- Poruka
- 112.295
Po meni dobrosanjala sam da cedim aknu, iscedila sam ogromnu aknu, u snu sam se pitala gde mi stade ovolika kana
sta to znaci
Oslobađaš se nečeg lošeg
Čišćenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni dobrosanjala sam da cedim aknu, iscedila sam ogromnu aknu, u snu sam se pitala gde mi stade ovolika kana
sta to znaci
To tradicionalno znači upravo suprotno- dakle dobro su,živi i zdravi!sanjala sam da su mi umrla deca i da sam mnogo tužna zbog toga
e to bi trebalo da bude dobar znak, razrešenje neke brige, ili nešto slično nešto, jel tako?
ali ne znam šta znači nastavak sna:
izašla sam da prošetam malo, a onda ugledala neku belu ljuljašku i zanjihala je malo.
san je ostvaren, s tim što nisam ja napravila nesmotren potez, nego moj otac, koji me je i uzdrmao, znači toliko uzdrmao da sam posle 10 godina popila lek za smirenjeTo tradicionalno znači upravo suprotno- dakle dobro su,živi i zdravi!
Al bela ljuljaška nije dobra!
Ništa strašno, ali napraviceš neki nesmotreni potez koji će te poremetiti
Nemojte mi prevideti ovo pitanje, molimsanjala sam da imam parazite
imam utisak da sam celu noć sanjala o parazitima
prvo kako sam saznala da imam parazitei da sam zabrinuta zbog toga
posle kako ih tresem sa sebe, a oni ispadaju kao neki crni končići
posle kako saopštavam deci da imam parazite i da treba da promenimo posteljinu kako i njih ne bih zarazila
i još jedan ili više sna o prarazitima koji su mi ostali nejasni.
šta to znači?
jel ću dobiti neke pare, možda?![]()
Znam da su pare - vaške!sanjala sam da imam parazite
imam utisak da sam celu noć sanjala o parazitima
prvo kako sam saznala da imam parazitei da sam zabrinuta zbog toga
posle kako ih tresem sa sebe, a oni ispadaju kao neki crni končići
posle kako saopštavam deci da imam parazite i da treba da promenimo posteljinu kako i njih ne bih zarazila
i još jedan ili više sna o prarazitima koji su mi ostali nejasni.
šta to znači?
jel ću dobiti neke pare, možda?![]()
Proćićeš dobro u nekoj nepovoljnoj situacijisanjala sam da na nekoj svadbi jedem crnu cokoladu
sta to znaci
ја никада ванземаљце нисам видео у сну, мада је било снова када сам био у неким свемирским бродовима...To me podseti da sam 2-3 puta sanjao vanzemaljce.
избаци месо из исхране ако оћеш да се немаш такве снове.Cesto sanjam neke jurnjave i sf snove...
ако је ограничење на оне ствари - спавај у фарадеју - успех загарантованJedan prethodan san mi je ukazao na ograničenja u jednoj oblasti života. Šta raditi u takvoj situaciji...
I ja sam sanjala da sam se slikala sa nekom nepoznatom crnkinjomJutros sanjao o nekim arheološkim iskopavanjima. I kako par ljudi sedi u kafiću i priča o tome a iza mladi par crnaca (stranaca) koji za to ne zna.