Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
;pa ja bi ali nece uvek da mi dodje u san ono sto ja hocu...:)
uf da znas da uzivam u zadnje vreme u budalastinama koje sam jedno vreme potisnula u sebi,a sada sada sam ko malo-veliko dete :)
pozz

ja sam sanjala da mi je drugarica pokazala nokat njen i da me je pitala da li je dobar,tj.da li je dobro oblikovan i ja joj rekla da jeste a ona pored toga uzela turpiju da ga sredjuje...uzas znam da nokte ne valja sanjati...

Truman:
Kleopatra evo mog vidjenja tvog sna, naravno potpuno laickog: te zvezde si ti i ti ljudi oko tebe, to jest svaki covek ima neku zvezdu. To sto na tebe pada zlatna prasina moze samo da ti godi, kao da ti podsvest kaze da si izuzetna.

No evo mog nocasnjeg sna: Sanjam ja kako idem na fax i zapalim cigaretu, u pitanju su crne, tanke fine cigarete. Na Zelenom vencu sam i dok dovrsavam prvu nailaze neke moje dve babe ( ne rodjenje ) i gledaju me kako pusim u smislu - ccc i sa osmejkom. Inace ja ne pusim u stvarnom zivotu. Bacam opusak na ulicu i ulazim u bas. Imam utisak da me neka zena gleda kako bacam opusak i zgrazava se.
da vas vidim analiticari! :)

Ne mogu nista da ti kazem sem da je to sto si usao u bus dobar znak-ako se ne varam chesto sanjas da se vozis busom,mozda je to znak da kupish sebi markicu ako vec nisi hehehe :arrow:

Truman:
Evo jos jednog sna od nocas: Sanjam ja kako mi neki astrolog kaze kaze kako cu imati sina i tri cerke???

Znaci ono sa cigaretama pa ovo :)

Ti bre stvarno svasta sanjas ko da spavas po ceo dan hehe-nista mi ne kazuje tvoj san ali imam jednu poruku za tebe-sredi malo svoj zivot i ne sekiraj se mnogo-vreme je da zivnes malo i da das sve od sebe-bolje zagrej stolicu i chisti ispite-pozdrav :!:

jooooj uzas,jutros sam se probudila tako uplasena i izmucena...
sanjala sam prvo kako sam otisla kod nekog frizera koji je trebao da mi osisa ispucale krejeve kose koji su bili otprilike duzine 5 cm a ti krajevi su bili dosta svetliji od ostatka kose. i na kraju mi je osisao da kazem 4cm tog svetlijeg dela i rekao kako nije mogao sve jer se tu skupljaju vaske. jao uzas i tu sam se ja zgrozila u snu i gadila mi se sopstvena kosa i uzela gumicu da je zavezem i jedva sam uspala jer mi se jako jako gadila...jao uzas
dalje sam sanjala istu nic tj.nocas plakala i plakala i plakala do iznemoglosti,jednostavno placem jer mi se nesto desilo i povredilo me...e i na kraju sam sanjala da sam na nekoj u takmici na tribinama i tu srecem biveseg decka koji mi ni cao ne kaze nego jao kako si se toliko ugojila kako si to sebi dozvolila i tu ja nisam htela da se svadjam sa njim i rekla sam mu da idem i otisla sam. inace smo u dobrim odnosima sada na javi :)
jao jos ne mogu da se oporavim od snova koliko su bili napeti,i dalje sam sva uplasena

ova tema postaje ispovedaonica..........
ja sam sanjala celu noc kako me juri po sobi bivsi decko za zmijom u ruci koja je izbacivala onaj njen otrovni jezik koji je sistao sve vreme........ja sam uzimala staklene flase sa police jednu po jednu i tukla ga sa njim a one su pucale, staklo je letelo na sve strane...na kraju je zmija krenula da prska otrov i ja sam uspela da okrenem ledja a otrov je padao po meni, dok sam ja gledala kroz prozor............
mora da ce mi se desiti nesto lepo........HAHAHAHAHA!!!!
:roll:

Mogu samo da podvrdim da ima veze sni koji sanjamo sa nesim zivotom,puno sna koje saljamo ima veze sa nasim proslim zivotom.ali zelim da napisem samo ovo da samj pre mozda 6/7 dana odprilike sanjala BELU SRNU ustala ujutru i razmisljala celi dan i trazila u internetu sta to znaci procitala da to znaci gubitak voljene osobe i san se ostvari rastala se deckom sa kojim sam bila skoro 4 godine....

opet nocas dva cudna sna i u oba se desava smrt:

u prvom, koga se slabo secam, nalazim se sa drugim ljudima u nekom zatvorenom svetu i ko pokusa da izadje pogine, valjda nesto kao matrix ali se zaista slabo secam.
Drugog se secam bolje- neki polucovek-polulav juri i krvozedno ubija sve ljude. Ne pomaze ni oruzje. Onda mu se suprotstavi jedan lik koga znam iz zivota i koji vazi za izuzetnog spretnog i snaznog ali ovaj posle odredjenog vremena i njega ubije.

ofo-ono bi bio od pomoci, mada slabo dolazi ovde...

Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
dovoljno je samo da spomenem mariju leonar i mnoge stvari ce ti postati jasnije...

Evo Psiho ce se opet sokirati, al' ja cu da ispripovedam jedan san koji mi se desio pre par noci, detalji su zaboravljeni, ali evo sustine: sanjam ja kako sam u nekom stanu i kako uradim ili pomislim nesto, ne secam se sta, i vratim se u period od pre par godina u mojoj dnevnoj sobi. Shvatim kako je to bilo pre vise godina jer vidim stari TV i jos neke stvari, i to mi je u snu bas kristalno jasno i detaljno, kao da je java. I san se zavrsi...

cleopathra:
ova tema postaje ispovedaonica..........
ja sam sanjala celu noc kako me juri po sobi bivsi decko za zmijom u ruci koja je izbacivala onaj njen otrovni jezik koji je sistao sve vreme........ja sam uzimala staklene flase sa police jednu po jednu i tukla ga sa njim a one su pucale, staklo je letelo na sve strane...na kraju je zmija krenula da prska otrov i ja sam uspela da okrenem ledja a otrov je padao po meni, dok sam ja gledala kroz prozor............
mora da ce mi se desiti nesto lepo........HAHAHAHAHA!!!!
:roll:

nemam sad vremena da komentarisem sve ali sve te slomljene flashe i srcha do kolena-opet bi ti reko da te ocekuje neki novcani dobitak-to sam ti reko i za tvoj predhodni san-pa kad bude a ti javi :razz:

Truman:
Feces a ko je Marija Leonar?
francuska prorocica iz 18-og veka...
inace ona je sastavila taj cuveni sanovnik sa kojim se mi danas sluzimo,koji je uredio zaharije orfelin u becu...
dakle ona je dala tacna tumacenja snova...

veliki veciti kalendar! knjiga se moze naci u prodaji i dan danas.

Back