Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče.:)
Može li mi neko objasniti fenomen kad sanjaš neku osobu koju dugo nisi video i sutradan je vidiš?
Desilo mi se to već desetak puta.

ista fora kao kad kreneš nekoga da pozoveš mobilnim, a u tom momentu ti zvoni telefon - poziv od osobe koju si hteo da pozoveš,
naravno, pre toga se niste dogovorili da se čujete ili bilo šta.
telepatija ;)

cist primer prekognistickog sna...

ista fora kao kad kreneš nekoga da pozoveš mobilnim, a u tom momentu ti zvoni telefon - poziv od osobe koju si hteo da pozoveš,
naravno, pre toga se niste dogovorili da se čujete ili bilo šta.
telepatija ;)

Hm :think: Prekognistički san?Šta tačno znači?:)
I kakva je korist od toga što mi se desilo da sanjam osobu za koju ni slutio nisam da ću je sresti na javi i to se zaista dogodi?Znači li to da imam neki talenat?:mrgreen:

ok...sanjala sam ga opet :roll:
al' sam bar shvatila zašto ga sanjam tako kako ga sanjam, na osnovu ovog sna.
ispada da je to što sanjam više vezano za to šta mislim o sebi najviše, dogadjajima od skoro,
pa sve nekako tako kroz san reflektujem. :confused:

kad se rešim te neke doze nesigurnosti, valjda ću i da prestanem da ga sanjam.

e da, kao i uvek pre nego da sanjam dotičnog, sanjala sam neku kao proslavu,
svi obučeni lepo, sve bilo u boji, svi doterani maksimalno, samo ja i moja sestra
od tetke nekako više u opuštenoj varijanti obučene. dosta dece okolo, neka velika
zgrada gde ja treba da nadjem zubara koji radi a pošto je kao to neki praznik i ta
žurka počinje ubrzo, nekako i uspem da nadjem nekog čoveka (i face mu se sećam)
a svo vreme držim dva zuba koja sam uspela da slomim - u ustima (to se ja setila u snu
da tako treba, tako sam učila iz prve pomoći :lol:)
i na kraju ja čekam u čekaonici, deca se nešto jure okolo, a ja čekam zubara da me prozove..

tu se izdešava nemam pojma šta i odjednom mi stiže sms od bivšeg kako želi da se pomirimo.
ja mu odgovorim na poruku i kažem da od toga nema ništa, da ide da brine o svojim obavezama,
a on će meni nešto totalno uvredljivo, gde sam ukapirala da ustvari ja izgleda mislim tako o sebi
ili mislim da on tako misli o meni. koja konfuzija.

Poslednja izmena:
Sanjam opet tu drugaricu iz srednje koja mi kaže otprilike: neko je mislio da si najbolji drug na svetu, ali ja znam ( pa onda ne znam šta, nešto me iskritikuje ). I u ovom snu je ugojena.

Prosle noci sanjam da sam u torbi nasla paklo Monusa, tamno plavi, taj sam trosila ranije... a kao dosla mi seka i ja vadim cigare i kazem joj da zapalimo po jednu. Inace, ne pusim vec 1,5 godinu a uopste ne ceznem za cigaretama.

Vec duze vreme sanjam bas svasta,i mnogo su cudni snovi,
al' dok ukljucim komp i pokusam da se setim sta sam sanjala,
sve mi nekako izvetri iz glave.

Al' sna od jutros se secam.
Ja spavam na koznoj fotelji ispred kompa mm-a u dnevnoj sobi
i budim se i vidim neku ribu kako sedi na kaucu i mm nas upoznaje
to mu je drugarica,Andrijana :roll:
i ja tu slozim neku facu,kao ko? nikad cula za nju...al' ok upoznamo se nas 2.
I vec sledeca scena,u nekoj kuci smo i vidim mm-a kako sedi na podu
i ta drugarica mu lepi stitnike na kolena(zasto nemam pojma,al' bili su oni stitnici kao za rolere,pa sa cicak trakom)
i ja ih gledam sa drugog kraja sobe,prilazim im,odgurnem je nimalo nezno uz komentar: sta ti ima to da radis,aj' udalji se :roll:
i grabim mu nogu i prilicno grubo i nadrndano (u stilu wtf bre,jel' ti mislis da ja nisam tu?????) mu stavljam stitnik.
I tu negde se budim.
:neutral:

Back