укратко мој ноћашњи (пре овога сам имао 2-3 сна која сам заборавио)
прво сањам како сам са неком девојком у чамцу на мору и тако плутамо негде 500м од обале, са друге стране видимо планиновиту обалу, и нешто причамо. недалеко поред нас видимо један контејнер камионски како је неко ставио у воду и то тако плута и унутра се налази један младић и то је његова викендица у којој се он одмара.
прође неки брод који је, мислим вукао нешто, и доста је заталасао, прво овог са контејнером после и нас.
одједом смо се нашли у води како пливамо а чамца није више било. имао сам утисак да га је онај брод што је прошао и заталасао некако украо!
у близини нашао сам један чамац који је био сличан нашем и био је преврнут у води. окренуо сам га избацивши сву воду из њега и ушли смо у њега. био је ужи и дужи исто плаве боје. рукама смо одвеслали до обале.
ту сам нешто рекао да ћу да одем до неке куће да урадим нешто....
...после сањам како смо ја и брат решили да идемо на пут око света са његовим бициклом. и тако кренусмо из једног дворишта које није било моје ни наше.. једноставно из једне познате куће са главне улице.
изађосмо кроз металну капију, и кренусмо. па стигли до једне раскрснице која је у граду имала црну тачку, па су јој ставили семафор. брат је стао са бициклом нешто раније и ја сам сишао са пакртегера да одем пешака до раскрснице да видим јел иде нешто да он може да протера. ја сам отишао, сви су стали на раскрсници иако су имали зелено и буразер је прошао, ја скочио на пактрегер и тако настависмо.
стигосмо до града на обали мора. ту хтедосмо узети трајект али нисмо, прошли смо бајсом кроз кућицу оператера бродова, ту сам видео неку стаклену кутијицу са неким пластичним играчкама (не знам шта значи..)
и настависмо. овај пут ја сам терао бицикли а буразер је био на пактрегеру.
ту смо пролазили кроз неки богати крај са велелепним кућама зградама.. рекох му ту сам радио, чек док ти покажем да видиш....
пут је ишао поред мора и доста смо споро ишли. тада рекох му, дај да се вратимо у градић? тамо има других бициклова да узмем један па свако свој да тера - биће лакше. он се сложио и кренусмо назад. тада бицикли који сам возио ишао је доста брже (мислим негде око 45км/ч), ишли смо брзином мотора, и пут је имао више трака.
ту сам се пробудио...