Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juče šetam Adom s drugaricom i ona mi prokomentariše da kad se slikamo nas dvoje ona obično ispadne lepo ( lepše nego inače ). Jutros pred buđenje ( što bi značilo da je san bitan ) čujem glas druge drugarice koja mi kaže kako lepo izgledam pored izvesne X ( na koju sam u stvarnosti slab ). I kako sad čovek ovo da tumači...

Moj suprug je danas popodne sanjao kako se vozimo kolima koja odjednom skreću s puta i mi padamo u reku, ja ga pitam šta sad da radimo a on mi odgovara da uzmem vazduh i krenem za njim. Prvo on izranja pa onda ja, izlazimo iz vode, voda je mutna, žuta.

i ja sam slicne snove kada je bracni partner u pitanju.
jedan sa kolima i vozom, jedan sa autobusom i vodom, ali je tu jos bilo i moje dete.
jao gde mi je adeptus setila sam se detalja koji povezuje ova dva sna....:(
tek sad....kako mi je to promaklo....

Moj suprug je danas popodne sanjao kako se vozimo kolima koja odjednom skreću s puta i mi padamo u reku, ja ga pitam šta sad da radimo a on mi odgovara da uzmem vazduh i krenem za njim. Prvo on izranja pa onda ja, izlazimo iz vode, voda je mutna, žuta.

mislim da je super znak što šte ste izronili, voda, mutna voda uvijek označava nevolju i probleme, po sanovniku i mišljenju moje bake, a kada izroniš to je dobro

uglavnom su moji snovi poslednjih par meseci izgledali ovako - trazim izlaz iz neke kuce, hotela, bolnice, zgrade. Idem iz sobe u sobu, otaram milion vrata, ali ne mogu da nadjem izlaz ili vec sta trazim. Uglavnom je razocarenje posle svake prostorije jer to nije to....prostorije su krcate odecom, koja stojina krevetima ispada iz ormana...ponekad ccak sanjam pijace prepune garderobe...nabacane jedna preko druge na gomilama.
Sinoc sanjam, kako sam u svojoj kuci i ne smem da izadjem napolje. nesto je napolju jako strasno i ja ne smsm sa svojom decom da izadje,i kao da smo osudjeni na takav zivot. dakle kao da sam u prethodnim snovima trazila izlaz, a sada mi je izlaz tu ali ja ne smem da izadjem.
?

Mozda si preopterecena nekim obavezama, nesto te gusi, a ne mozes da pobegnes iz te situacije.

Nocas su nocne more isle jedna za drugom. Prvo sam sanjala kako vristim, zatim kako mi se svidela jedna osoba a on se spetljao sa mojom najboljom drugaricom, uzas!
Onda neko psihijatrijsko odeljenje, pa neko ubistvo, pa Hurem iz Sulejmana kako bezi. Onda Hurem u nekom hotelu a tamo pacovi i zmije. Spavala sam 11 sati, probudila sam se iscrpljena.

Sanjao sam neko malo kuče, maltene štene, živi u nekom kavezu i hrane ga nekim kašama da bi moglo da doji zeca.. Tokom celog sna to kuče uopšte nije budno, ili spava ili je mrtvo, i sad ja moram da ga spasim, nabavljam s drugom neke minerale ili tako nešto koje moram da rastvorim u vodi i da mu dam da pije, ali ti kamenčići stižu tek na kraju sna, tokom celog sna se šetam u nekoj prodavnici igračaka gde je sve skroz crno, zamračeno, i dvoje prodavaca mi stalno nude razne igračke a ja ih odbijam.. I na kraju mi donose te minerale u kesici, tj te lekove, i mom drugu pošto ih poznaje umesto 3600 naplate 300 dinara..
Ništa mi nije jasno..

Mozda si preopterecena nekim obavezama, nesto te gusi, a ne mozes da pobegnes iz te situacije.

Nocas su nocne more isle jedna za drugom. Prvo sam sanjala kako vristim, zatim kako mi se svidela jedna osoba a on se spetljao sa mojom najboljom drugaricom, uzas!
Onda neko psihijatrijsko odeljenje, pa neko ubistvo, pa Hurem iz Sulejmana kako bezi. Onda Hurem u nekom hotelu a tamo pacovi i zmije. Spavala sam 11 sati, probudila sam se iscrpljena.
:lol: mnogo turskih serija nije dobro po mentalno zdravlje...izgleda da ti je i san kao po scenariju neke turske/spanske sapunice.....smanji malo sestro :lol:

Sanjao sam da sam Ratko Mladić ( inače o njemu mislim sve najgore ) i da me drže u pritvoru. Onda me jedan drugar iz srednje posavetuje kako da pobegnem da ne bi do kraja života čamio u zatvoru. Ja iskoristim priliku i klisnem, jurim po nekoj šumi s potokom, osvrnem se a iza mene ljudi koji me jure. Definitivno jedan od najuvrnutijih snova u poslednje vreme...

:lol:
Ja sam opet sanjala neka klanja i gluposti a sanjala sam čak i da pričam s đavolom :lol:
Odradila sam tako obojicu pošto sam pre godinu ,dve sanjala da sam u crkvi i da pričam s bogom a evo sada je i sam đavo pričao sa mnom a onda je i skočio pred mene i to je zapravo bila prilično kul scena, ne verujem ni da bi onaj šmrkljavi Džejms Kamerun to bolje odradio. Dok je skakao bio je u vatri i kako se približavao prema zemlji vatra se gasila a on je postajao užarena, sagorela hrpa mesa bez kože.
Ondak je nestao i skočio ponovo i ja sam bila istovremeno u iskušenju da se probudim a opet i željna da vidim opet taj efekat ali drugi put nije bilo tako impresivno.
Nije ni đavo baš toliki baja da izvede isti trik dva puta fenomenalno

Wild, san je odlican! :D Ee nije ni djavo toliki baja, istrosio je svoj trik prvi put.
Ja sam jednom sanjala kako setam svojom ulicom a cuje se pesma od Davida Lyncha..."Strange, what love does" a to je toliko uvrnuta pesma, i cela atmosfera sna je bila kao u nekom njegovom filmu. Ako je neko gledao Davida Lyncha skontace, bizarno potpuno. To mi je bio jedan od jacih.

Ljudi, zanima me vaše mišljenje. Jutros sam sanjao đavola, ali kako...rekao mi je da ako ga pogledam ( držao sam pogled na dole ) desiće mi se nešto jako loše, tipa umreću. I krenuo je nešto da mi priča šta treba da radim, al ne sećam se tačno. Zapravo više je ovo bio polusan. Any idea?

Nisam ima ''ono'' da ga pogledam. Verovatno je reč o nekom mom strahu, da sam podigao pogled nestao bi. Al strah je u tom momentu bio baš intenzivan. I poručiću mu da i tebe poseti...da vidimo kakva si na delu :D
Inače, u snu sam imao osećaj da on hoće da mu ja budem šegrt.

U nekoj sam zgradi ( instituciji? ) i neko pritisne nešto tako da će doći do eksplozije. Svi brzo izletimo napolje, a pošto je zgrada okružena okeanom uskočimo u vodu. Eksplozija se desi i napravi ogromne talase. Ja zaronim duboko da me talasi ne bi smrskali...

danas sam čitao da je u Vinči izbegnut nuklearni incident...to me je asociralo na ovaj san mada ne mora da znači da je to pravo značenje...

Sinoc sanjam devojku iz komsiluka i danas je sretnem sa njenom komsinicom, idu u kupovinu, stanem i povezem ih.Kad sam se vracao, svratim do prodavnice da kupim kafu i one se stvorise ispred.Kazu zakasnili na bus par minuta.Povezem ih nazad.U snu se smesila, danas bila namrstena, verovatno dobila mečku.

Uh ja sam imala divan san ( pomalo turobna atmosfera ali vrlo zanimljiv) i to iz više delova ( budila sam se i nastavljala sanjati novi segment koji je nekako bio u vezi sa prethonim).

Onaj meni najdraži se odvijao u jednoj Second Hand radnji...
Ušla sam tamo s jednom forumašicom odavde, meni dragom ali nismo se upoznale...
Dok je ona razgledala nešto ja sam se našla u jednom ćošku, ispod rafa sa odećom i pronašla sam jedan prelepi sat, okrugli koji je umesto brojeva i časova imao astrološke znake. Međutim mislim da nisu bili poređani redom tipa prva kuća ovan itd jer...
Zanimljivo je kod tog sata bilo da su znaci povremeno sijali neonski plavo a potom bi se nakon dužeg vremena celo kolo aktiviralo i ceo sat bi postajao intenzivno plav.
No zanimljivo je da sam ja uočila da pojedinačno svetle samo dva znaka i to , sigurno jarac ( baš sam upečatljivo upamtila simbol jarca) koji se na tom satu nalazio otprilike na mestu broja 2 što je zanimljivo jer je meni jarac uklješten u 2 polju.
Drugom simbola se ne sećam ali je otprilike bio na 7 ili 8 mestu, mislim čak 8 što bi onda bio možda blizanac ili rak,(ako je sat bio moja karta) pre rak jer mislim da bih zapamtila blizanca..
Uglavnom taj sat nije bio na prodaju ali ja sam bila fascinirana i verovatno sam ispustila neki krik oduševljenja jer me je prodavačica pogledala i onda sam joj ja objasnila da sam našla sat i trtljala sam ko suluda o njemu ( a prodavačica je inače bila megaljubazna prema meni otkako sam ušla) i ona se nasmejala tada i rekla kako nikad nije videla nekoga ko se tako iskreno i detinje raduje stvarima i kako sam joj simpatična.
Utom sam videla stepenice na drugi sprat, mračne..i pitala sam je da li i gore ima robe, da li je i gore radnja a ona je rekla , ne u potpunosti ali pošto si toliko simpatična idi slobodno istražuj.
Ja sam pitala jel smem i sat da ponesem i rekla je da smem..
Penjala sam se polako , bio je mrak i sat mi je osvetljavao put tako da sam se dugo zadržavala na stepenicama čekajući da sat zasvetli dovoljno jako...
A onda mi je pala na pamet neka priča koja je kružila, kako u kineskim radnjama otimaju ljude, drže ih u podrumu i ša ja znam pa sam se malo prepala i nisam bila sigurna dal da idem više...
Gore nije bilo odeće uopšte, bilo je dosta prašnjavo , videla sam nekog deda mraza igračku ali mislim od kartona da je bio i tako neke sitnice...nisam se popela do kraja stepenica, nisam smela...samo sam osvetljavala sa stepki....i odlučila sam da neću da rizikujem da me otmu i strčala sam se dole odlučna da zamolim prodavačicu da mi proda sat.
Al tu sam se probudila negde.

Back