stalno sam se diskretno okretala u strahu da ne krenu za njim, čak sam želala da mu pošaljem sms da požuri u ulaz i pokušavala sam da hodam što laganije sve dok ne vidim da je na sigurnom.
No sklonila sam mobilni jer sam videla da je on ušao u ulaz svoj i tu sam ja požurila. Videla sam da su krenuli za mnom i uhvatila me panika ali sam se dokopala ulaza pa čak i stana pre nego što su uni uopšte ušli u ulaz. Sećam se da mi je bilo jako bitno da se dokopam stana jer sam osećala da oni ne znaju koji je moj stan.
Ali to se ispostavilo kao zabluda.
U stanu je bio mrak, samo je mama bila tu i veselo mi je dobacila iz kuhinje da je spremila i kolač za posle ručka a ja sam se uspaničila još više jer sam čula korake u ulazu i shvatila da sada nisam samo ja u opasnosti nego da moram i za nju da brinem.
Odjednom mi se ispred stana stvorilo jedno 15ak ljudi, ona navedena trojica kao neke vođe i preko 10ak, uglavnom mladih ljudi obučenih u uska, crnakožna odela, neki sa maskama neki bez, muškarci i žene.
Mislim da je neopisivo koliko sam se saterano u ćošak osetila....redom su virili kroz špijunku, dobacivavši kako znaju da sam unutra, kako me vide da virim..a ja sam bukvalno prestala da dišem, nisam odvajala oči od špijunke a mama je stajala pored mene zbunjena.
No vremenom oni su počeli da sumnjaju da sam tamo,neki su čak i komentarisali da nisam...a onda je neko izvadio ključ od svog stana rekavši da će otključati moj.
Negde u dubini duše sam se osećala mirno jer sam znala da to nije moguće no ipak sam iz nekog razloga stavila palac preko ključaonice, kao da će to nešto značiti :lol:
I taman kad su počeli da odustaju, da se pakuju da idu..a ovo je posebno nerealno , nekako se palac od jednog momka koji je tada isprobavao kjljuč našao u stanu..ali stan nije bio otključan....i to je bio samo taj momenat kada je njegov palac prešao preko mog i ja sam instinktivno znala da je sve gotovo...
Sve mi se srušilo jer sam shvatila da sam napravila kardinalnu grešku...nisam se plašila toliko da će ući ali sam shvatila da nikada neće otići jer sada znaju da sam tu.
Nikada neće otići i to mi je bilo previše...tu sam se i probudila..kapiram da mozak nije mogao da podnese više osećaja panike :lol:

Poslednja izmena:
Mislim da je san povezan sa onim što si napisala na astro temi oko uporednih horoskopa tebe i tvog partnera...opisuje tvoj strah vezan za to. Mislim da si to pisala na Astro Cafe nedavno pošto jedino tu astro temu pratim. A možda ti ljudi čak predstavljaju i planete horoskopa ( kojih se plašiš )...

Hmm, pa ne znam...
Inače ja često sanjam noćne more i primetila sam da se maskirani ljudi ili makar na neki način zamaskirani često pojavljuju. Takođe je vrlo čest i taj osećaj praćenja, posmatranja i bezizlaznosti.
Takvi snovi mi i izazivaju najveću paniku.
Verujem da nije vezano za Đ-a ovaj put.. ( a ti naravno nisi video to što sam ovde napisala za sinastrije..znam da nisi torokuša i da mu ne bi rekao) jer sam imala slične snove i ranije, još dok on nije bio u mom životu...

A možda prosto gledam previše krimi emisija:D

Po nekom šablonu maskirani ljudi bi mogli biti tvoja anima ( mada sam čitao da se ona javlja obično u jednini ). A mogli bi biti i tvoji strahovi koji su stalni. To što imaš stalno noćne more ne znam kako da tumačim. Po Ivanu Nastoviću noćna mora je telegram koji nas hitno upozori da nešto nije u redu...

Da li neko zna sta znaci kad sanjas nekog nepoznatog muskarca.NIkad ga u zivotu nisam videla...A desava mi se da ga sanjam s'vremena na vreme,i uvek se upoznajemo,ali stalno na nekom drugom mestu...Malo me zbunjuje san...Drugarica mi je rekla,da mi je taj muskarac sudjen...A da ima nesto u snovima,ima sigurno... :confused:

Da li neko zna sta znaci kad sanjas nekog nepoznatog muskarca.NIkad ga u zivotu nisam videla...A desava mi se da ga sanjam s'vremena na vreme,i uvek se upoznajemo,ali stalno na nekom drugom mestu...Malo me zbunjuje san...Drugarica mi je rekla,da mi je taj muskarac sudjen...A da ima nesto u snovima,ima sigurno... :confused:
Moras krenuti upoznavati sebe.Muskarac nije tvoj buduci,vec deo tvoje licnosti,onaj muski deo,koji se u psihologiji zove animus,a od svesnog dela jos uvek nije prepoznat.

Hm...dobro vece...pozdrav svima :) Sanjala sam da mi neko popravlja zub i kada je on zavrsio sa tom popravkom ja sam shvatila da mi je zub u jos gorem stanju nego sto je bio...sta bi to moglo da znaci :D hvala unapred :kiss:

Mnogo oslanjanja i vere u druge a neoslanjanje i nesigurnost u sebe i svoje potencijale,vezano za sve stvari koje se ticu iskljucivo tebe.

ja mislim da je tvoja drugarica upravu
i da ćeš ti tu osobu upoznati
kad dodje vreme

Super osećaj noćas.
Već par dana se borim s nekom kvazi gripicom..a u takvim stanjima često sanjam razne lude stvari..
Uglavnom noćas mi ej bila baš kriza, računam da je bolest dostigla vrhunac, grlo me je bolelo toliko da nisam mogla da dišem a kamoli da gutam pljuvačku, sinusi su me rasturali, tresla me groznica..uglavnom mislila sam da ću da mrem bre.
Ali u jednom trenutku sam uspela da zaspem ( a bilo je jako kratko, možda 15ak minuta) i sanjala sam da sedim u sobi i govorim ljudima kako sam užasno boelsna ali kako će mi neko doneti lek i ja ću ozdraviti. I tada mi je neko zaista i doturio lek, u nekoj svetlo žućkasto-smeđoj kutijici koji sam ja popila i počela da se smejem i rekla, to je to, bolest je dostigla vrhunac, sada je sasečena i od sada pa nadalje ja ozdravljam.
Uglavnom minut nakon toga sam se probudila i osećala sam se sto puta bolje..nije više bilo glavobolje, skoro pa sam normalno gutala...nije mi više bilo hladno niti su me boleli mišići.

Uglavnom sjajno mi je to što sam osećala kao da je bolest tu noć zaista dostigla vrhunac i kao da mi je telo kroz san zapravo dalo znak da se bolest povlači...danas mi je mnogo bolje, računam da ću prekosutra već biti ko nova :lol:

Kako je lepo procitati poruku devojke sa osnazenim entuzijazmom :klap:

thumb

Back