- Poruka
- 852
kako je divan dan i kako sam happy 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako je divan dan i kako sam happy![]()

Divlja pa kako si mislim na nju eto na koga![]()
,,,ogromnu bananu koju bih smazala...al posto je ovde podrazumeva da se misli na sex mozete pomisliti da banana ima i preneseno znacenje
![]()

hahahaha... pa nije koliko je mogao da bude da je napisao umesto neki mnogi...![]()

na to koliko se MNOGI forumasi(i forumasice) loze...
jel dobro???

nema bananamena, moze li betmen?![]()
....
jel sad druga smena?![]()
samo da se pre toga ne pojavi devojka koja dolazi kod nas na obuku... to bi me vec smorilo zesce...:-|ali...uvek kada neko gleda na sat u iscekivanju kraja radnog vremena setim se Sopranosa i epizode u kome onaj Vito,onaj mali debeli mafijas,pobegne jer su ga izvalili da je derpe,i kao radi na nekom gradilistu,a nikad nista nije radio u zivotu,sem sto je otimao i lomio kosti,i scena..kao prica u sebi.."poslednji put kad sam pogledao na sat bilo je 10:15...dosta je bvremena proslo...sigurno je sad 11:30,ali necu da gkledam na sat,znaci 11:30..za sat i po je pauza,ali necu da gledam na sat...u stavri hocu.." i pogleda,a ono 10:30 i pocne da urla "aaa faaaak miiii,faaak miiii" hahaaa znam da sad ne zvuci smesno,ali jeste..jok... ovo je josh uvek prva smena... druga je od 4... brzo ce i to...samo da se pre toga ne pojavi devojka koja dolazi kod nas na obuku... to bi me vec smorilo zesce...:-|

Dobila sam domacu dalmatinsku orahovicu i rakiju od articoke. :-P
Nemoj na blog da ides, idi na link u mom profilu. Kako cije su? Pa moje. Ja sam fotograf. :-P

heheheДивља, личиш ми на Бјорк...