wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ja sanjala da su na mom radnom mestu svi muskici homoseksualci i onda sam ih uparivala u snu. Har har har
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sanjala neku minijaturnu tortu..i nekakav zlatani prsten ,kao stavila ga u dzep...

Moj suprug je danas popodne sanjao kako se vozimo kolima koja odjednom skreću s puta i mi padamo u reku, ja ga pitam šta sad da radimo a on mi odgovara da uzmem vazduh i krenem za njim. Prvo on izranja pa onda ja, izlazimo iz vode, voda je mutna, žuta.
Mozda si preopterecena nekim obavezama, nesto te gusi, a ne mozes da pobegnes iz te situacije.
Nocas su nocne more isle jedna za drugom. Prvo sam sanjala kako vristim, zatim kako mi se svidela jedna osoba a on se spetljao sa mojom najboljom drugaricom, uzas!
Onda neko psihijatrijsko odeljenje, pa neko ubistvo, pa Hurem iz Sulejmana kako bezi. Onda Hurem u nekom hotelu a tamo pacovi i zmije. Spavala sam 11 sati, probudila sam se iscrpljena.
mnogo turskih serija nije dobro po mentalno zdravlje...izgleda da ti je i san kao po scenariju neke turske/spanske sapunice.....smanji malo sestro 
mnogo turskih serija nije dobro po mentalno zdravlje...izgleda da ti je i san kao po scenariju neke turske/spanske sapunice.....smanji malo sestro
![]()

zavidim ti.....

U nekoj sam zgradi ( instituciji? ) i neko pritisne nešto tako da će doći do eksplozije. Svi brzo izletimo napolje, a pošto je zgrada okružena okeanom uskočimo u vodu. Eksplozija se desi i napravi ogromne talase. Ja zaronim duboko da me talasi ne bi smrskali...
danas sam čitao da je u Vinči izbegnut nuklearni incident...to me je asociralo na ovaj san mada ne mora da znači da je to pravo značenje...