Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam jednom sanjala san da sam na sudu i imam da vratim neke velike pare...
Nije nista bio cudan san nesto oko nekih papira i razgovaramo nesto i oni meni kazu kako sam zakasnila pola godine...itd
Ja se probudim i setim se da sam imala zakazano sudjenje nista veliko ali oko neke sitnice i da nisam taj dan sanjala zakasnila bih na to sudjenje,bas me san podsetio dobro da moram da idem...
Tek kada sam se probudila kao da mi je neko rekao da imam jos 2-3 dana, a potpuno sam za to bila zaboravila... :shock:

ofo-ono:
hahaha rasejan si trumane a i mnogo si bre zaljubljive prirode-kad vidish zensko sav se izgubish :shock: :shock: :shock:

Zanimljiv komentar mada ne sasvim tacan. Zaboravio sam da spomenem da sam verovatno po budjenju zaboravio razlog zbog kog sam u snu skinuo patike. Mozda sam malo rasejan, a sto se tice toga da se pogubim u zenskom drustvu to nije tacno...(mada ne kazem da mi se nikad nije desavalo ).
Nego, moze li se znati odakle si ucio to o snovima? Inace mi se dopadaju tvoji komentari.

p.s. e da, i zaboravio sam da vec jedno vreme planiram da kupima patike...

ofo-ono:
hehe pa chitaj malo izmedju redova-blizu si bila-treba paziti na svoje ponašanje,to te je san samo malo opomenuo u vezi toga-a posto kazes da si bila potresena nakon sna,san je bio samo jedan veliki znak uzvika!!! A to sto si bila malo potresena to je na neki nacin dobro i delovalo je prosveshcujuce na tebe jer te je taj strah naveo da pazis na svoje ponashanje-kapito? :razz:
je, al nije meni smetalo bit sa tim vragom, dapače sviđalo mi se. možda to znači da volim opasnost ili sam opasna :lol: :evil: u svakom slučaju bio je to jako upečatljiv san, a osoba koju je vrag predstavljao definitivno :oops: jeste vražićak...

ofo-ono:
Moj prvi san na tu temu,jos kad sam bio klinac je jedna bakica iz komsiluka.Evo je i dan danas zivi-dodushe izgleda kao da nosi kosmodisk naopako,sva je pogrbljena ali ziva je.A takvi snovi nemoj da vas plase,jer ... to su samo snovi i oni su tu samo da bi nas naterali na razmisljanje.Jer posle ovakvih snova covek se zamisli i zapita o mnogo chemu.
Jer zasto je coveku zapisano da mora da spava?Jeste li nekad razmisljali o tome?
Kad bi covek bio prinudjen da ne spava do kraja zivota,taj kraj bi bio jako blizu.San je stvoren da bi se nase telo odmorilo u svakom smislu.
A zamislite tek da covek non-stp spava i sanja,i ne budi se dugo dugo.U takvom snu,covek vise ne bi to mogao da izdrzi i pozeleo bi da umre.A kada umre san javlja se zivot,java.Pa zato,ako neko umire u snu,to implicira da taj sto umire u snu ima veliku volju za zivotom.A volja za zivotom svi znamo sta znaci i kako utice na nase zdravlje.
Ja sam malo otiso daleko al ko zna zasto je to dobro. :p
očito si puno puno razmišljao o tome :lol:

Truman:
Zanimljiv komentar mada ne sasvim tacan. Zaboravio sam da spomenem da sam verovatno po budjenju zaboravio razlog zbog kog sam u snu skinuo patike. Mozda sam malo rasejan, a sto se tice toga da se pogubim u zenskom drustvu to nije tacno...(mada ne kazem da mi se nikad nije desavalo ).
Nego, moze li se znati odakle si ucio to o snovima? Inace mi se dopadaju tvoji komentari.

p.s. e da, i zaboravio sam da vec jedno vreme planiram da kupima patike...

Igrom slucaja mi je jedan sanovnik zapao u ruke jos pre desetak godina-moja majka ga je kupila i ponekad listala.I neznam ni ja kako je to bilo sanjao sam nesto upecatljivo i setim se tog sanovnika.Onda sam malo povezivao pojmove iz knjige sa onim sto sam sanjao.
Sve ostalo je moje razmisljanje.Onda mi je preslo u praksu,da cim se probudim,protumachim svoj san.Posle hiljade i hiljade snova,sad mi je potreban citav minut da bih skapirao svoj san i poruku koju on nosi.
P.S.moji komentari o vasim snovima su samo moja razmisljanja i iskustva-ne kazem da nisu ispravni,to cete vi sami vec uvideti da li je tako ili nije tako.Ako ovde naleti neko ko je stvarno ucio o snovima,voleo bih da cujem i njegova/njena razmisljanja.

ofo-ono je l' to neki narodni sanovnik? Posto imam neko misljenje da se ti narodni sanovnici zasnivaju na sujeverju, a da nisu bas istiniti. Inace, dobra su ti razmisljanja, samo nastavi! CIm budem nesto sanjao evo mene na ovoj temi :)

PReksinoc sam sanjao da me neki veliki opasan pacov juri po stanu ( ili da juri iz sobe u sobu ), a ja ga pokusavam izbeci. Sta bi to znacilo? ofo-ono? Uzdam se u tebe...

A nocas: moja sestra osudjena na dve godine zatvora samo zato sto je prebila neko kuce?! Dolazimo joj u posetu i meni pada na pamet kako jos dve godine nece moci da upise fax...

nisam bas citala sve odgovore, ali ako nije vec to neko rekao, samo da napisem svoje misljenje bazirano naravno na iskustvu.
ne mozete se voditi po sanovniku. mozda neka znacenja, ali covek treba da prati svoje snove i sta mu oni donose na javi. za jednu osobu jedan simbol znaci jedno, a za drugu drugo, znaci individualno je.
ja recimo, kad god sanjam moju pokojnu baku, znam da cu dobiti novac ili neku drugu vrstu dobitka - poklon, dobru ocenu na ispitu itd. kad god meni neko kaze da me je sanjao,
znam da ce mi se destiti nesto bas lose ili cu se razboleti...

ofo-ono:
Zna se.Ako strela pogodi cilj,uspece ti neki poduhvat na koji se koncentrises.Ako ne pogodi cilj,nista od poduhvata.Ako samo odapinjes strelu a strela ne poleti,znaci da ces se potpuno posvetiti resavanju tog problema i koncentrisaces se jos neko vreme dok strela ne poleti.A kad strela poleti-sta ti bog da. 8)

Ofo ono hvala na rastumačenju..

cleopathra:
nisam bas citala sve odgovore, ali ako nije vec to neko rekao, samo da napisem svoje misljenje bazirano naravno na iskustvu.
ne mozete se voditi po sanovniku. mozda neka znacenja, ali covek treba da prati svoje snove i sta mu oni donose na javi. za jednu osobu jedan simbol znaci jedno, a za drugu drugo, znaci individualno je.
ja recimo, kad god sanjam moju pokojnu baku, znam da cu dobiti novac ili neku drugu vrstu dobitka - poklon, dobru ocenu na ispitu itd. kad god meni neko kaze da me je sanjao,
znam da ce mi se destiti nesto bas lose ili cu se razboleti...

To i ja govorim non-stop..

evo i ja da pitam za jedan san, nocas sam ga sanjala...
stojim ispred izloga sa nakitom...gledam neko prstenje valjda i u jednom trenutku pokusavam da otvorim izlog da probam prsten. Staklo pocinje da puca, cuje se srca, ali se nije razbilo, pali se alarm i ja ne zelim da pobegnem, vec da objasnim da je to slucajno. Odjednom sam u toj zlatari, gazda se dere na mene i zove policiju. Ja mu objasnjavam da nisam namerno i da nisam htela ni da pobegnem a da sam mogla, a on me optuzuje za kradju....dalje idemo na neku poljanu, odjednom neka svadba mnogo ljudi, a ja sedim u kolima dolazi policija po mene...
:shock: :roll:

Ljudi, nisam citala sve postove pa ako je neko pisao o tome ... sorry
Sanjala sam da sam na nekom okupljanju (uglavnom nepoznati ljudi) i da ocekujemo nekog pesnika iz Rusije i svi su sedeli obuceni samo sam ja se skinula i tako potpuno naga stajala i nije me bilo stid, ali sam ocekivala da ce se svi skinuti.. Tek posle nekog vremena skapiram da su svi obuceni i bilo me je zaista blam te sam se obukla! Ali niko me nije osudjivao niti mi se smejao...
Sta to moze da znaci, to mi je prvi put da sam gola u javnosti, u snu...

ne znam da li je ko pisao o ovom,ali ja sam sanjao neverovatan san,
svo jedno vece,ja sam jeo miseve,pacove i to zive,i to kao da jedem hleb,lagano grizem
,evo sad kad se setim opet mi muka,
to je bilo tako neverovatno,jer kad sam se probudio,imao sam nacisto cudan osecaj u stomajku,
ako ko zna sta znaci,neka mi odgovori

Psiho jel mozes da mi pomognes u tumacenju ovog sna:
ja sam sa mnostvom ljudi na nekakvom pikniku, na proplanku oko koga je suma, a hrana , pitje i ostalo je postavljeno na stolovima koji su nanizani u dugackom redu(kao na svadbi :D ) i prekriveni belim stoljnjacima.
Tu sam sa deckom ( koji postoji i u javnosti s tim sto taj iz sna fizicki ne lici bas na pravog ali ja znam da je on). On me u snu svako malo uhvati oko struka, kao tako mi pokazuje neznost :confused:
E sad u jednom trenutku iz sume izlazi medved, ogroman... I mene taj decko upozorava da ga je video i krece da me "spasava"..ali prvo pakuje moje stvari (mobilni i sl.) u moju torbu, a onda bezimo.. ???

Ljudi da li mi verujete kako sam sanjao da se Kosovo odcepljuje, kako je organizovan protest ali da je doslo mnogo manje ljudi nego sto je daje vaznost. Da li sam ja to preopterecen politikom ili sta?!

Dina81:
Psiho jel mozes da mi pomognes u tumacenju ovog sna:
ja sam sa mnostvom ljudi na nekakvom pikniku, na proplanku oko koga je suma, a hrana , pitje i ostalo je postavljeno na stolovima koji su nanizani u dugackom redu(kao na svadbi :D ) i prekriveni belim stoljnjacima.
Tu sam sa deckom ( koji postoji i u javnosti s tim sto taj iz sna fizicki ne lici bas na pravog ali ja znam da je on). On me u snu svako malo uhvati oko struka, kao tako mi pokazuje neznost :confused:
E sad u jednom trenutku iz sume izlazi medved, ogroman... I mene taj decko upozorava da ga je video i krece da me "spasava"..ali prvo pakuje moje stvari (mobilni i sl.) u moju torbu, a onda bezimo.. ???

Nisam Psiho, ali probacu ja....a volio bi da cujem i misljenje Psiha posto on vise forsira Junga:

Zenska torbica, pogotovo ako ima na otvor one detelje ukrasne, i veliki rajfeslus = da ti ne lici ovo tebi curo na p***u? Plus ovaj rajfeslus...... ALI: Posto je ovamo u pitanje TELEFON
a on sluzi za PRICU, moze bit da ovo stavljanje telefona znaci SKRIVANJE NEKIH RIJECI, DRZANJE RIJECI U GRLU itd. ali neznam jos od koga, dali ti krijes nesto ili on

bok! opet ja...
:( nedavno smo bili u novu kuci koju sam spominjala u prethodnom postu. cim smo dosli i ja sam iskoracila na tratinu, na tratini tocno ispred kuce (i ispred moje noge) vidjela neki papir. sagnula sam se da ga dignem i bacim i skuzila da je to Udova karta. ne kuzim se u tarot i ne znam jer li tarot ili neki drugi tip karte, ali tako izgleda. iza je bilo napisano : velike nevolje u kuci ili tako nesto. ja ne znam... ovo-ono mi je napisao da se za tatino zdravlje pobrinem. i to sam tek sad prije minutu skuzila jer nisam dugo dolazila na sajt.
ne znam... sinoc nisam mogla spavati. brine me ta kuca. a govorili su i da ima puno zmija... ja sam onda sanjala zmije....
ne volim ovakve stvari -plase me... i nisam bila zadovoljna kad sam procitala ovo sto mi pise za znacenje sna i tatu.
molim nekakav odgovor... tuzna sam.
pozdrav iz rijeke.

Back