Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem da je baš svaki dan proročki, štaviše oni se jako retko dešavaju. Pre će biti da je nešto što se odnosi na tebe lično.
Nije ovo proročki san nego sam juče razmišljao kako i kada će otići s vlasti i dobio odgovor o njegovom karakteru. Dakle, za njega je vlast kao droga za narkomana. I neće otići lako.

А како функционишу астролошке предикције? Тек кад се нешто деси онда се може наћи гомила асоцијација на 'задату тему'.
Снови су суптилне информације настале у безвременској зони и свако за себе, из искуства, може растумачити о чему се ради. Обично на крају дана, недеље, месеца...

Astrološke predikcije nemaju veze s ovim, mislim na sam princip. Ali kad već pominješ, u prediktivnoj astrologiji postoje pravila koja ako slediš možda dođeš možda ne do odgovarajućeg rezultata, ali nakon događaja bi svakako trebalo da ih na neki način potvrdiš. To je ovo o čemu ti pišeš.

Primenjeno na snove, ako misliš da je to isto, upravo je poenta mog pitanja koja su to pravila u analizi snova na osnovu kojih znaš da li je nešto projekcija (ako nije očigledno, naravno) ili proročki san.

Naravno da svako sebi može (u teoriji) da rastumači sve ali u praksi onda ovakve teme i sadržaji ne bi ni trebalo da postoje :lol:

Pitala sam sasvim bezazleno pitanje, sad objašnjavam u 300 redova nešto što sam smatrala očiglednim, sve da ne bih bila smatrana provokatorom. Nadam se da je jasno da to uopšte nije bila poenta.

Astrološke predikcije nemaju veze s ovim, mislim na sam princip. Ali kad već pominješ, u prediktivnoj astrologiji postoje pravila koja ako slediš možda dođeš možda ne do odgovarajućeg rezultata, ali nakon događaja bi svakako trebalo da ih na neki način potvrdiš. To je ovo o čemu ti pišeš.

Primenjeno na snove, ako misliš da je to isto, upravo je poenta mog pitanja koja su to pravila u analizi snova na osnovu kojih znaš da li je nešto projekcija (ako nije očigledno, naravno) ili proročki san.

Naravno da svako sebi može (u teoriji) da rastumači sve ali u praksi onda ovakve teme i sadržaji ne bi ni trebalo da postoje :lol:

Pitala sam sasvim bezazleno pitanje, sad objašnjavam u 300 redova nešto što sam smatrala očiglednim, sve da ne bih bila smatrana provokatorom. Nadam se da je jasno da to uopšte nije bila poenta.

По мени оваке теме и не треба да постоје. Снови су интимна ствар сваког појединца и може се дискутовати само о техничким стварима мада је и то упитно обзиром на пдф... провокаторко :mrgreen:

Svet snova nije samo fiziološko pražnjenje psihe
Kad sanjamo često putujemo astralom
Шта мислиш о подели на виши и нижи астрал? Ако постоји подела, ради ли се различитим густинама или се подела односи на свест 'бића' која их настањују?

Često sanjam mrtve,a žive retko kad. Ponekad, ako nekog živog sanjam da se podmladio, on ubrzo umre.

Par puta sam sanjao zaista čudne snove... Jedan naš poznanik po imenu Vukašin, radio je u pančevačkoj rafineriji kao vozač cisterne. On je povremeno dolazio u goste sa ženom i ćerkom kod nas u Beograd. Međutim, desilo se da je jednog dana iznenada umro.

Jedne noći sanjam kako u nekoj pustinji kraj puta, čekam nekoga. U jednom trenutku predamnom se stvori narandžasti kiper. Vrata se otvaraju... kad ono - Vukašin!
"Ajde Vlado sa mnom, da te vodim na jedno mesto..." - i ja uđem kod njega u kamion, ako velim da se maknem iz one pustinje. Ali, kako sam seo u kamion, umesto da krenemo napred, on se prednjim delom zari u zemlju i krenusmo kroz zemlju, kao krtica. Putovasmo neko vreme, da bi sišli u nekakav grad pod zemljom. Sveta kolko ti duša oće. Ide narod na poso, automobili, kamioni, pešaci... Neko nosi torbe, neko kese, radnici...
Ali zanimljivo je da niko ni s kim ne razgovara, već se samo ljudi kreću, idu tamo amo, ali komunikacije nema.
U jednom, kamion ispred mene, otvaraju se vrata - Vukašin. "Ajde Vlado da te vratim..." - ajde, kažem i uđem kod njega. Odjednom, kamion kreće uzbrdo i ponovo kroz zemlju. Opet se nađosmo u onoj istoj pustinji. Pozdravismo se, zatvorim vrata i Vukašin ode s kamionom negde u daljinu.

Ono što mi je najčudnije, zašto sa baš njega sanjao mrtvog, a ne njegovu živu ženu, ili ćerku? Zašto me je uopšte i odvozio, kada me je vratio tamo odakle smo krenuli..? A nisam bio baš toliko ni blizak sa njime, bili smo više kao neki poznanici. U svakom slučaju, meni čudan san.

Svako od nas ima nekog idola, pisca, pesnika, muzičara... Nekoga na koga pomislimo često. Većina tih naših idola možda više nije živo, ali ja sam imao tu sreću i priliku da upoznam čoveka po imenu Rade Bogićević, čije sam pesme mnogo voleo. On je pisao, komponovao, svirao i pevao sa svojom ženom Bosom Ovukom. Imam mnoštvo njihovih ploča u kolekciji.

U proleće 2011 godine, sanjam kako izlazim iz groblja Lešće, a odozgo sa glavne kapije, prema kapeli silazi Rade. Lepo doteran, sa beretkom na glavi i tašnom koju je uvek nosio. I tu baš ispred same kapele, sretosmo se i zapričasmo. Ne sećam se šta smo pričali, a i san se tu prekinuo.

U jesen iste godine, sanjam isti san. Opet ja izlazim, a on silazi prema kapeli. I ponovo smo nešto pričali, na kraju se izljubismo i pozdravismo. Rade nastavlja da ide dalje ka groblju, a ja kako sam krenuo uzbrdo ka kapiji, još jednom se osvrnem da ga vidim. Odjednom, usred sunčanog dana, stvori se neka magla. Rade se nije osvrtao, samo je odlučno koračao prema groblju i kako se udaljavao među spomenike, on nestaje u toj magli.

Par dana posle toga, čuli smo se telefonom. Nije mi đavo dao mira, morao sam da mu ispričam šta sam sanjao. Pita me Rade "da nismo možda posle otišli u kafanu?" - ne, nismo otišli u kafanu... Ti si jednostavno nestao u magli. On se tu nešto zamislio i onda smo promenili temu. Umro je 6 meseci kasnije.

хм,
ја рецимо никада нисам сањао некога ко је умро.. чак шта више, само живе мени блиске особе и
углавном сањам радње у неким становима, кућама и око кућа или у неким четвртима "измишљених" градова,
никада пуно људи у "сцени" већ само двоје троје четворо.
у 20-30% снова сам на води (реци или мору) или поред.

то ме доводи до питања, да ли је ово повезано са претходним животима (ако постоје)?

Idem da branim doktorat sa nekim ljudima. Doktorat mi je neko drugi uradio ( taj. utisak imam ) i dosta je loše odrađen ali kao da to niko ne primećuje.
Kasnije sretnem neku lepu devojku i ona mi ponudi da odemo u kafić.

Back