Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sad moj san :) sanjala sam kao da je neko takmicenje u pevanju i u jednoj od grupa treba da ucestvuje neki decko koji mi se vec duze vreme svidja...i on tu kao izlazi da peva medjutim sve se zakomplikuje i on uopste ne izadje na binu jer su izmenjeni clanovi te njegove grupe...i on tu kao sav uvredjen nece uopste da ucestvuje u tome i ja mu kao zapretim nekom recenicom kao "e ja sam zvala sluzbu nemam pojma koju :) ako ne budes pevao oduzece ti DECU" zamislite :) i on tu kao sav srecan zagrli mene i ode na binu :O ?

Ja sanjala da sam ugazila u povracku. :lol:

Bljak :mrgreen: .

Pre neki dan sam imala neobičan san..
Sanjala sam zgradu koja je navodno skroz nova, tek izgrađena i tu kao treba da se uselimo..
Međutim, kada sam prišla bliže, videla sam da je svuda oko nje voda.
A kada sam prišla još bliže, shvatila sam da je voda nekako i iznutra..! I kada sam otvorila vrata jednog stana, voda je počela da izbija i da me preplavljuje! A zidovi iznutra su onako bili oštećeni od vlage..

joj ovo je izgleda neki savršen period za 'čudne' snove :aha:

ja sanjala nekog mladog čoveka, po imenu Sava, kako smo jednom ja i moja najdrugarica izašle sa njim u grad.
i kako je on ustvari neki njen rodjak i u snu čujemo posle nekih par dana od tog izlaska u grad, kako je umro :(
tu se mi rastužimo strašno pa i sneg krene da pada, onda neke nebuloze, neki krokodili, škorpije me grizu za ruke,
napadaju me svakojaka čudovišta dok smo išle prema kući gde sam odrasla.
šta li je poenta sna, veze nemam, ali mi mama malopre reče da je moja najdrugarica stvarno imala ujaka Savu (za kog prvi put u životu čujem)
a koji je umro pre otprilike godinu dana. ja ovako: :eek:

mozda postoji neka veza iz proslog zivota izmedju tebe i tog Save. A to sto si opisivala sta te napada mi je za nimljivo jer me podseca na filmove koji su se davali ovih dana, a imaju veze sa Biblijom.

nisam razmišljala o tome, moguće :think:
više ga nisam sanjala. ili se bar ne sećam.
nisam vernik, opterećena Biblijom i tako tim stvarima,
filmove tog žanra (i uopšte bilo koji film) ko zna od kad nisam gledala,
pa ne znam uopšte odakle mi to sa krokodilima i škorpijama :)

sad znam što sam sanjala krokodilčiće

Ne verujem..

images

Poslednja izmena:
evo jedan san, tj. recenica koja me budi ( vec sam ranije govorio o znacaju tog tipa sna ):
Sedim u svojoj sobi, prozor je otvoren i neki promukli glas ( mozda kroz prozor ) mi kaze: - Bole, j***m vam ma**r.

Izvinjavam se na psovci, postavljam ovde jer je vrlo neobicno. Ovo "bole" je moj nadima iz srednje. Prvo, nije mi jasno sta psovka predstavlja, ko psuje i da li je u jednini ili mnozini. Vrlo misteriozan san...posto je nakon toga sledilo budjenje pridajem mu znacaj...

hm...jeste li kad sanjali nesto nprm neki predmet koji nikad u zivotu niste videli ni takvu boju ni takav oblik nesto totalno nebitno za vas i onda posle mesec dana vidite taj isti predmet?ovo za predmet je primer samo :)

Dešavalo se, u raznim varijacijama :).
Ništa čudno, kad spavamo u kontaktu smo sa koječim..pa nekad opipamo delimično i predstojeće tokove :D.

Nema na čemu :).
Ja pre neki dan sanjah jeziv san, kako vozim auto, i kočim, kočim...a ono ništa, ne rade kočnice.
Tek pod ručnom sam uspela da prikočim :eek: .

To sam sanjao mnogo puta... :lol: Ja,kao,i ne pritiskam gas,a ono leti,ili okrecem volan,a auto ide u suprotnu stranu,i slichno(Pa ponekad odletim sa mosta,i u toku letenja se probudim :lol:)...Mada sad kad razmislim odavno nisam to sanjao... :mrgreen:

Sinoc sam sanjao chudan san... :lol: Zaista chudan,jer sam na trenutke znao da sanjam,pa onda zaboravim,pa se setim,tako nekoliko puta.U snu sam se nalazio u nekoj mojoj kuci u Beogradu na Terazijama(koje u ovom svetu ne izgledaju ni slichno),koja ne postoji,i,koja je u polu-raspadu:mrgreen:,i neshto mi je nizak pritisak i sve mi se crni pred ochima,i tako...(Mada to sa pritiskom je verovatno zato shto mi je sinoc bio vrlo nizak...)

To sam sanjao mnogo puta... :lol: Ja,kao,i ne pritiskam gas,a ono leti,ili okrecem volan,a auto ide u suprotnu stranu,i slichno(Pa ponekad odletim sa mosta,i u toku letenja se probudim :lol:)...Mada sad kad razmislim odavno nisam to sanjao... :mrgreen:

Sinoc sam sanjao chudan san... :lol: Zaista chudan,jer sam na trenutke znao da sanjam,pa onda zaboravim,pa se setim,tako nekoliko puta.U snu sam se nalazio u nekoj mojoj kuci u Beogradu na Terazijama(koje u ovom svetu ne izgledaju ni slichno),koja ne postoji,i,koja je u polu-raspadu:mrgreen:,i neshto mi je nizak pritisak i sve mi se crni pred ochima,i tako...(Mada to sa pritiskom je verovatno zato shto mi je sinoc bio vrlo nizak...)

E onda znaš kako mi je iblo :lol: .
Što se tiče tvog sna, ko zna šta je to.. možda neko sećanje iz prethodnog života, ako ti je kuća izgledala nekako autentično..

Ma nije mi izgledala autentichno....Mislim da nebitan san,samo m ije bilo zanimljivo shto sam na trenutke znao da sanjam,a na trenutke ne,i shto apsolutno nikog niej bilo u snu sem mene,chak ni statista... :lol:

ja sam tako stalno sanjala da vozim auto jos manja kad sam bila i nikad nisam znala koja je papucica za gas koja za kocnicu i kao nikad nisam mogla da ukocim :) i tako nekoliko puta i onda pitam tatu koja je za sta :) i sad vozim ko sumaher u snovima :)

Da li neko moze da mi kaze , da mi protumaci sledeci san... Moj deda je umro pre svega 10-ak dana

Umro je 9. juna 2011. a ja sam vece pre toga sanjao dedu, kako lezi na krevetu i gleda me i kao da pokusava nesto da mi kaze, ali ne moze.... Zatim pred sedam dana od njegove smrti sam ga sanjao u jednom trenutku kako je bolestan i bespomocan, a u drugom trenutku kako je zdrav, i kako seta po dvoristu sa mnom i kako se smeje, a evo sinoc sam sanjao kako je dedi bila sahrana, kako sam ja plakao , sto je tako bilo i na sahrani i kako njega sahranjuju, a na krstu prelepljena ogromna slika iz dedine mladosti... A on sa slike direktno gleda mene i nesto pokusava da mi kaze... (ostatka sna se ne secam)

Back