Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hmm... imala sam zanimljiv san... opet moj kraj u kome sam odrasla, samo ulicu dalje od moje kuće..
idem putem i sa leve strane primetim u dvorištu jedne kuće mog bivšeg kako sa svojom drugaricom (koja mi nikad nije ulivala poverenje)
igra stoni tenis ili tako nešto. pored njih mali pas sedi na nekoj stolici ili tako nešto..
ne mogu da se suzdržim a da ne pridjem, da razmenim koju reč sa bivšim, pa koristim prisustvo psa i pitam 'smem li da ga pomazim?'
na šta ovaj zatvara vrata kapije predamnom uz reči 'pa ne..' :(
i ja onako tužna pogledam ga još jednom i okrenem se, nastavim svojim putem tamo gde sam pošla.
ima neko ideju šta sve ovo znači u snu? sanjala sam čini mi se još vezano za tog bivšeg, samo ne mogu da se setim šta tačno :think:

pa ocigledno da ti jos uvek znaci...zelis da mu pridjes ali on ti to ne dopusta...pas je neka vernost ja mislim...a na tu drugaricu si predpostavljam ljubomorna jer su oni sad zajedno tu i ti zelis da budes na njenom mestu...lupam ali tako mi deluje :D

Saint, mislim da ima nekih neraščišćenih računa sa tim dečkom, makar i podsvestan osećaj odbačenosti..
A možda je i neka lična projekcija u pitanju, pa se taj dečko tako u snu ispoljio kao pokretačka snaga odbacivanja..
Vidi se podsvesni osećaj da neki cilj nije postignut.

Inače, prekjuče sam sanjala divnu mesečinu..a onda sam na nebu videla još jedan i još jedan mesec.. bili su divni..
U sredini jednog je bljesnula svetlost i znala sam da se u toj tački rađa sunce..
Pejzaž je bio neopisiv.

definitivno imam neke neraščišćene stvari sa tim dečkom.
opet sam ga sanjala noćas, eto 2.noć zaredom :eek:
prvo ne znam tačno šta sam sanjala ali nije on bio tu u snu
nego se tek pred kraj pojavio i ja i on ležimo u krevetu i on me grli, ljubi,
nešto pričamo kao ranije, ali ne čuje se šta, tu je onaj osećaj sigurnosti pored njega..
ne znam. bio je lep i prijatan san, više kao sećanje, samo ne bih da njega sanjam više. :(

ja u poslednje vreme sanjam seriju snova koje ne uspevam da protumacim.
Sad sanjao da sam otisao u banku u kojoj je radila moja majka, svi su prema meni ljubazni ali su zauzeti poslom. Ja odlazim do saltera da ponistim karticu i racun, i tamo srecem kumu koja radi za kompom...

Auu Saint... A jesi li i sada u kontaktu sa tim dečkom u rl?
Ako nisi, imaš li mogućnosti da ga kontaktiraš?

Ako imaš mogućnosti..možda ne bi bilo loše da ga sretneš i in vivo... možda ti se pojasne neke stvari...
Tako je mene kroz san dugo vremena pratila jedna bivša drugarica (za koju, paradoksalno, uopšte nisam bila vezana... naprotiv, ja sam prekinula kontakt sa njom zbog njenih osobina ličnosti :lol: .. ).. no kod mene su se neke moje projekcije i još štošta manifestovale kroz nju..tek kad sam to rešila, ona je prestala da mi dolazi u san.

pa nisam više u kontaktu sa njim na bilo koji način.
ja sam ta koja je prekinula svaki kontakt i ne želim da ga više ikada sretnem.
zato mi i smeta što ga sanjam toliko. :neutral:
nije prvi put da smo prekinuli i da se ne vidimo/čujemo duže vreme,
ali nikad mi se nije dešavalo ovako da ga sanjam nekoliko noći zaredom :think:

Mislim da tu ipak ima neraščišćenih stvari :(..
No ti znaš prirodu vašeg odnosa, jedino ti možeš pretpostaviti šta bi to moglo biti..da ti ne kopamo sad po intimi..
Ali videćemo hoće li se san ponavljati i dalje.

ajoj ljudi sta sam ja sanjala...:D ne znam ni kako da vam opisem :) u svakom slucaju sam krenula negde sa porodicom i tu smo se zadeili kao u nekom parku gde je bila neka navodno izlozba kamenih statusa i nekih rezbarija u kamenu...i mi smo stali i tu je bila neka kamena piramida ne znam jos nesto i uostalom...bili su horoskopski znaci...i sad mi gledamo ono ide bik poovaj onaj i negde na pola lanca stoji kao izrezbarena neka "crvena krava" tako se u snu zvalo...ona naravno nije horoskopski znak..i ja tu stala cudim se a meni oni kao objasnjavaju da taj znak ima veze sa nekim herojem ili cime vec...:O

animus je muski aspekt zenske licnosti ( to verovatno znas ) - on obicno salje neku bitnu poruku vezanu za sazrevanje licnosti, ispravljanje nedostataka i slicno. Ne znam sta bi u tom slucaju konkretno mogao da predstavlja. Pogledacu sad opet sta si pre pisala. U svakom slucaju nastavi da nam opisujes svoje snove pa cemo valjda doci do nekog zakljucka. :)

Back