Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
да ли сте приметили животињице на горњем делу ове слике?
800px-zivuljke.jpg

нису ли исте као оне статуе на катедрали ротердам?
untitled2.gif

Mislim da ta aluminijumska priča nema nikakve veze.
хтео сам ово да постујем још пре неког времена, да покажем да неки људи су итекако сконтали причу кавеза, и вероватно отишли много даље. алуминијум? мислим да бакар даје још боље резултате! уверите се сами, ово су слике из "једног села", само онај црвени кров је мислим алуминијумски остали су бакарни! уочите да СВИ на врху имају месингану куглу? да није неки резонатор можда? прва трећа и пета су са кућа друга и четврта су са цркава!, зашто на кућама праве "кавезе" када "немају" ефекте?
... неко је нешто провало али ћуте! ццц та тајна друшва само штете праве!
neko eksperimentise.png

Poslednja izmena:
Ta priča sa Korzijevim ogledalima je prilično površna ako se izvodi na nivou malog mikice. Tipa gledao sam neke experimente gde bukvalno uzmu komad aluminijuma saviju ga u cilintričan oblik i kao to je Korzijevo ogledalo. Taj experiment ima smisla isključivo ako iza njega stoje unverziteti ili organizacije sa ogromnim budžetima. Zbog same kompleksnosti glačanja, poliranja, obrade i svega. Navodno fora je u izobličenju percepcije jer slika koju upijamo onda putuje 360 stepeni u oba smera i kao aktivira pineal glend sa obe strane(napred i pozadi, dosta kvantuma za mene). Zanimljivo je što su primetili da ogledala sve jače ''rade'' što su bliža polovima.

да ли сте приметили животињице на горњем делу ове слике?
Pogledajte prilog 740462
нису ли исте као оне статуе на катедрали ротердам?
Pogledajte prilog 740463
katedrala se zove Noter Dam ( Naša Gospa- Bogorodica) a Roterdam je grad u Holandiji :zcepanje:
Gargojle sam proučavala
Nema to neke značajne veze jedno sa drugim
Te životinje su tipična gotska ornamentika
Čak i kod nas postoje na kapitelima stubova u Studenici
Imam lep tekst o gargojlama na pdf Arhitektura
Gargojle su na francuskom odvodi,oluci za kišu
Namerno su groteskni da uplaše eventualne demone koji bi napali crkveno zdanje

Poslednja izmena:
ја у сну виђам те "животињице" а изгледа нисам био једини - што ме доводи до закључка да та нематеријанла бића постоје у нематеријалном облику (највероватније електромагнетном или светлосном...)

да су измишљотина, свака црква би клесала друге животиње. на пример једни би змије, други лавове, трећи птице, пети инсекте...

Spamovanje je pretvaranje lepe teme u tripovanje teorije zavera
какве теорије завера??

katedrala se zove Noter Dam ( Naša Gospa- Bogorodica) a Roterdam je grad u Holandiji :zcepanje:
Gargojle sam proučavala
Te životinje su tipična gotska ornamentika
Čak i kod nas postoje na kapitelima stubova u Studenici
Imam lep tekst o gargojlama na pdf Arhitektura
Gargojle su na francuskom odvodi,oluci za kišu
Namerno su groteskni da uplaše eventualne demone koji bi napali crkveno zdanje
jel si ti istoriju umetnosti kod laze...?

sam2.png
јуче задњи сан је био да пливам а замном иде нека зграда (требали би били они бродови за крстарења), односно како ја тражим пут а она ме прати. вода је била провидна, доле песак, али онда смо наишли на неку траву у води, па сам ја онда заронио испод и опет изашао. са једне стране те воде где сам био, била је планина са голим литицама. потом сам изашао и било је ту неко мало камено остврце (рецимо 10 са 10м), рецимо 10-20м од обале, на њему је била нека стара напуштена кућа. коју сам одма купио (или сам се тако осећао). кућа је била од дрвета, без намештаја унутра, мало прашњава...

Poslednja izmena:
Ovako, nisam pratio fudbal još od lige šampiona, niti uopšte mislio o fudbalu i sinoć sanjam kako razgovaram sa predsednikom fk crvena zvezda, kaže zvezda zaradila 259 miliona dolara, ja začuđen i pitam ga "od jedne utakmice?", ma jok reče, od sezone. Ebeš ga kažem mu, to mančester siti zaradi za jednu utakmicu.
Otkud to meni palo na pamet pojma nemam a san je bio kristalno jasan :confused:

Otkud to meni palo na pamet pojma nemam a san je bio kristalno jasan :confused:
е то ти је питање над питањима одакле?
што се мене тиче има нека "друга стварност" где људи могу да пројектују или чују мисли, речи, дијалоге...
такође људи који спавају могу да одлете ту и тамо и да чују ствари, виде... постоји само један проблем, ова наша стварност коју познајемо такође утиче на снове - на тај начин да замућује оно што би видели у сну из "астрала". па тако, ако се бојимо нечега или нам је нешто било упечатљиво током дана имаћемо сне на тај фазон а не из "астрала".

ја сам негде у јануару имао сан, где пре буђења неко ми је рекао нешто као "корантини", или "коранти"... ја устаде, сећам се шта ми се указало у сну, одо на интернет да видим имали нешто под тим именом.. нашао неки аеродромчић у италији је тако зове...мислим, какве сада везе има неки аеродром у Италији? кад оно изби корона после.. :)

ја сам негде у јануару имао сан, где пре буђења неко ми је рекао нешто као "корантини", или "коранти"... ја устаде, сећам се шта ми се указало у сну, одо на интернет да видим имали нешто под тим именом.. нашао неки аеродромчић у италији је тако зове...мислим, какве сада везе има неки аеродром у Италији? кад оно изби корона после.. :)

Prošle godine, negde u oktobru recmo, sanjao sam kako ljudi beže u šume i planine. Prva asocijacija na to mi je bila neka nuklearna katastrofa, rat isl. Međutim, desi se korona. Ima li veze sa ovim mojim snom? To nikada nećemo saznati.

Nocas je bio upecatljiv san. Dve sacekuse, jedna za drugom. Prvo me neka ciganka zapricala i u polumraku ulice izletela grupa cigana da mi ukrade citavih soma dindzi koje sam branila zivotom, i sve sam ih odgurnula. Onda na istom mestu, samo ujutru, me opkolila grupa kosookih majstora borilackih vestina. Ja pocela da im vicem vise puta "Ja sam zensko" - kao, nije pravo da me napadate, i samo sam kleknula na kolena, pogledala prvog u oci, koji je mlatio necim ispred moje face, zazmurila i pomislila kako sam spremna da umrem, ali bez ikakvog otpora i borbe. Svi su nestali, kada sam otvorila oci. Samo sam konstatovala da su mi palac umocili u neku crnu boju i otisnuli/napisali nesto na tom mestu gde sam klecala.

Neki entiteti te napadaju...:)

Ja noćas sanjao đavolsko prisustvo. Bio sam s nekim ljudima koji su navodno prodali dušu đavolu. Jedan od njih je bio i Arnold Švarceneger koji je na mestu umro. Kasnije se ispostavilo da nije umro, samo je ostario. I imao sam neki osećaj da je ta priča o đavolu samo laž. Sad ću da napišem taj san Ameru koji analizira snove i gleda aure.

Poslednja izmena:
једна сцена из прошлоноћашњег сна: сањам лика како иде улицом и истетовирао неко име на сред чела.. мисилм у себи могао је најке знак истетовирати на челу... после како радим неки посао а фирма је око неког језерцета има ту и трске... и има један велики јеж који је до пола у води. пређем ја то језерце с неким сплавом и ускочим кроз један прозор у неку као гаражу (гараже је била сва у црним плочицама и као у полуподруму).. и ту ми дођу неки људи, кажу треба да изађем.. али прозор је био мали и висок и била је нека хоризонтална даска ту и један камен, пробам ја да изађем али не могу. онда сам склонио ту даску и камен па сам пробао опет. после сам се пробудио јер ме је**о неки комарац....

пре неки дам ми се указало "<име бивше жене> fail", баш тако на енглеском - не знам шта то занчи видећемо..

Poslednja izmena:

Back