тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма то је твоје, и у то се не мешам. Бриши. Или немој. Моје је да не учествујем на тој теми и нема разлога да те то љути, реално.
Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.

To sam sad 'nako na brzinu .
U školi sam pobeđivao na tim konkursima za pesmice hehe al ne na ovu temu ofc
U školi i ja pobeđivala. Pa u eri virtuelnog napravila književnu stranicu koja šije sedam hiljada lajkova. I onda mi o karakteru mog humora lekciju očitava neko ko toliko dobro moderiše da mu na pdf dolazi sedmoro ljudi.

Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.
Ти си модератор на Књижевности. Не "свако". Не могу други да ти уређују форум. Ти можеш да дођеш овде и да кажеш да је ова тема глупа и ја ћу је затворити никад у животу.

Не треба ни да не бришеш јер ти је неко тако рекао, ни да бришеш јер сам ти ја тако рекла. Требало би да сâм процениш да ли је то што стоји на теми океј.

Ти си модератор на Књижевности. Не "свако". Не могу други да ти уређују форум. Ти можеш да дођеш овде и да кажеш да је ова тема глупа и ја ћу је затворити никад у животу.

Не треба ни да не бришеш јер ти је неко тако рекао, ни да бришеш јер сам ти ја тако рекла. Требало би да сâм процениш да ли је то што стоји на теми океј.
Da ali onda se može desiti da se žale adminu pa da bude razmodovan. Koje mu onda dostignuće u životu ostaje pitam ja tebe

Ako je iko zainteresovan za Netflix, super je.
Ne znam samo da li je dostupno sve u svim drzavama.
Ovo me podseti na ono kad Milena Dravić bila na festivalu u Kanu i neka novinarka je zlobno pitala znaju li žene u Jugosalviji za kontracepciju pa je Milena gađala nekim andolima iz tašne kao evo vam kontracepcija

Imamo Netflix, gospođo iz Brisela, nismo u pećini

Onaj ko se potrudio da napiše priču, svakako ne može biti oduševljen kad neko dođe i sprda se sa tim.
Ево, управо о томе говорим, контрадикторан си. Неко се потрудио да напише причу, Додола се спрдала, ти брисао. Ја написала причу, сузуки и анаконда се спрдали, ено и дан данас стоји. Значи, мораш да изабереш хоћеш ли овако или онако. А не овде може, овде не може. Или овај може а она не може.
Више не коментаришем на ову тему.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back