Truman
Elita
- Poruka
- 23.959
ofo-ono ako te ne mrzi pronalazirija i moj sanm please. Imam neku svoju teoriju vezanu za njega, ali nimalo afirmativno po mene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OHOHOHOHO!!!ofo-ono:Ocekuje te neki veliki dobitak a moguce je da to bude neko nasledstvo-posle takvog sna mozes samo da uzivas![]()
putzaraj:uh pa dokle cu da sazrevam ... treba i da se zivi
Truman:Kleopatra evo mog vidjenja tvog sna, naravno potpuno laickog: te zvezde si ti i ti ljudi oko tebe, to jest svaki covek ima neku zvezdu. To sto na tebe pada zlatna prasina moze samo da ti godi, kao da ti podsvest kaze da si izuzetna.
No evo mog nocasnjeg sna: Sanjam ja kako idem na fax i zapalim cigaretu, u pitanju su crne, tanke fine cigarete. Na Zelenom vencu sam i dok dovrsavam prvu nailaze neke moje dve babe ( ne rodjenje ) i gledaju me kako pusim u smislu - ccc i sa osmejkom. Inace ja ne pusim u stvarnom zivotu. Bacam opusak na ulicu i ulazim u bas. Imam utisak da me neka zena gleda kako bacam opusak i zgrazava se.
da vas vidim analiticari!![]()
Truman:Evo jos jednog sna od nocas: Sanjam ja kako mi neki astrolog kaze kaze kako cu imati sina i tri cerke???
Znaci ono sa cigaretama pa ovo![]()
dovoljno je samo da spomenem mariju leonar i mnoge stvari ce ti postati jasnije...Psihologue:15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
cleopathra:ova tema postaje ispovedaonica..........
ja sam sanjala celu noc kako me juri po sobi bivsi decko za zmijom u ruci koja je izbacivala onaj njen otrovni jezik koji je sistao sve vreme........ja sam uzimala staklene flase sa police jednu po jednu i tukla ga sa njim a one su pucale, staklo je letelo na sve strane...na kraju je zmija krenula da prska otrov i ja sam uspela da okrenem ledja a otrov je padao po meni, dok sam ja gledala kroz prozor............
mora da ce mi se desiti nesto lepo........HAHAHAHAHA!!!!![]()
francuska prorocica iz 18-og veka...Truman:Feces a ko je Marija Leonar?