- Poruka
- 131.208
Možda sam svašta, ali diktator sigurno nisam.Sve mu ispricaj! Neka i on zna kakav je Bau diktator!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda sam svašta, ali diktator sigurno nisam.Sve mu ispricaj! Neka i on zna kakav je Bau diktator!![]()
Zadji slobodno, mozemo i zajedno ako te stra'. Sto bi reko moj cale "sve treba videti"
Ne kapiraju ništa. Paradoksalno misle da se radi o umetnosti a ne dozvoljavaju slobodan izraz. Ja sam tamo nadrljala prilično, brisali mi postove, da ti ne pričam sad... Ti i ja smo očigledno oboje neshvaćene dušeTo su i meni govorili, da im sprdam temu. A bio sam mrtav ozbiljan. Ne kapiraju ljudi taj biter-svit fazon umetničkog izražaja.
Ali ona nije uopšte bilo šta napisala na toj temi, nego je samo dolazila kad je neki konkurs da se zeza i smeje temi, ili da postavi neki tekst Cecine pesme,
eto njenog talenta.
E onda to nije u redu.Ali ona nije uopšte bilo šta napisala na toj temi, nego je samo dolazila kad je neki konkurs da se zeza i smeje temi, ili da postavi neki tekst Cecine pesme,
eto njenog talenta.
Ne postoji ništa drugo nego 'ljubitelj' književnosti osakaćen nedostatkom smisla za humor. Zapravo je tužno.E onda to nije u redu.
Šta znam, trudim se da vidim dobro u ljudima, možda sam naivan - možda je pesmom htela nešto da poruči?
Jedino što želi je da se sprda, što nije u redu prema ljudima koji učestvuju na tim konkursima.E onda to nije u redu.
Šta znam, trudim se da vidim dobro u ljudima, možda sam naivan - možda je pesmom htela nešto da poruči?
Ne mogu, to mi je bio jedan od razloga za odlazak iz Srbije.
Jebеš sve ako ćemo sa svim zezati.Pa njen talenat i jes' talenat za zezanje, sto je jedan od najdragocenijih talenata
Bris‘o si Dodolu! A to rade diktatori.Možda sam svašta, ali diktator sigurno nisam.
Imam ja smisla za humor, ali ne i za zezanje gde mu nije mesto.Ne postoji ništa drugo nego 'ljubitelj' književnosti osakaćen nedostatkom smisla za humor. Zapravo je tužno.
Jebеš sve ako ćemo sa svim zezati.
Brisao sam tekstove koje je postavljala. To nije diktatura, tome nije mesto na konkursima, nekome su ti konkursi sprdnja, ali nekome to znači, i neću dozvolitiBris‘o si Dodolu! A to rade diktatori.
Nemaš. Ideš po šinama.Imam ja smisla za humor, ali ne i za zezanje gde mu nije mesto.
Ostani, očigledno smo srodne duše, ne idiOk, očigledno sam se opet uguzio u priču o kojoj nemam dovoljno saznanja.
Zezam se, Bau.Brisao sam tekstove koje je postavljala. To nije diktatura, tome nije mesto na konkursima, nekome su ti konkursi sprdnja, ali nekome to znači, i neću dozvoliti
bilo kakvo zezanje na njima.

PozdravDobro, nemam nameru više da učestvujem u ovoj besmislenoj raspravi.
Pa dabogda crkla ja ako bih pokušala tebe da ugrozimZezam se, Bau.
Ali hajde sad da se uozbiljim.
Ne moze, recimo, Dodola svojim saljivim tekstovima ugroziti moje ozbiljne tekstove. Ili bilo cije druge. Dokle god nikog ne vredja sve je ok. Sloboda pisanja. Neko temu dozivi ozbiljno, a neko saljivo. Zasto bi to nekom drugom smetalo?!
Naravnoi ja kad sam rekla da možemo svi zajedno i to je kompliment