Ms Bejb
Ističe se
- Poruka
- 2.465
A gde se pisalo to sto je tema ove rasprave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ljudima koji učestvuju smeta to, i prijavljuju, normalno je da će se onda obrisati, ne vidim zašto se oko toga diže prašina.Zezam se, Bau.
Ali hajde sad da se uozbiljim.
Ne moze, recimo, Dodola svojim saljivim tekstovima ugroziti moje ozbiljne tekstove. Ili bilo cije druge. Dokle god nikog ne vredja sve je ok. Sloboda pisanja. Neko temu dozivi ozbiljno, a neko saljivo. Zasto bi to nekom drugom smetalo?!
Gospođo, da li svirate svadbe i može li umesto gudala prangija? Pitam za nevenčanom muža.Pa sta ima ljudi? Kako provodite praznike?
Meni od ponedeljka nema vise praznika :-(
Bolje i da se sahrani pdf, nego da se na njemu postavljaju Cecine pesme.Verujem da će Baudrillard sahraniti I taj svoj pdf stavom da nije dozvoljena vrcavost i živina bilo gde van ljisa ili pdfa humor koji je sve samo ne duhovit.
Pa opet je zadnja odluka tvoja. I mala šansa da okreneš na zezanje je opet tvoja.Ali ljudima koji učestvuju smeta to, i prijavljuju, normalno je da će se onda obrisati, ne vidim zašto se oko toga diže prašina.
Ali moja priča je skroz korektna, zar ne?Imam ja smisla za humor, ali ne i za zezanje gde mu nije mesto.
Bolje i da se sahrani pdf, nego da se na njemu postavljaju Cecine pesme.
Jeste.Ali moja priča je skroz korektna, zar ne?
Pa opet je zadnja odluka tvoja. I mala šansa da okreneš na zezanje je opet tvoja.
Samo kad ne bio nosio konjski oglav da ceniš samo da se o životu kamenja piše o, jelte, kamenju

Zapamtila sam ahahaha
Stvarno bih te zamolio da ne izvrćeš priču, ti na konkursu nisi učestvovala.Pa opet je zadnja odluka tvoja. I mala šansa da okreneš na zezanje je opet tvoja.
Samo kad ne bio nosio konjski oglav da ceniš samo da se o životu kamenja piše o, jelte, kamenju
Može narodni pesnik Kitić Mile?Bolje i da se sahrani pdf, nego da se na njemu postavljaju Cecine pesme.
Pokušaj, ahahahahMože narodni pesnik Kitić Mile?
Gospođo, da li svirate svadbe i može li umesto gudala prangija? Pitam za nevenčanom muža.
Rasprava s tobom je nemoguća. Izgleda mi kao da igram tenis protiv zida. Ne mogu da pobedim nikad, ne zato što si nepobediv protivnik, nego zato što si jеbena cigla.Stvarno bih te zamolio da ne izvrćeš priču, ti na konkursu nisi učestvovala.
Sousuke je jednom na konkursu poslao ovakvu pesmu:
Snovi su baš dobri
kupam se u čorbi
Snovi su baš slatki
povraćam po patki
Snovi su baš kul
premda nije jul
I bila je najnormalnije objavljena, tako da ako hoćeš da učestvuješ, izvoli, samo mi nemoj dolaziti i postavljati kopirane tekstove Cecinih pesama.
Hvala, mislim da smo završili. Nema više šta da se kaže.Rasprava s tobom je nemoguća. Izgleda mi kao da igram tenis protiv zida. Ne mogu da pobedim nikad, ne zato što si nepobediv protivnik, nego zato što si jеbena cigla.
Баш зато што ниси брисао дебилне "приче" од једне реченице, па сам ево, ја прва одустала од учествовања. Једна реченица може да буде прича. Ал кад бисмо сви били Хемингвеј.Ta tema je i prilično zamrla već neko vreme, tek se ponekad neko seti da napiše nešto.
Ne valja kad brišem, ne valja kad ne brišem, svetu se ne može ugoditi.Баш зато што ниси брисао дебилне "приче" од једне реченице, па сам ево, ја прва одустала од учествовања. Једна реченица може да буде прича. Ал кад бисмо сви били Хемингвеј.
Reklo bi se da nije materijal za moderatora na književnosti meheheБаш зато што ниси брисао дебилне "приче" од једне реченице, па сам ево, ја прва одустала од учествовања. Једна реченица може да буде прича. Ал кад бисмо сви били Хемингвеј.
Gospođo, previše ste ekscentrični za moj ukus.Ako je u pitanju k*rac, i ako se nalazi u Briselu, sviram. Sviram samo ku*cu i samo u Briselu.
Koji si ti Branko RadičevićJednog dana padala je kiša
Malo pada, pa se malo stiša
I meni pokisla je piša aaa
Moja piša velika je sve do Niša