тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezam se, Bau. :)
Ali hajde sad da se uozbiljim.
Ne moze, recimo, Dodola svojim saljivim tekstovima ugroziti moje ozbiljne tekstove. Ili bilo cije druge. Dokle god nikog ne vredja sve je ok. Sloboda pisanja. Neko temu dozivi ozbiljno, a neko saljivo. Zasto bi to nekom drugom smetalo?!
Ali ljudima koji učestvuju smeta to, i prijavljuju, normalno je da će se onda obrisati, ne vidim zašto se oko toga diže prašina.

Bolje i da se sahrani pdf, nego da se na njemu postavljaju Cecine pesme.
20191221_224554.gif

Pa opet je zadnja odluka tvoja. I mala šansa da okreneš na zezanje je opet tvoja.
Samo kad ne bio nosio konjski oglav da ceniš samo da se o životu kamenja piše o, jelte, kamenju
Stvarno bih te zamolio da ne izvrćeš priču, ti na konkursu nisi učestvovala.
Sousuke je jednom na konkursu poslao ovakvu pesmu:
Snovi su baš dobri
kupam se u čorbi

Snovi su baš slatki
povraćam po patki

Snovi su baš kul
premda nije jul

I bila je najnormalnije objavljena, tako da ako hoćeš da učestvuješ, izvoli, samo mi nemoj dolaziti i postavljati kopirane tekstove Cecinih pesama.

Stvarno bih te zamolio da ne izvrćeš priču, ti na konkursu nisi učestvovala.
Sousuke je jednom na konkursu poslao ovakvu pesmu:
Snovi su baš dobri
kupam se u čorbi

Snovi su baš slatki
povraćam po patki

Snovi su baš kul
premda nije jul

I bila je najnormalnije objavljena, tako da ako hoćeš da učestvuješ, izvoli, samo mi nemoj dolaziti i postavljati kopirane tekstove Cecinih pesama.
Rasprava s tobom je nemoguća. Izgleda mi kao da igram tenis protiv zida. Ne mogu da pobedim nikad, ne zato što si nepobediv protivnik, nego zato što si jеbena cigla.

Ta tema je i prilično zamrla već neko vreme, tek se ponekad neko seti da napiše nešto.
Баш зато што ниси брисао дебилне "приче" од једне реченице, па сам ево, ја прва одустала од учествовања. Једна реченица може да буде прича. Ал кад бисмо сви били Хемингвеј.

Баш зато што ниси брисао дебилне "приче" од једне реченице, па сам ево, ја прва одустала од учествовања. Једна реченица може да буде прича. Ал кад бисмо сви били Хемингвеј.
Ne valja kad brišem, ne valja kad ne brišem, svetu se ne može ugoditi.

Reklo bi se da nije materijal za moderatora na književnosti mehehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back