- Poruka
- 18.738
missim ima ona minimal stvar nju wrld order ali nije to to..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pa jeste
evo ti cokolada
idem da spavam
i da otvorim moj novi konac za zube 8-) ou jea

najlepse vreme za spavanje?a sto ides sad da spavas kad je najljepse

najlepse vreme za spavanje?
ne idem odma sad odma nego u intervalu od pola sata dok operem zube,prelistam national geographic,dnevne novine i tako to penzionerski
probudila sam se jutros na silu...jedva sam se digla iz kreveta i jos patim

Pa kažem ja. Nije ovo tema ko i kako se pravi, no ko misli. O kom

mislim da cu danas usvojiti mace konacno...nasla sam oglas,macici su mali i napolju su,tj na hladnoci sto me je definitivno kupilo...samo je problem sto jos nisam razgovarala sa gazdaricom,ali mislim da cu joj saopstiti tek kasnije...retko,skoro nikad ne dolazi u stan,namestaj je moj,tako da joj mace nece smetati....hehe..jedva cekam....
mislim da cu danas usvojiti mace konacno...nasla sam oglas,macici su mali i napolju su,tj na hladnoci sto me je definitivno kupilo...samo je problem sto jos nisam razgovarala sa gazdaricom,ali mislim da cu joj saopstiti tek kasnije...retko,skoro nikad ne dolazi u stan,namestaj je moj,tako da joj mace nece smetati....hehe..jedva cekam....

Пази ако бираш, мало маче је злоћа, било у једном цртаном филму...

macke su divna stvorenja i nisu zle banshee,veruj mi,zavisi kako su odrastale i slicno...Ja obozavam i pse i macke,ali nema uslova za psa,tako da mi je macka resenje
 mnjau...
 mnjau...