TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve sto se ovde pojavi na politici je negde x15
razmene nickova,multinickovi,onda specijalnot dokonih da otvore novi nalog i krenu sa potpuno drugacijim politickim stavom itd...bolest sve u svemu.
sta je ovde u jednini tamo je u mnozini,plus se praktikuje gej seks tj od strane nekih kolega zene su vrlo nepozeljne tamo,ali su zato pozeljni muskarci za verbalno silovanje i virtuelno dodirivanje i razmenjivanje neznosti :)
jos je bilo pristojno koliko toliko pa bih cak rekla da je lj&s bio gori neko vreme,ali eto i to se promeni...:)
el sad jasnije :)

Jbt. Siouxsiee ima Živana..... :shock::shock::shock:

San za tumachenje:

Dobijam poklon, ali ne znam od koga. Gledam osrednje veliku, pravilnu kutiju, umotanu u zlacani papir i vezanu mashnom, sva ustreptala od radosti zbog nechije paznje, znatizeljna da vidim sadrzaj i radoznala da saznam ko me se to setio .. odvezujem mashnu, skidam papir, podizem poklopac kutije i gledam u prazno. Shta god da je nekada stajalo u njoj, vishe nije unutra. Nechija shala? ... budim se.

naleteces na prelepog muskarca ( mashna) , zgodan ( zlacani papir ) , smuvaces ga ( odvezujem masnu) , odvesces ga na sex (skidam papir ) , skinucete se ( podizem poklopac ) ali nece da se digne jer je tip delimicno potentan ( gledam u prazno ) ! sory

na to kako sam jaako preplasen.. jedva da smem da se oglasim na forumu.. sve se plasim-crvenbanovace me.. kako je sad malo potrebno da covek zglajza.. ko u vreme udbe.. dovoljno da te master ili divlja ili kurta i murta otkucaju adminu i ti si ga ugasio.. kad moderatori padaju ko gnjile kruske, cemu da se nadamo mi obicni smrtnici.. pade zorz, pade i divlja.. jedno drugom dodjose glave.. a crvenbanovace bez upozorenja.. pokupe te ko udba u po noci i pali za goli otok.. ko te pita esi vecerao.. na'ranice te oni kasnije govnima..

Zasto ne lovis ribu? Izgleda velika ludost, sto i jest, ali postane najveca strast. I brani covjeka od njegovih ludosti. Svijet se moze rusiti, a ti ces, nepomican, buljiti u vodu. Najveca mudrost u zivotu je da covjek pronadje pravu ludost. Da je vlast pametna, naredila bi svima: udicu u sake, pa na rijeku, lovi ribu! Ne bi bilo buna ni nereda. Kazem ti: lovi ribu, Ahmete Sabo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back