gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Ма то је твоје, и у то се не мешам. Бриши. Или немој. Моје је да не учествујем на тој теми и нема разлога да те то љути, реално.Ne valja kad brišem, ne valja kad ne brišem, svetu se ne može ugoditi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма то је твоје, и у то се не мешам. Бриши. Или немој. Моје је да не учествујем на тој теми и нема разлога да те то љути, реално.Ne valja kad brišem, ne valja kad ne brišem, svetu se ne može ugoditi.
To sam sad 'nako na brzinu .Koji si ti Branko Radičević ❤
Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.Ма то је твоје, и у то се не мешам. Бриши. Или немој. Моје је да не учествујем на тој теми и нема разлога да те то љути, реално.
Pravi lider ne sluša nikog, radi kako on misli da treba i boli ga patka.Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.
U školi i ja pobeđivala. Pa u eri virtuelnog napravila književnu stranicu koja šije sedam hiljada lajkova. I onda mi o karakteru mog humora lekciju očitava neko ko toliko dobro moderiše da mu na pdf dolazi sedmoro ljudi.To sam sad 'nako na brzinu .
U školi sam pobeđivao na tim konkursima za pesmice hehe al ne na ovu temu ofc
To je već problem tvoje lične sigurnosti u sopstveni sud.Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.
Ти си модератор на Књижевности. Не "свако". Не могу други да ти уређују форум. Ти можеш да дођеш овде и да кажеш да је ова тема глупа и ја ћу је затворити никад у животу.Ne ljuti me, samo bukvalno se ne može ugoditi, svako se ljuti, kako god postupiš neko će biti nezadovoljan.
Pa prosto ulazi u uši ahahahaOna gore nije moja al mi draga
Gospođo, previše ste ekscentrični za moj ukus.
Mada, moraću da konsultujem supruga čim prestane da me kažnjava ignoracijom.
To sam čuo kad sam bio jako mali i od tada se t9ga držim kao živtnog motoa xoxoPa prosto ulazi u uši ahahaha
Ti sto prijavljuju sprdnju su debili.Ali ljudima koji učestvuju smeta to, i prijavljuju, normalno je da će se onda obrisati, ne vidim zašto se oko toga diže prašina.
Ову причу смо већ чули. Прочитали, сори. :мистергрин:Kad sam bio mali s dedom sam se zezo,
Nacinih sebe njegovom princezom
Evo jedan pilot stih, nastavak mozda sledi
Da ali onda se može desiti da se žale adminu pa da bude razmodovan. Koje mu onda dostignuće u životu ostaje pitam ja tebeТи си модератор на Књижевности. Не "свако". Не могу други да ти уређују форум. Ти можеш да дођеш овде и да кажеш да је ова тема глупа и ја ћу је затворити никад у животу.
Не треба ни да не бришеш јер ти је неко тако рекао, ни да бришеш јер сам ти ја тако рекла. Требало би да сâм процениш да ли је то што стоји на теми океј.
Sunceti jebemkrvavo oplakahKad sam bio mali s dedom sam se zezo,
Nacinih sebe njegovom princezom
Evo jedan pilot stih, nastavak mozda sledi

Onaj ko se potrudio da napiše priču, svakako ne može biti oduševljen kad neko dođe i sprda se sa tim.Ti sto prijavljuju sprdnju su debili.
Mislim na forumu krstarice se ljudi tripuju na knjizevne konkurse?
Ovo me podseti na ono kad Milena Dravić bila na festivalu u Kanu i neka novinarka je zlobno pitala znaju li žene u Jugosalviji za kontracepciju pa je Milena gađala nekim andolima iz tašne kao evo vam kontracepcijaAko je iko zainteresovan za Netflix, super je.
Ne znam samo da li je dostupno sve u svim drzavama.
Onaj ko se potrudio da napiše priču, svakako ne može biti oduševljen kad neko dođe i sprda se sa tim.
Ево, управо о томе говорим, контрадикторан си. Неко се потрудио да напише причу, Додола се спрдала, ти брисао. Ја написала причу, сузуки и анаконда се спрдали, ено и дан данас стоји. Значи, мораш да изабереш хоћеш ли овако или онако. А не овде може, овде не може. Или овај може а она не може.Onaj ko se potrudio da napiše priču, svakako ne može biti oduševljen kad neko dođe i sprda se sa tim.