Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
noćas sam sanjala da sam se kasno probudila za posao
u žurbi kuvam kafu i sipam je u crne šolje
tu je moj muž i meni nepoznata žena, njegova kao koleginica
ona je presula crnu kafu u bele šolje sa crvenim srcem
ja u žurbi odlazim na posao, smišljajući koje opravdanje da dam šefici što kasnim.

noćas sam sanjala da sam se kasno probudila za posao
u žurbi kuvam kafu i sipam je u crne šolje
tu je moj muž i meni nepoznata žena, njegova kao koleginica
ona je presula crnu kafu u bele šolje sa crvenim srcem
ja u žurbi odlazim na posao, smišljajući koje opravdanje da dam šefici što kasnim.
Jel sve u redu na poslu?
Mada mislim da ovaj san nema neko loše značenje
Možda neka promena

Pre par noći sam sanjao kako se nalazim u kuću na selu. Napolju je mrkli mrak. Ispred vrata je neki muškarac ali ga uopšte ne vidim zbog mraka. Kaže mi da krenem da pravim sklonište (prva pomisao mi je bila da će nas zadesiti neka ekološka katastrofa.

Par dana pre ovoga imao sam jedan još zanimljiviji san kad me primaju u jedan depo gde ezoterici rade svoje radnje. Jedna žena recimo radi jogu, a druga je zadužena da napiše moju karakteristiku. I u toj karakteristici piše da ću se za 2-3 godine povezati (šta god to značilo) a da me za sada sputava neka psihička bol.

Pre par noći sam sanjao kako se nalazim u kuću na selu. Napolju je mrkli mrak. Ispred vrata je neki muškarac ali ga uopšte ne vidim zbog mraka. Kaže mi da krenem da pravim sklonište (prva pomisao mi je bila da će nas zadesiti neka ekološka katastrofa.

Par dana pre ovoga imao sam jedan još zanimljiviji san kad me primaju u jedan depo gde ezoterici rade svoje radnje. Jedna žena recimo radi jogu, a druga je zadužena da napiše moju karakteristiku. I u toj karakteristici piše da ću se za 2-3 godine povezati (šta god to značilo) a da me za sada sputava neka psihička bol.
Ili povezivanje sa samim sobom ili ćeš naći pravog učitelja koji će te naučiti da prevaziđeš bol

Mislim da je krajnje vreme da prestaneš da se baviš spoljnim svetom i posvetiš se unutrašnjem
To ti i san poručuje
Umesto za Srbiju, svetsku ekonomiju, vanzemaljce itd, pitaj Tarot za sopstveni duhovni razvoj
Postujem tvoje misljenje. S druge strane Amer koji tumaci snove mi je ovaj san skroz drugacije analizirao - da se odnosi na spoljni svet.

Inace sam sklon da se interesujem za spoljni svet po svojoj prirodi, znas da me politika zanima. Naprosto je to tako, ne znam da li treba bezati od toga...

Nesto iz tvoje proslosti ce te stici,muskarac u mraku je tvoja tamna strana,govori ti da napravis skloniste od toga,tj da se fizicki i mentalno spremis za to

Postujem tvoje misljenje. S druge strane Amer koji tumaci snove mi je ovaj san skroz drugacije analizirao - da se odnosi na spoljni svet.

Inace sam sklon da se interesujem za spoljni svet po svojoj prirodi, znas da me politika zanima. Naprosto je to tako, ne znam da li treba bezati od toga...
Ne treba bežati, al treba napraviti ravnotežu
Obaška što spoljni svet ne možeš promeniti a unutrašnji možeš
I jedino tako možeš imati napredak
Od politike ne
Besmislena je i toksična
Čak njeno poznavanje ne svrstavam u opštu kulturu

Da li je tačno da ako se sanja šef to je promena na poslu?
Sanjala sam da je šefica drugog reona (ona inače ima ista ovlašćenja kao i moja, samo što ne koristi na tuđem " terenu" ako to ima veze sa tumačenjem sna) došla kod mene i ja je pitam gde je moja šefica, ona kaže: evo je ide, sad će doći

Sanjam Teslin pronalazak. Na papirima se nalazi deset crteža povezanih mašina jedna ispod druge koje sve zajedno čine sistem koji proizvodi besplatnu energiju. Deluje jako komplikovano. Onda vidim mapu na kojoj se nalazi neki grad u Kini odakle kreće proizvodnja te energije.

i još jedno pitanje
koliko vremena treba da prođe da smatramo da se san ostvario
npr, da li ima logike da se san ostvari nakon godinu dana , deset godina ili sl
Da li je tačno da ako se sanja šef to je promena na poslu?
Sanjala sam da je šefica drugog reona (ona inače ima ista ovlašćenja kao i moja, samo što ne koristi na tuđem " terenu" ako to ima veze sa tumačenjem sna) došla kod mene i ja je pitam gde je moja šefica, ona kaže: evo je ide, sad će doći
то што сањаш је микс стварности (будућег и прошлог) и духовног света (где нема узрочно последичних веза а тиме ни будућег ни прошлог).
од тебе колико си чиста зависи колико ћеш да искључиш стварност и видиш само духовни свет у сновима,
јер на јави искључила си духовни свет и видиш само реалност.

укратко мој ноћашњи (пре овога сам имао 2-3 сна која сам заборавио)
прво сањам како сам са неком девојком у чамцу на мору и тако плутамо негде 500м од обале, са друге стране видимо планиновиту обалу, и нешто причамо. недалеко поред нас видимо један контејнер камионски како је неко ставио у воду и то тако плута и унутра се налази један младић и то је његова викендица у којој се он одмара.
прође неки брод који је, мислим вукао нешто, и доста је заталасао, прво овог са контејнером после и нас.
одједом смо се нашли у води како пливамо а чамца није више било. имао сам утисак да га је онај брод што је прошао и заталасао некако украо!
у близини нашао сам један чамац који је био сличан нашем и био је преврнут у води. окренуо сам га избацивши сву воду из њега и ушли смо у њега. био је ужи и дужи исто плаве боје. рукама смо одвеслали до обале.
ту сам нешто рекао да ћу да одем до неке куће да урадим нешто....

...после сањам како смо ја и брат решили да идемо на пут око света са његовим бициклом. и тако кренусмо из једног дворишта које није било моје ни наше.. једноставно из једне познате куће са главне улице.
изађосмо кроз металну капију, и кренусмо. па стигли до једне раскрснице која је у граду имала црну тачку, па су јој ставили семафор. брат је стао са бициклом нешто раније и ја сам сишао са пакртегера да одем пешака до раскрснице да видим јел иде нешто да он може да протера. ја сам отишао, сви су стали на раскрсници иако су имали зелено и буразер је прошао, ја скочио на пактрегер и тако настависмо.
стигосмо до града на обали мора. ту хтедосмо узети трајект али нисмо, прошли смо бајсом кроз кућицу оператера бродова, ту сам видео неку стаклену кутијицу са неким пластичним играчкама (не знам шта значи..)
и настависмо. овај пут ја сам терао бицикли а буразер је био на пактрегеру.
ту смо пролазили кроз неки богати крај са велелепним кућама зградама.. рекох му ту сам радио, чек док ти покажем да видиш....
пут је ишао поред мора и доста смо споро ишли. тада рекох му, дај да се вратимо у градић? тамо има других бициклова да узмем један па свако свој да тера - биће лакше. он се сложио и кренусмо назад. тада бицикли који сам возио ишао је доста брже (мислим негде око 45км/ч), ишли смо брзином мотора, и пут је имао више трака.
ту сам се пробудио...

Back