TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javljeno mi je sto nisam mod. Rekla sam r-u "picko" u onoj temi gde je plakao, pa me je verovatno Master aka srbijadotokija aka Pai Mei aka Zorz prijavio zajedno sa r-om.
I kao ne mogu tako nevaspitana da predstavljam Krstaricu.

Koje licemerje.
Misterija resena.

Pogledaj ko je osnovao Krstu njemu treba da se svi obratimo.
Trenutno mislim na par ljudi koje ne zelim da imenujem samo da im kazem ne dao vam Bog ovo sto ste meni uradili.Garantujem da bi vam srca popucala sretni bili ali nikada mira nemali.Znate vi koji ste jer znam za vase kontrole.

Javljeno mi je sto nisam mod. Rekla sam r-u "picko" u onoj temi gde je plakao, pa me je verovatno Master aka srbijadotokija aka Pai Mei aka Zorz prijavio zajedno sa r-om.

Koje licemerje.
Misterija resena.

Ako bre.. napušavaj bre svakog. Ne gledaj nik, jer imaju po 100 klonova. Sreća da imam ovaj soft pa im vidim svima IP :) smešniji su nego deca jbt.

Koje licemerje.
Misterija resena.

jad i bedus....sada iznogud ispade veci kalif od kalifa....:roll::confused:
pa ako na netu moram da gledam "pejzaze u magli" i "rumunske nicepor", onda mi takav i ne treba...:|
odoh sada tamo gde mi je lepo i...toplo....:wink:

Ma izbrisana je cela tema, a post tada nije izbrisan.
Marlone, ja tebe nista ne razumem. :lol:
sve sto se ovde pojavi na politici je negde x15
razmene nickova,multinickovi,onda specijalnot dokonih da otvore novi nalog i krenu sa potpuno drugacijim politickim stavom itd...bolest sve u svemu.
sta je ovde u jednini tamo je u mnozini,plus se praktikuje gej seks tj od strane nekih kolega zene su vrlo nepozeljne tamo,ali su zato pozeljni muskarci za verbalno silovanje i virtuelno dodirivanje i razmenjivanje neznosti :)
jos je bilo pristojno koliko toliko pa bih cak rekla da je lj&s bio gori neko vreme,ali eto i to se promeni...:)
el sad jasnije :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back