TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da cu danas usvojiti mace konacno...nasla sam oglas,macici su mali i napolju su,tj na hladnoci sto me je definitivno kupilo...samo je problem sto jos nisam razgovarala sa gazdaricom,ali mislim da cu joj saopstiti tek kasnije...retko,skoro nikad ne dolazi u stan,namestaj je moj,tako da joj mace nece smetati....hehe..jedva cekam....

mislim da cu danas usvojiti mace konacno...nasla sam oglas,macici su mali i napolju su,tj na hladnoci sto me je definitivno kupilo...samo je problem sto jos nisam razgovarala sa gazdaricom,ali mislim da cu joj saopstiti tek kasnije...retko,skoro nikad ne dolazi u stan,namestaj je moj,tako da joj mace nece smetati....hehe..jedva cekam....

Пази ако бираш, мало маче је злоћа, било у једном цртаном филму...

nema to veze sa odrastanjem neke macke se rode zle
moj demian ( tj nije moj ne bih ja unela macku u kucu da mi maltretira psa al ko da je moj :? ) je bio voljeno i ljubljeno mace od kako je doso u kucu a izrastao je u zlog pantera koji samo cega priliku da te ugrize ili da ti napakosti...zaobilazim ga u velikom krugu...znas li ti koliko boli kad ti macka zabode kandze u ledja i krene da ti se pentra po istim :shock: doduse posle toga je on mene zaobilazio...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back