Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjao sam kako bezim od policije iz nekih nepoznatih razloga i znam samo da nisam bio kriv...Onda sam bezao preko mosta pa skocio u reku i iz reku presao na drugu stranu da me ne uhvate...Onda na trgu je bio neki orkestar i ono cela fil harmonija i mnostvo stolica kao u velikom otvorenom kaficu...Tu sam seo za neki sto i preobuko se u svecano i cutao kao da me panduri nece prepoznati, pravio sam se kao da sam neko drugi...Onda su me uhapsili i sudili mi i osudili me da sam kao kriv, hteo sam da pobegnem i kad sam poceo da bezim vanzemaljci su sleteli u grad i sve je postalo jako cudno i desila se neka eksplozija i pobego sam nekako...Medjutim naleteo sam direktno na vanzemaljce koji su me ignorisali a hvatali ljude okolo...Videli me ovi panduri opet i oni me ponovo pojurili i bezuci opet uleteo sam u vanzrmaljsku letelicu kroz neku cev a panduri zamnom...U toj cevi je bio neki crv koji je prozdirao pandure i jedva sam sam ostao citav...Tu se san nekako zavrsava...

Svasta sanjam ali svasta...

te jurnjave se odnose na aspekte nesvesnog koji nas jure. E sad, to može biti čišćenje lošeg dela naše psihe, a može i obrnuto...sve zavisi od konteksta sna, teško je proceniti. Recimo ima snova gde nas jure besni psi, lavovi, tigrovi. Takvi snovi mogu često da se odnose na neku opasnost koja dolazi spolja. Neki kult, loša grupa pod čijim smo uticajem isl

Sanjao sam da sviram gitaru i da je pocela da gori gde su joj zice i ja sam i dalje svirao gde dik je po zicama gorela vatra i na mojim rukama, osecao sam blagu toplotu alu nije me bolelo, onda sam se okrenuo i video pozar na par mesta u daljini kako sviram gitaru, pojavi se jos jedan pa onda kao pocinjem da gasim te pozare mislima svirajuci opet...

Drugi san sanjao sam tenk u pustinji pucnjavu sa drugim tenkovima....

Treci san sanjao sam kao neku proslavu u skoli i hranu, meso pilece i slicno raznorazno, sto puna trpeza...Sedeo sam sa tim nekim skolskim drugovima koje nisam gotivio i posle smo kao isli u nabavku i iz kamiona uzimali raznoraznu hranu konzerve, meso, salatu itd...

sanjala sam da su mi umrla deca i da sam mnogo tužna zbog toga
e to bi trebalo da bude dobar znak, razrešenje neke brige, ili nešto slično nešto, jel tako?
ali ne znam šta znači nastavak sna:
izašla sam da prošetam malo, a onda ugledala neku belu ljuljašku i zanjihala je malo.

sanjala sam da su mi umrla deca i da sam mnogo tužna zbog toga
e to bi trebalo da bude dobar znak, razrešenje neke brige, ili nešto slično nešto, jel tako?
ali ne znam šta znači nastavak sna:
izašla sam da prošetam malo, a onda ugledala neku belu ljuljašku i zanjihala je malo.
To tradicionalno znači upravo suprotno- dakle dobro su,živi i zdravi!
Al bela ljuljaška nije dobra!
Ništa strašno, ali napraviceš neki nesmotreni potez koji će te poremetiti

sanjala sam da imam parazite
imam utisak da sam celu noć sanjala o parazitima
prvo kako sam saznala da imam parazitei da sam zabrinuta zbog toga
posle kako ih tresem sa sebe, a oni ispadaju kao neki crni končići
posle kako saopštavam deci da imam parazite i da treba da promenimo posteljinu kako i njih ne bih zarazila
i još jedan ili više sna o prarazitima koji su mi ostali nejasni.
šta to znači?
jel ću dobiti neke pare, možda?:mrgreen:

To tradicionalno znači upravo suprotno- dakle dobro su,živi i zdravi!
Al bela ljuljaška nije dobra!
Ništa strašno, ali napraviceš neki nesmotreni potez koji će te poremetiti
san je ostvaren, s tim što nisam ja napravila nesmotren potez, nego moj otac, koji me je i uzdrmao, znači toliko uzdrmao da sam posle 10 godina popila lek za smirenje
ipak, na kraju se ispostavilo da sam se bez razloga uzrujala.

posle kako saopštavam deci da imam parazite i da treba da promenimo posteljinu kako i njih ne bih zarazila
šta to znači?
Nemojte mi prevideti ovo pitanje, molim

šta to znači?
Znam da su pare - vaške!

To me podseti da sam 2-3 puta sanjao vanzemaljce.
ја никада ванземаљце нисам видео у сну, мада је било снова када сам био у неким свемирским бродовима...

ево ноћашњег:

сањам мислим већ други или 3 пут један сан,
налазим се на неком свемирском броду унутра, дужине око 50так метара и ширине око 15-20, који се састоји од једне велике шупљине, дакле једна велика просторија, где када се иде напред онда има једна блага узбрдица. у том задњем делу са леве и десне стране налазе се мање просторије. зидови нису од метала већ до земље плаве боје. улазим на доста велика врата која су позади са још једном особом као заробљеници. прво гледамо мало около у близини тих врата у задњем делу, има ту један компјутер са леве стране. и делује као да има једно 5-10 људи који су ту да нас чувају и обслужују тај брод.

мало су нас потерали у предњи део, ту смо почели да се боримо, ја и та друга особа смо елимисали све људе који су ту били. циљ нам је био да уништимо тај брод, или онеспособимо. зато смо ту и дошли у својсвту заробљеника. сада када смо онеспособили људе, ред је био на мотор брода. који је имао два флуида за грејање - уље и воду. (не хлађење већ грејање), ово значи да је брод приликом рада се хладио. и тако требао сам на оном компјутеру да испустим уље и ту где је циркулисало уље убацим воду, када бих воду убацио онда бих искључио пумпе тако да би се вода смрзла и зачепила цеви и мотор би стао или се покварио (ово нисам успео у овом сну али у неким претходнима варијантама овог сна делује ми да јесам).

за све је откуцавао неки сат који је био временско ограничење да би брод требао да се онеспособи за одређено време (сат је показивао “30”). после смо требали ја и та особа да изађемо на гоњу спољну површину брода и ту сачекамо други да нас одвезе и то би требало да изађемо кроз јенда врата која су била у предњем десном делу.

пошто нисам онеспособио мотор брода вратили смо се на она већа дупла врата и ја сам тражио да се игра ресетује и да кренемо из почетка. али ту је био један тамно зелени тросед на коме су седеле две особе. и које су нам гвориле, да тако нешто нема смисла да се поново ради. једна од те две особе мислим да је била моја покојна баба.
Cesto sanjam neke jurnjave i sf snove...
избаци месо из исхране ако оћеш да се немаш такве снове.
једење меса изазива насиље у сновима (лично истраживање) - јер емоције из животиња се преносе на човека једењем а те животиње су углавном биле сиоване и малтретиране и покушавале (мислиле) су да побегну.

Poslednja izmena:

Back